Skip to main content

sepetang di Tanjung Rhu...

 
salam
i'm kinda tired actually
tapi rasa nak jugak update blog for those
yang sudi membaca blog aku di awal pagi  so nih tuk korang

petang kemarin lepas ker slot petang;..
aku plan tuk jumpa kak Ja
she is my coursemate masa di Penang for PBS course
so dia duduk di Langkawi
hari tu dah bagitau i'll coming to Langkawi for a course
tapi since date aritu cancelled
so kalinih berpeluang jumpa



kak ja datang amik di Hotel
then kami shopping2 kejap di Ismail Group
aku shopping coklat jer..
then dah tak tau gi mana
member ajak di lepak2 kat Tanjung Rhu
she is so nice n drove us there..






nak jugak letak gambar sendiri
aku kurang suka ler gambar dengan secondary camera nih
sebab gambar agak kureng
tapi nak amik gambar pakai main camera cam susah nak budget
muka duduk di mana
so oklah hasil gini kan





 
 perut sangat kenyang sbab kami pekena kuayteow sup kat sini
then balik hotel aku cuma makan lauk jer
no nasik sebab mmg dah penuh jer rasa
penangan pakai PB lah kan..
hehe..
sekarang kemain lagi nak promote yer
ala korang takkan salah kot..

aku share ngan korang  at least korang tahu jugak
rahsia naper aku cam slim jer..
kang korang cakap aku berahsia pulak
(hehe yer ke aku slim)


 
kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB 
dengan iena 
do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 
i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...