Skip to main content

takkan tak mau kot



 
 

dapatkan Premium Beautiful corset anda
dengan hanya RM1500 ++


serius nih beb
kalau ada 3 orang nak beli PB then u can this premium corset for only
RM1500 ++ jer

takkan tak nak lagi kot..
dah murah nih..

sapa lagi nak bagi kan..
dah ler PB
ada

1) PB ade Life Warranty yg mane memang xde pada yang2 lain kat pasaran...
so kita beli PB ni sekali je utk seumur hidup..




 kalau rosak boleh baiki semula FOC.. nilah antara yang membuatkan ramai
berminat mendapatkan PB.. sebab ada lifetime warranty nih
yg lain mmg boleh beli n murah tapi takkan setiap kali rosak
nak beli yang baru kan


2) PB direka khas 70% KESIHATAN dan 30% KECANTIKAN..
yang lain hanya utk kecantikan sahaja..





3) PB mempunyai pelbagai saiz utk setiap bahagian badan 
(bra,pinggang dan punggung) yang dapat memberikan keselesaan kepada si pemakai..
memang fleksibel..
yang lain ade saiz S-l utk atas sampai bawah..
saiz ni penting sbb bentuk badan org ni lain2..
ade bentuk pear,apple,straight je...





 
PB corset mmg di buat mengikut saiz badan pengguna...
that is why u are required to measure your body parts
itu salah satu keistimewaan PB compared to other kan
tailored made for U


4) PB ni dah diiktiraf sbg SUPERBRANDS PRODUCT..
yang lain xde dpt ni..nak dpt ni bukan mudah..
kuantiti dan kualiti produk mesti CEMERLANG & BAGUS...



5) Kain PB ni memang xpanas sbb akan ikut suhu badan..
kain akwatek n akwadyne ni akan mengembang bila panas dan menguncup bila sejuk
utk mengekalkan suhu badan kita..
yang lain semuanya jenis nilon yg panas dan xselesa utk dipakai lama







 
6) PB ini adalah korset serbaguna..
boleh guna utk slim, lepas pantang, elak kanser, pulihkan pelbagai penyakit..(asma,sembelit,senggugut,sakit belakang,cyst, fibroid,batu karang,kanser & etc)



boleh pilih nak jadi cam sapa...
tak kisah sebenarnya.. yg penting jadiliah diri kita yg sihat dan cantik...
  

 
thanks to my akak yg puji ckp my body ada figure..
bukan senang weii nak dpt body ada figure bl dah beranak 3..
tp alhamdulillah i have a secret friend that helps me..



 



 
 
kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB dengan iena do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

  1. I like, I like, I love this.. Very very the!! :-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…