Skip to main content

tanya HATI.. apa mahunya

 
 
When someone tells you that you can't do something,
look around
consider all options
then GO for it.
 
Use all the things GOD gave you
Be creative.
 
In the end, you'll succeed
and prove them wrong.
always remember;
 
"NOTHING IS IMPOSSIBLE, IF YOUR HEART IS WILLING!"

Jadikan orang2 yang telah berjaya sebagai panduan & pendorong semangat..
 
Believe in yourself, YOU also can do it!!!
 
 i am actually counting days to adding something BIG 
to spice up my life...
yup there are reasons for what will happen 
and i believe everybody wants that..
 
TO CHANGE
its not difficult if we really want it..
it just a matter of whether you are willing to take the risk or not
because everything happen will give you some results..

am hoping to get 
some strength and support and some guidance

 
kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB 
dengan iena 
do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 
i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

  1. ha'ah ina, i totally agree!
    ramai orang yang mahu, tapi masih dibayangi rasa takut, perasaan negative etc...
    kalau kita keep on begitu, definitely we'll end up nowhere..
    DARE TO CHANGE!!!

    ReplyDelete
  2. yup am starting to believe in that..
    selagi tak cuba kita tak tau..
    dan iena berharap sangat usaha kita semua kelak akan mendapat hasilnya..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..