Skip to main content

what do u think?

mak ai..
aku ke nih.. 
huhu agak chubby kan..
tak suka nengok gegambar aku masa chubby2 gini..
sebab aku mmg tak suka being a chubby 
(tapi sentiasa bersyukur dengan apa yang Allah bagi)





so bila dah chubby gini
haruslah berusaha tuk kurus balik kan
sebab masa zaman aku muda2 belia dulu
cewahhhh
yerlah berat tak pernah cecah 50kg okeh..
tapi once dah kawin n start ada anak..
hehe.. nak cecah 50kg..
ya ampunnnnn 
punyalah seksa.. huhu..
berat aku yang paling tinggi pernah aku capai adalah 80kg ++
sewaktu mengandungkan twin dan jugak Afi.

and believe me aku mmg tak amik sekeping pun gambar time tuh...
mungkin masa pregnant Afi aku ada amik gambar
tapi masa twin mmg tadak..
aku takut dengna diri aku sendiri..



see pipi pun bukan main berisi kan








tapi skrg tak sgt aku rasa







Comments

  1. cikguu..
    huhuh..
    kami suke tengok nametag cikgu.
    klasik abes.
    :D

    ReplyDelete
  2. haaa jgn buat main nooo dengan nametag cikgu..
    mahai oooiii
    sebab bukan jenis pin tuh..
    tapi jenih magnet

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…