Skip to main content

akhirnya saat itu tiba jua..


 
salam semua...
arini nak letak gegambar (sikit jer)
pasal program kami di sekolah kemarin

ada 2 prog besar so nih adalah gambar dari prog yang pertama
Majlis Persaraan Pn Arpah


 



kawan2 kat sekolah mmg tahu aku nih hantu sikit kalau bab gambar
its either aku amik gambar orang tak tentu hala  
or aku yang di dalam gambar secara berleluasa..
tapi aku tak kisah.. its one of my way to enjoy my days at school

so these are a few picchas yang aku amik 
haaa aku bantu JK Dokumentasi tuk amik gambar2 nih 
sebab dorang tau aku mmg suka amik gambar
(nih gegambar guna handycam akak Zam)


tak sabar lak nak ada dslr sendiri
mmg lagi sakan ler kot aku amik gambar
kalau sebelum nih bergambar mmg dengan kamera hp jer
tapi aku mmg puas hati..


mereka yang diraikan 
sorang bersara dan sorang lagi berpindah
huhu..


tengok amik gambar lagi..
huhu sian ler sesapa yang tak suka bergambar tapi duduk dekat aku
mmg harus ler ada gambar..


 
 majlis persaraan dimulakan dengan jamuan perpisahan
ada macam2 makanan.. sampai tak larat nak makan..
then potong pulut kuning sebagai simbolik majlis yang dibuat..
then ada perarakan guru yang diraikan..


pastu di dewan ada 
tayangan slide show sejarah guru
and then persembahan dan last sekali
penghantaran pulang 
aku join sekali antar balik ke rumah sebab dah ditugaskan amik gambar..


Premium Beautiful 
get urs at only RM155 per month (12 month)
very affordable..
cash buyer u can save alot more



contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…