Skip to main content

akhirnya saat itu tiba jua..


 
salam semua...
arini nak letak gegambar (sikit jer)
pasal program kami di sekolah kemarin

ada 2 prog besar so nih adalah gambar dari prog yang pertama
Majlis Persaraan Pn Arpah


 



kawan2 kat sekolah mmg tahu aku nih hantu sikit kalau bab gambar
its either aku amik gambar orang tak tentu hala  
or aku yang di dalam gambar secara berleluasa..
tapi aku tak kisah.. its one of my way to enjoy my days at school

so these are a few picchas yang aku amik 
haaa aku bantu JK Dokumentasi tuk amik gambar2 nih 
sebab dorang tau aku mmg suka amik gambar
(nih gegambar guna handycam akak Zam)


tak sabar lak nak ada dslr sendiri
mmg lagi sakan ler kot aku amik gambar
kalau sebelum nih bergambar mmg dengan kamera hp jer
tapi aku mmg puas hati..


mereka yang diraikan 
sorang bersara dan sorang lagi berpindah
huhu..


tengok amik gambar lagi..
huhu sian ler sesapa yang tak suka bergambar tapi duduk dekat aku
mmg harus ler ada gambar..


 
 majlis persaraan dimulakan dengan jamuan perpisahan
ada macam2 makanan.. sampai tak larat nak makan..
then potong pulut kuning sebagai simbolik majlis yang dibuat..
then ada perarakan guru yang diraikan..


pastu di dewan ada 
tayangan slide show sejarah guru
and then persembahan dan last sekali
penghantaran pulang 
aku join sekali antar balik ke rumah sebab dah ditugaskan amik gambar..


Premium Beautiful 
get urs at only RM155 per month (12 month)
very affordable..
cash buyer u can save alot more



contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..