Skip to main content

aku dah suka tapi tak suka jugak

 
salam semua...
tengah buat per tuh.. korang sekolah ker..
hehe.. iena ada di Langkawi sekarang..
ada Mesyuarat Pemurnian Berpusat Tempahan Buku Teks
(gler arrr tajuk mesyuarat kan)


so bertempat di Hotel Seaview nih.
semalam dah mula semak2 data enrolmen murid di setiap sekolah.
harini pulak sambung lagi aktiviti menyemak.. tapi  dek kerana
kumpulan iena sangatlah aktip so kami dah siap dah
sekarang tengah tunggu kumpulan2 lain siapkan kerja..
muahahaha..


huhu
as u all maybe dah tahu now aku pakai
 

ini..
hehe.. mmg aku suka tapi kan 
dia telah merencatkan satu hobi aku yakni
bergambar.. uwaaa tak sonoknya
sebab ianya terlalu besar
(tak sesuai ler pulak tuk snap2 gambar kan)
kalau Nokia aku dulu mmg pantang jer nampak tempat best sikit
aku musti amik gambar..
huhu


camner yer.. 
nak kena beli camera pulak ker 
sebab aku cam malas nak kuarkan kamera pulak dari beg tuk amik gambar


so camner
 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...