Skip to main content

aku semakin sibuk.. ahhhh donia semua nih

 
 
what am i going to share with u all today..
hmm let see..


first of all
assalamualaikum semua.. sihat ker...
aku ok jer.. wpun agak mengong sikit dengan pelbagai info on works..
huhu tak sabar nih nak tunggu esok for speak english campaign
for my girls to perform their action song esok..
huhu.. berkampung ler disekolah dari pagi sampai petang esok.. waduh..



as for me tadi ada satu lagi taklimat berkenaan dengan PBS..
tahukah korang starting from 2011 
anak2 kita di tahun 1 tidak lagi akan menduduki sebarang peperiksaan bertulis..
mereka hanya akan ditaksir atau di nilai berdasarkan kemahiran yang mereka ada
which is
listening and speaking... reading.. writing
itu saja..
very basic things in life i should say..

this will be my 4-5 kali attend courses this year..
n nih baru bulan 5.. 
all regards to the KSSR and PBS thing...
so tadi kami adalah group or the first batch yang dipertontonkan dengan sistem
yang bakal diguna pakai oleh semua guru2 tahun 1
untuk proses menilai pelajar..
so far so good..
next week ada mesyuarat penataran peringkat negeri Perlis
bagi guru2 matapelajaran tahun 1..
huwaaaa aku kena kuar lagi..
walahaiiiii tahun nih jer dah baper kali kuar sekolah..
tapi pun orang jabatan dah bagi hint2 nak panggil aku tuk PBS
owh did i told u that kami2 yang attend taklimat tadi
telah dilantik terus menjadi JU for sistem PBS..
adeh.. 


 eh apa kes tetiba kuar benda alah nih pulak..
hehe..


cuba korang teka


kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB dengan iena do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…