Skip to main content

aku semakin sibuk.. ahhhh donia semua nih

 
 
what am i going to share with u all today..
hmm let see..


first of all
assalamualaikum semua.. sihat ker...
aku ok jer.. wpun agak mengong sikit dengan pelbagai info on works..
huhu tak sabar nih nak tunggu esok for speak english campaign
for my girls to perform their action song esok..
huhu.. berkampung ler disekolah dari pagi sampai petang esok.. waduh..



as for me tadi ada satu lagi taklimat berkenaan dengan PBS..
tahukah korang starting from 2011 
anak2 kita di tahun 1 tidak lagi akan menduduki sebarang peperiksaan bertulis..
mereka hanya akan ditaksir atau di nilai berdasarkan kemahiran yang mereka ada
which is
listening and speaking... reading.. writing
itu saja..
very basic things in life i should say..

this will be my 4-5 kali attend courses this year..
n nih baru bulan 5.. 
all regards to the KSSR and PBS thing...
so tadi kami adalah group or the first batch yang dipertontonkan dengan sistem
yang bakal diguna pakai oleh semua guru2 tahun 1
untuk proses menilai pelajar..
so far so good..
next week ada mesyuarat penataran peringkat negeri Perlis
bagi guru2 matapelajaran tahun 1..
huwaaaa aku kena kuar lagi..
walahaiiiii tahun nih jer dah baper kali kuar sekolah..
tapi pun orang jabatan dah bagi hint2 nak panggil aku tuk PBS
owh did i told u that kami2 yang attend taklimat tadi
telah dilantik terus menjadi JU for sistem PBS..
adeh.. 


 eh apa kes tetiba kuar benda alah nih pulak..
hehe..


cuba korang teka


kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB dengan iena do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...