Skip to main content

aku semakin sibuk.. ahhhh donia semua nih

 
 
what am i going to share with u all today..
hmm let see..


first of all
assalamualaikum semua.. sihat ker...
aku ok jer.. wpun agak mengong sikit dengan pelbagai info on works..
huhu tak sabar nih nak tunggu esok for speak english campaign
for my girls to perform their action song esok..
huhu.. berkampung ler disekolah dari pagi sampai petang esok.. waduh..



as for me tadi ada satu lagi taklimat berkenaan dengan PBS..
tahukah korang starting from 2011 
anak2 kita di tahun 1 tidak lagi akan menduduki sebarang peperiksaan bertulis..
mereka hanya akan ditaksir atau di nilai berdasarkan kemahiran yang mereka ada
which is
listening and speaking... reading.. writing
itu saja..
very basic things in life i should say..

this will be my 4-5 kali attend courses this year..
n nih baru bulan 5.. 
all regards to the KSSR and PBS thing...
so tadi kami adalah group or the first batch yang dipertontonkan dengan sistem
yang bakal diguna pakai oleh semua guru2 tahun 1
untuk proses menilai pelajar..
so far so good..
next week ada mesyuarat penataran peringkat negeri Perlis
bagi guru2 matapelajaran tahun 1..
huwaaaa aku kena kuar lagi..
walahaiiiii tahun nih jer dah baper kali kuar sekolah..
tapi pun orang jabatan dah bagi hint2 nak panggil aku tuk PBS
owh did i told u that kami2 yang attend taklimat tadi
telah dilantik terus menjadi JU for sistem PBS..
adeh.. 


 eh apa kes tetiba kuar benda alah nih pulak..
hehe..


cuba korang teka


kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB dengan iena do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..