Skip to main content

get ur PB set now... sangat murah tau...




 
 
salam semua
hmm baru balik Kulim tadi.. pastu sampai umah air masih tadak hangin jer.. 
 so iron2 baju sekolah anak then Hn kuar uruskan urusan asrama n air

alhamdulillah tadi dah ada air..
lega...




so malam nih iena nak share lagi tentang PB

 
 
 
 
ramai org cakap PB nih mahal... betul, itu iena akui... 
tinggi harga,tinggi laa kualiti kan? 
ada jugak yang cakap, buat apa laa beli mahal2, membazir duit... 
takpe, itu duit masing2.. 
tapi, iena nak tanya, berapa byk corset dlm dunia nih yg ada LIFETIME WARRANTY
yang ada SUPERBRAND
yang ada lebih banyak unsur untuk menyihatkan badan berbanding mencantikkan badan
siap ada BATU TOURMALINE  lagi didalamnya





berapa byk juga corset (yg murah2 tuh) yg boleh tahan regangan lebih dari 5 tahun? 
iena tak nak ckp psl testimoni laa kan 
tp PB nih dah terbukti BERKESAN
 
selain benda2 kat atas tuh 
PB ada FIR (apa ke benda pulak nih)
so kalau nak tahu
Batu Tourmaline yang ada di dalam PB 
adalah sumber semulajadi yang menghasilkan F.I.R (Far Infra Red Rays). 
Antara kebaikan FIR ini adalah:-

  • Mengaktifkan Metabolisma badan
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Detoksifikasi badan
  • Membantu membakar lemak
  • Membantu membersihkan hati dan ginjal
  • Membantu mengatasi masalah susah untuk tidor
  • Menyekatakan tona kulit
  • Membunuh sel-sel tak normal dalam badan (punca kanser)

nak bentuk badan yg cantik, PB boleh bentukkan! 
kalo badan MENGANCAM, orang akan cakap, "Sure dia pakai Beautiful"... 
haa, org tau beb!cuma nak atau tak nak jer... 
pelaburan PB nih cuma sekali jer tp benefit kita dpt bertahun2 lamanyer... 
kalo beli corset lain pon, mungkin boleh bertahan 5-6 bln 
(mungkin juga bertahun2 sbb pki cuma waktu pantang, slps pantang dah tak pki)...
pastuh confirm kene beli lagi... kalo asyik bertukar jer, tak membazir ker? 
pilihan di tangan anda. anda nak sihat dan cantik, anda yang tentukan. 
iena cuma sharing2 gitu... sharing is caring..
 
 


 
 
 
Wanita nih paling penting segitiga emas dan kecantikan... kalau belum ada rezeki, 
berdoa pada ALLAH dan berusaha. 
Berusaha yg mcm mana? 
Kalau tanya iena of course ler dengan pakai PB dan mkn Herba Maharani 
please iena bukan semata2 nak jual produk nih 
tapi lebih kepada iena nak share kebaikannya
sebab ramai yang sanggup berhabis beribu riban tuk dapatkan anak
yerlah itu satu cara jugak berusaha tapi kalau ada yang lebih murah
takkan tak nak cuba kan.

PB akan menjaga bentuk rahim, menstabilkan hormon 
herba maharani (halal yg diiktiraf JAKIM yer) 
akan memulihkan pengaliran darah, melawan lemah2 badan, 
mencantikkan kulit dan kalau yg dah bertambah ahli keluarga, 
mestilaa nak tambah lagi dan paling penting kesihatan terjaga, kecantikan pon terjaga...
 
Ada jugak yg kurus, payudara tak menggiurkan (mcm bdk sekolah), 
pinggang tak shape, tp Alhamdulillah slps pki PB, 
badan bukan sahaja terbentuk, siap org tanya "Dah kawen ke belum?" sedangkan anak dah 2! 
haa...  cam yang selalu iena dapat..
 
 
 
 
( adeh bukan nak bangga diri tapi selalu gitu mungkin jugak sebab
iena jenis happy selalu n orang nengok cam gila2 jer kan 
so mmg jarang orang cakap iena nih dah kawin n ada anak)
 macam anak dara you! 
 
 


 - antara body figure yang iena suka
tak terlalu menonjol dan tertonjol.. hahaha

 
yelah, pinggang dah memang ramping, payudara tuh siap terbentuk ikut badan
(ada cleavage, tak jatuh, pejal).. memang PB akan bentuk ikut badan kita yg ideal! 
Kalau setakat main ubat sapu2 nih, memang berkesan.. 
but what if payudara tuh terlebih lak kebesaran nya? 
masalah plak bila badan tak boleh nak tampung payudara tuh 
- lead to back pain, sakit pinggang and postur tak betul. kan ke haru tuh...
So, sesaper yg berminat sekarang tgh ada promosi:
 
Beli 2 set dgn harga biasa, 
boleh beli set ke-3 dgn harga RM 800 shj! 
Tak percaya? PERCAYALAH!



 
 
 
kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB dengan iena do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

  1. Sebagai Newbie, saya selalu mencari online untuk artikel yang bisa membantu saya. Terima kasih Wow! Terima kasih! Saya selalu ingin menulis dalam sesuatu situs saya seperti itu. Dapatkah saya mengambil bagian dari posting Anda ke blog saya?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…