Skip to main content

get ur PB set now... sangat murah tau...




 
 
salam semua
hmm baru balik Kulim tadi.. pastu sampai umah air masih tadak hangin jer.. 
 so iron2 baju sekolah anak then Hn kuar uruskan urusan asrama n air

alhamdulillah tadi dah ada air..
lega...




so malam nih iena nak share lagi tentang PB

 
 
 
 
ramai org cakap PB nih mahal... betul, itu iena akui... 
tinggi harga,tinggi laa kualiti kan? 
ada jugak yang cakap, buat apa laa beli mahal2, membazir duit... 
takpe, itu duit masing2.. 
tapi, iena nak tanya, berapa byk corset dlm dunia nih yg ada LIFETIME WARRANTY
yang ada SUPERBRAND
yang ada lebih banyak unsur untuk menyihatkan badan berbanding mencantikkan badan
siap ada BATU TOURMALINE  lagi didalamnya





berapa byk juga corset (yg murah2 tuh) yg boleh tahan regangan lebih dari 5 tahun? 
iena tak nak ckp psl testimoni laa kan 
tp PB nih dah terbukti BERKESAN
 
selain benda2 kat atas tuh 
PB ada FIR (apa ke benda pulak nih)
so kalau nak tahu
Batu Tourmaline yang ada di dalam PB 
adalah sumber semulajadi yang menghasilkan F.I.R (Far Infra Red Rays). 
Antara kebaikan FIR ini adalah:-

  • Mengaktifkan Metabolisma badan
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Detoksifikasi badan
  • Membantu membakar lemak
  • Membantu membersihkan hati dan ginjal
  • Membantu mengatasi masalah susah untuk tidor
  • Menyekatakan tona kulit
  • Membunuh sel-sel tak normal dalam badan (punca kanser)

nak bentuk badan yg cantik, PB boleh bentukkan! 
kalo badan MENGANCAM, orang akan cakap, "Sure dia pakai Beautiful"... 
haa, org tau beb!cuma nak atau tak nak jer... 
pelaburan PB nih cuma sekali jer tp benefit kita dpt bertahun2 lamanyer... 
kalo beli corset lain pon, mungkin boleh bertahan 5-6 bln 
(mungkin juga bertahun2 sbb pki cuma waktu pantang, slps pantang dah tak pki)...
pastuh confirm kene beli lagi... kalo asyik bertukar jer, tak membazir ker? 
pilihan di tangan anda. anda nak sihat dan cantik, anda yang tentukan. 
iena cuma sharing2 gitu... sharing is caring..
 
 


 
 
 
Wanita nih paling penting segitiga emas dan kecantikan... kalau belum ada rezeki, 
berdoa pada ALLAH dan berusaha. 
Berusaha yg mcm mana? 
Kalau tanya iena of course ler dengan pakai PB dan mkn Herba Maharani 
please iena bukan semata2 nak jual produk nih 
tapi lebih kepada iena nak share kebaikannya
sebab ramai yang sanggup berhabis beribu riban tuk dapatkan anak
yerlah itu satu cara jugak berusaha tapi kalau ada yang lebih murah
takkan tak nak cuba kan.

PB akan menjaga bentuk rahim, menstabilkan hormon 
herba maharani (halal yg diiktiraf JAKIM yer) 
akan memulihkan pengaliran darah, melawan lemah2 badan, 
mencantikkan kulit dan kalau yg dah bertambah ahli keluarga, 
mestilaa nak tambah lagi dan paling penting kesihatan terjaga, kecantikan pon terjaga...
 
Ada jugak yg kurus, payudara tak menggiurkan (mcm bdk sekolah), 
pinggang tak shape, tp Alhamdulillah slps pki PB, 
badan bukan sahaja terbentuk, siap org tanya "Dah kawen ke belum?" sedangkan anak dah 2! 
haa...  cam yang selalu iena dapat..
 
 
 
 
( adeh bukan nak bangga diri tapi selalu gitu mungkin jugak sebab
iena jenis happy selalu n orang nengok cam gila2 jer kan 
so mmg jarang orang cakap iena nih dah kawin n ada anak)
 macam anak dara you! 
 
 


 - antara body figure yang iena suka
tak terlalu menonjol dan tertonjol.. hahaha

 
yelah, pinggang dah memang ramping, payudara tuh siap terbentuk ikut badan
(ada cleavage, tak jatuh, pejal).. memang PB akan bentuk ikut badan kita yg ideal! 
Kalau setakat main ubat sapu2 nih, memang berkesan.. 
but what if payudara tuh terlebih lak kebesaran nya? 
masalah plak bila badan tak boleh nak tampung payudara tuh 
- lead to back pain, sakit pinggang and postur tak betul. kan ke haru tuh...
So, sesaper yg berminat sekarang tgh ada promosi:
 
Beli 2 set dgn harga biasa, 
boleh beli set ke-3 dgn harga RM 800 shj! 
Tak percaya? PERCAYALAH!



 
 
 
kalau ada yang berminat nak dapatkan PB/nak tanya apa2 tentang PB dengan iena do email me at inz8799@yahoo.com or sms me at 0194795730 i really hope to share with u something about this miracle corset

Comments

  1. Sebagai Newbie, saya selalu mencari online untuk artikel yang bisa membantu saya. Terima kasih Wow! Terima kasih! Saya selalu ingin menulis dalam sesuatu situs saya seperti itu. Dapatkah saya mengambil bagian dari posting Anda ke blog saya?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata