Skip to main content

i need a new life...

 
 
salam semua
alhamdulillah harini dah boleh buka blogger..
yesterday tak boleh kan..



so yesterday was a hectic day for me
alkisah pagi cam biasa g sekolah 
mmg ada benda yang perlu di selesaikan di sekolah
alih2 dapat call dari office 
aku kena attend mesy di JPN 
waduh.... mesti urgent la kan sebab tak sempat antar surat semua
main call sekolah jer terus..

so sempat ler masuk jugak kelas aku sekejap...
rasa cam dah terlalu mengabaikan anak2 year 5 aku...
i've been in and out alot lately..
2 minggu lagi dah nak exam
so bagi lah amanat serba sikit then asked them to please do their own 
revision and later come n see me for guidance..



attended the meeting until 12 plus..
then terus gi pos laju to pick up my stuff


(erksss tak boleh nak upload gambar ler pulak)



takperlah story dulu
bebarang aku dari my sifooo Bayah
hehe..
i started this biz with only 6 sets of PB
(yerlah aku tadak budget besar sangat so bermulalah secara kecil2an)
this will be my demo set..
kalau ada yang nak cuba guna set nih lah..
sebab kalau tak cuba rasa tak cuba pakai 
maka korang takkan jatuh chenta dengan PB nih..


so now barang da ada maka senanglah aku nak gerak2 nanti
 


hehe dari blogspot masih tak boleh upload 
so aku letak dalam fb n copy ke sini..


 
 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..