Skip to main content

ini perkara serius tahap gaban..

 
 
 
 
 
 
 
 salam semua.. pe kabar.. sihat lah hendaknya..
iena agak letih sebab harini sehari di sekolah sampai petang..
pagi ada majlis persaraan guru n then petang dengan SEC
pasukan sekolah hanya menang 3 hadiah dari keseluruhan 13 hadiah 
yang dipertandingkan..
team action song aku pun tak dapat apa2.. tapi aku mmg dah jangka
yerlah aku pun in n out train dorang..
so maybe next time
(kita pulun dari awal tahun noo)





in this entry iena nak share testimoni seorang pengguna PB
yang baru menggunakan PB dalam tempoh 3 minggu jer..
got this from my biz partner 
 Bayah

Beautiful Transformation; Hot Mama!!!

Received this email from her.. this morning :-)

"Ha nih..saya attach pic saya..tuk akak wat testimony..saya pun nk letk dlm fb…hihihihi…nmpk sgt kan perubahan?... pic yg gemuk tuh 12/3/2011…yg latest tuh lst Monday 2nd May 2011..after 3-4 weeks pakai..thanks ye akak..hahaha…bkn je badan nmpk different..kulit pun saya rase lbh lmbt..rase rugi plak pakai PB nih lmbt…"

Gheee... aqakkk suka dik!


MEMANG HOT MAMA GAYAH!!
Actually gayah was my officemate, we were in the same section last time.. Pindah ke KL sebelum kawen ikut bakal suami waktu itew...Dari dulu gayah mmg HOT :p Lentik giteww hahaha...
Bila dah ada baby, kembang... biasa lah.. dah beranak kan. so i introduce PB pada gayah.. somewhere in March 2011.. Baru few weeks kan...?


 seriously korang.. takkan tak nampak perbezaan yang amat ketara itu..
iena rasa she is wearing the same attire kan..
cuma body dia dah turun sangat
dan itu hanya dalam tempoh 3 minggu kalau lebih lama agaknya camner yer..

well korang jgn pulak assume yang dia akan kurus sampai tinggal tulang
no such thing as that..

kalau korang tgk gambar nih pun u can see the different



 
Kak Ana 98 kg.. Ni tahun lepas dalam bulan 10
 
and look at her now..

 
the same person ok
and now (as in the picture ) 68kg..

iena rasa turun lagi nih sebab tengok gambar masa dorang gi Perth itu hari
nampak dia lagi sweet n slim dari nih..


uwaaa nak nangis tak tengok
nangislah.. tapi korang ada pilihan.. 
choose to buy PB now and u can save alot..



 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

  1. Yeeehaaa... mmg Hot!!
    Pakai lah PB ni secara consistent, 8 hours a day (well just nice pergi - balik kerja)..
    u'll feel the difference!

    ReplyDelete
  2. Iena sokong pakai lama pun selesa sgt. So no worries.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..