Skip to main content

ini perkara serius tahap gaban..

 
 
 
 
 
 
 
 salam semua.. pe kabar.. sihat lah hendaknya..
iena agak letih sebab harini sehari di sekolah sampai petang..
pagi ada majlis persaraan guru n then petang dengan SEC
pasukan sekolah hanya menang 3 hadiah dari keseluruhan 13 hadiah 
yang dipertandingkan..
team action song aku pun tak dapat apa2.. tapi aku mmg dah jangka
yerlah aku pun in n out train dorang..
so maybe next time
(kita pulun dari awal tahun noo)





in this entry iena nak share testimoni seorang pengguna PB
yang baru menggunakan PB dalam tempoh 3 minggu jer..
got this from my biz partner 
 Bayah

Beautiful Transformation; Hot Mama!!!

Received this email from her.. this morning :-)

"Ha nih..saya attach pic saya..tuk akak wat testimony..saya pun nk letk dlm fb…hihihihi…nmpk sgt kan perubahan?... pic yg gemuk tuh 12/3/2011…yg latest tuh lst Monday 2nd May 2011..after 3-4 weeks pakai..thanks ye akak..hahaha…bkn je badan nmpk different..kulit pun saya rase lbh lmbt..rase rugi plak pakai PB nih lmbt…"

Gheee... aqakkk suka dik!


MEMANG HOT MAMA GAYAH!!
Actually gayah was my officemate, we were in the same section last time.. Pindah ke KL sebelum kawen ikut bakal suami waktu itew...Dari dulu gayah mmg HOT :p Lentik giteww hahaha...
Bila dah ada baby, kembang... biasa lah.. dah beranak kan. so i introduce PB pada gayah.. somewhere in March 2011.. Baru few weeks kan...?


 seriously korang.. takkan tak nampak perbezaan yang amat ketara itu..
iena rasa she is wearing the same attire kan..
cuma body dia dah turun sangat
dan itu hanya dalam tempoh 3 minggu kalau lebih lama agaknya camner yer..

well korang jgn pulak assume yang dia akan kurus sampai tinggal tulang
no such thing as that..

kalau korang tgk gambar nih pun u can see the different



 
Kak Ana 98 kg.. Ni tahun lepas dalam bulan 10
 
and look at her now..

 
the same person ok
and now (as in the picture ) 68kg..

iena rasa turun lagi nih sebab tengok gambar masa dorang gi Perth itu hari
nampak dia lagi sweet n slim dari nih..


uwaaa nak nangis tak tengok
nangislah.. tapi korang ada pilihan.. 
choose to buy PB now and u can save alot..



 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

  1. Yeeehaaa... mmg Hot!!
    Pakai lah PB ni secara consistent, 8 hours a day (well just nice pergi - balik kerja)..
    u'll feel the difference!

    ReplyDelete
  2. Iena sokong pakai lama pun selesa sgt. So no worries.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata