Skip to main content

mesti beli hadiah ker.. takkan bagi ucapan saja tak boleh



salam semua... sihat ker arini
kami di Perlis cuti lagi harini dan di saat n3 ini dibuat aku 
masih di Kulim sebab tunggu Hn datang amik

adik2 aku semua dah balik KL semalam termasuk abah sekali
tapi abah kata mungkin dia akan balik semula tuk tengok keadaan tok
yerlah she is still at Hospital Metro
belum boleh kuar sebab buah pinggang tok masih bermasalah




arini aku cuma nak tepek gegambar masa Sambutan Hari Guru 
di sekolah aku itu hari..
alkisah mmg bersiap sakan ler kan tapi alih2
tadak letrik di Dewan Besar sekolah...
GB cakap mmg dari ari Jumaat lagi
dia dah call TNB tapi masih belum datang tuk check
so berpeluh sakan ler cikgu2 atas stage tuh


 

akak2 n rakan2 yang menjadi orang kuat sekolah

susah hati semua sebab panas
pastu memikirkan arini sehari jer seklah 
selasa n rabu cuti pulak
pastu next week dah nak exam


 
see aku cam tadak apa pun kat atas muka tuh
kosong
huhu gara2 panas dan berpeluh
huhu
tapi still maintain boleh happy2 sebab ada aku kesah

 
masa nih tengah buat kuiz who wants to be a milionaire
hahahaha
kuiz kenali guru anda
adalah 1-2 soklan yang naik nama aku..
haha.. mekasih murid2 sebab kenal cikgu2 anda

 
some of the presents yang aku dapat
waduhhhh setiap tahun dapat adiah..
huhu kadang2 sian jugak kat bebudak (aka mak bapak budak2) 
nih kena kuar duit beli adiah 



dan bebudak nih pun cam da di setkan minda dorang
asal hari guru kena bagi adiah
yg tak bagi adiah tuh kot ler nak datang salam n wish hari guru
takdak pun
lalu depan kita cam tadak apa2 yang berlaku..
huhu knp gitu yer..

adakah hari guru mmg kita kena bagi hadiah kat guru kita
or 
tanda ingatan (as in wishes) pun dah cukup



 
sementara tunggu acara seterusnya
kami rehat2 di kantin
tapi tak berani nak makan banyak2
sebab ada jamuan besar untuk cikgu2
(gila lah kek saja ada kot 5-6 biji)

 
gegambar lain boleh nengok di akaun FB iena yer..
hehe owh yang ijau nombor 19 tuh adalah adiah 
(acara tukar2 adiah)
yang aku dapat.. belum buka lagi tapi apapun thanks yer..
kepada yang memberi adiah itu..


 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…