Skip to main content

mesti beli hadiah ker.. takkan bagi ucapan saja tak boleh



salam semua... sihat ker arini
kami di Perlis cuti lagi harini dan di saat n3 ini dibuat aku 
masih di Kulim sebab tunggu Hn datang amik

adik2 aku semua dah balik KL semalam termasuk abah sekali
tapi abah kata mungkin dia akan balik semula tuk tengok keadaan tok
yerlah she is still at Hospital Metro
belum boleh kuar sebab buah pinggang tok masih bermasalah




arini aku cuma nak tepek gegambar masa Sambutan Hari Guru 
di sekolah aku itu hari..
alkisah mmg bersiap sakan ler kan tapi alih2
tadak letrik di Dewan Besar sekolah...
GB cakap mmg dari ari Jumaat lagi
dia dah call TNB tapi masih belum datang tuk check
so berpeluh sakan ler cikgu2 atas stage tuh


 

akak2 n rakan2 yang menjadi orang kuat sekolah

susah hati semua sebab panas
pastu memikirkan arini sehari jer seklah 
selasa n rabu cuti pulak
pastu next week dah nak exam


 
see aku cam tadak apa pun kat atas muka tuh
kosong
huhu gara2 panas dan berpeluh
huhu
tapi still maintain boleh happy2 sebab ada aku kesah

 
masa nih tengah buat kuiz who wants to be a milionaire
hahahaha
kuiz kenali guru anda
adalah 1-2 soklan yang naik nama aku..
haha.. mekasih murid2 sebab kenal cikgu2 anda

 
some of the presents yang aku dapat
waduhhhh setiap tahun dapat adiah..
huhu kadang2 sian jugak kat bebudak (aka mak bapak budak2) 
nih kena kuar duit beli adiah 



dan bebudak nih pun cam da di setkan minda dorang
asal hari guru kena bagi adiah
yg tak bagi adiah tuh kot ler nak datang salam n wish hari guru
takdak pun
lalu depan kita cam tadak apa2 yang berlaku..
huhu knp gitu yer..

adakah hari guru mmg kita kena bagi hadiah kat guru kita
or 
tanda ingatan (as in wishes) pun dah cukup



 
sementara tunggu acara seterusnya
kami rehat2 di kantin
tapi tak berani nak makan banyak2
sebab ada jamuan besar untuk cikgu2
(gila lah kek saja ada kot 5-6 biji)

 
gegambar lain boleh nengok di akaun FB iena yer..
hehe owh yang ijau nombor 19 tuh adalah adiah 
(acara tukar2 adiah)
yang aku dapat.. belum buka lagi tapi apapun thanks yer..
kepada yang memberi adiah itu..


 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...