Skip to main content

PB helps you to concieve



one of the best reasons for wearing PB is this
go ahead n read








Premium Beautiful helps to balance your hormone estrogen and progesterone. One of our business partner dah 4 tahun menunggu nak anak tapi tak dapat2 jugak.. but with the helps of Premium Beautiful + Herba Maharani ( kira makan consistently ) Alhamdullilah she's now pregnant.
 



Not only, kalau ada masalah keputihan, cyst,fibroid, prolapsed uterus, irregular period flow dan macam2 lagi yang berkaitan dengan masalah wanita.. Jangan biarkan ia mengangu diri anda!!


Premium Beautiful membantu menghilangkan "bau" yang tidak menyenangkan...yelahh nanti kan suami pun lari!!





KERANA DIRI MU BEGITU BERHARGA!!

 
 jadi tunggu apa lagi..
takkan nak tunggu hmm apa yer (korang pk lah sendiri)
kalau mahukan kehidupan anda lebih baik dan menggembirakan
apa salahnya membuat pelaburan dengan membeli PB 
bukan mahal mana pun 
below 2K tau
kalau tak mampu bayar cash, boleh jer kita runding2 buat installment

contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..