Skip to main content

she is HOT..




lagi testimoni berkesan tahap gaban dari pengguna PB..
aku nengok pun teruja 
x sabar nak jadi one of the successful user of PB
(eh aku mmg pakai yer korang jgn ingat aku main kelentong jer)


this was taken from my beautiful n gorgeous friend


Lagi nak berkongsi dengan semua wanita di luar sana...
Tak susah pun nak nampak cantik, ramping, ada figure, dan menawan phewww...

Kalau yang rajin exercise tu mmg bagus lah!
Tapi bagi yang super busy like us, wearing PB is the best way!!
Just nice pakai min 8 hours a day (pergi hingga balik kerja),
senang, tak payah nak pening2 pale.. serious! :-)
Selagi anda pakai, selagi itulah infra red rays akan bekerja memecahkan lemak degil di badan anda!
Easy peasy... :-)

Contoh macam kak shen ni... few times jugak saya berkongsi cerita, seperti di entry ini;


Kalau dulu, sebelum kak shen pakai PB, nampak sangat lain... alignment lari sana sini..oppppsss...
target kak shen dulu nak kecikkan the upper parts & bahagian perut lah!

Alhamdulillah....
Dengan PB, tercapai hajat kak shen!! gheeee.... I loike!!!!



Ini gambar sebelum pakai PB - taken in Nov 10
(nape tutup perut dengan bantal tu kak?) :p



Ini of course after wearing PB, taken somewhere in March 2011 (after 3 months wearing PB).
If you can't see the difference, better pegi check balik mata uollss!! hahhaaaa..
Memang menarik, tertarik, cantik, malatops & da bomb :p
(sorry lah pic agak kabur, taken from her FB; thanks kak shen anyway sbb sudi bagi kita kongsi testimoni ni, mmuahh)

Sebab tu kita sangat suka nak cakap di sini;
PB = WEAR IT, FEEL IT, LIKE IT AND SHARE IT!!

Niat kita cuma nak berkongsi k..
lagi la nanti nak raya, cuba PB ni dari sekarang, insyaallah, raya nanti sure molek terletak bila anda pakai kebaya.. ceeewwwlll!!!


 
 
 interested to know more
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…