Skip to main content

she is HOT..




lagi testimoni berkesan tahap gaban dari pengguna PB..
aku nengok pun teruja 
x sabar nak jadi one of the successful user of PB
(eh aku mmg pakai yer korang jgn ingat aku main kelentong jer)


this was taken from my beautiful n gorgeous friend


Lagi nak berkongsi dengan semua wanita di luar sana...
Tak susah pun nak nampak cantik, ramping, ada figure, dan menawan phewww...

Kalau yang rajin exercise tu mmg bagus lah!
Tapi bagi yang super busy like us, wearing PB is the best way!!
Just nice pakai min 8 hours a day (pergi hingga balik kerja),
senang, tak payah nak pening2 pale.. serious! :-)
Selagi anda pakai, selagi itulah infra red rays akan bekerja memecahkan lemak degil di badan anda!
Easy peasy... :-)

Contoh macam kak shen ni... few times jugak saya berkongsi cerita, seperti di entry ini;


Kalau dulu, sebelum kak shen pakai PB, nampak sangat lain... alignment lari sana sini..oppppsss...
target kak shen dulu nak kecikkan the upper parts & bahagian perut lah!

Alhamdulillah....
Dengan PB, tercapai hajat kak shen!! gheeee.... I loike!!!!



Ini gambar sebelum pakai PB - taken in Nov 10
(nape tutup perut dengan bantal tu kak?) :p



Ini of course after wearing PB, taken somewhere in March 2011 (after 3 months wearing PB).
If you can't see the difference, better pegi check balik mata uollss!! hahhaaaa..
Memang menarik, tertarik, cantik, malatops & da bomb :p
(sorry lah pic agak kabur, taken from her FB; thanks kak shen anyway sbb sudi bagi kita kongsi testimoni ni, mmuahh)

Sebab tu kita sangat suka nak cakap di sini;
PB = WEAR IT, FEEL IT, LIKE IT AND SHARE IT!!

Niat kita cuma nak berkongsi k..
lagi la nanti nak raya, cuba PB ni dari sekarang, insyaallah, raya nanti sure molek terletak bila anda pakai kebaya.. ceeewwwlll!!!


 
 
 interested to know more
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…