Skip to main content

she is HOT..




lagi testimoni berkesan tahap gaban dari pengguna PB..
aku nengok pun teruja 
x sabar nak jadi one of the successful user of PB
(eh aku mmg pakai yer korang jgn ingat aku main kelentong jer)


this was taken from my beautiful n gorgeous friend


Lagi nak berkongsi dengan semua wanita di luar sana...
Tak susah pun nak nampak cantik, ramping, ada figure, dan menawan phewww...

Kalau yang rajin exercise tu mmg bagus lah!
Tapi bagi yang super busy like us, wearing PB is the best way!!
Just nice pakai min 8 hours a day (pergi hingga balik kerja),
senang, tak payah nak pening2 pale.. serious! :-)
Selagi anda pakai, selagi itulah infra red rays akan bekerja memecahkan lemak degil di badan anda!
Easy peasy... :-)

Contoh macam kak shen ni... few times jugak saya berkongsi cerita, seperti di entry ini;


Kalau dulu, sebelum kak shen pakai PB, nampak sangat lain... alignment lari sana sini..oppppsss...
target kak shen dulu nak kecikkan the upper parts & bahagian perut lah!

Alhamdulillah....
Dengan PB, tercapai hajat kak shen!! gheeee.... I loike!!!!



Ini gambar sebelum pakai PB - taken in Nov 10
(nape tutup perut dengan bantal tu kak?) :p



Ini of course after wearing PB, taken somewhere in March 2011 (after 3 months wearing PB).
If you can't see the difference, better pegi check balik mata uollss!! hahhaaaa..
Memang menarik, tertarik, cantik, malatops & da bomb :p
(sorry lah pic agak kabur, taken from her FB; thanks kak shen anyway sbb sudi bagi kita kongsi testimoni ni, mmuahh)

Sebab tu kita sangat suka nak cakap di sini;
PB = WEAR IT, FEEL IT, LIKE IT AND SHARE IT!!

Niat kita cuma nak berkongsi k..
lagi la nanti nak raya, cuba PB ni dari sekarang, insyaallah, raya nanti sure molek terletak bila anda pakai kebaya.. ceeewwwlll!!!


 
 
 interested to know more
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...