Skip to main content

umpama sedang bermimpi..

 
salam semua...
cam kejap jer masa berlalu kan,,,
hehe nih dah nak masuk bulan 6
pejam celik pejam celik tengok2 dah ujung tahun..

cam aku pulak tahun nih sungguh mencabar..
dengan kerja di sekolah..
dengan kerja2 di rumah..
anak2 murid di sekolah 
dan anak2 sendiri di rumah..



dan baru tengah hari tadi
selesai Mesyuarat Penataraan PBS di peringkat Negeri Perlis
bagi MP English..
am one of the speaker n fasilitator...
wpun gabra tapi alhamdulillah i should say am proud of myself
sebab dapt bagi infor yang paling penting dalam KSSR 
pada semua guru2 
harapnya dapat membantu menjelaskan mana yang masih kusut..



tapi yang kurennng best adalah
satu gambar pun tak amik..
boleh gitu.. adehhh bukan selalu nak boleh buat prog gini kan..
so bila dah ada at least ada gambar adalah proof
tapi tadi tahla tak sempat ker apa tah
mmg langsung tak amik gambar
just so not ME kan..

abis nak buat camner..
hmm satu lagi projek besar bagi aku tahun nih adalah 
joining the PB biz
yup i haven't do the write up about this personally kan..
tapi tulah 
nantikan kemunculannya k


for now am sharing everything that is good with u all
dan aku sangat mengharapkan u take what's good and try to make it better..


 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..