Skip to main content

what will happen when u wear your PB

 
 
salam semua.. hehe.. rajin pulak iena kan petang2 gini dok buat n3..
mmg badan rasa nak rehat tapi nak tido petang2 gini adalah sesuatu 
yang sangat susah..
so kekdahnya terus on laptop n blog ler kan

harini nak story sikit pasal PB lagi.. uwaaaa jgn ler bosan dengan entry2 PB nih
sebab iena kan nak share kelebihan pemakaian PB pada kita orang2 wanita nih
(okeh bila cakap wanita maksudnya termasuklah anak dara dan ibu2)

pemakaian PB secara teratur iaitu maksimum 8 jam sehari dan pengambilan
air masak sebanyak 8 gelas sehari adalah sesuatu yang mmg 
mendatangkan kesan baik pada tubuh badan... tapi ini nak bagitahu yer
di awal2 pemakaian PB mmg badan akan rasa sedikit tidak selesa
haaa jgn pula panik kalau jadi gini 
sebab ini semua adalahhealing crisis’.  
 
Proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Keadaan ini mungkin agak berbeza bagi setiap orang bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Jika anda mengalaminya, Jangan takut atau panik ya !  Kerana ia adalah petanda positif. Petanda penyakit kita sedang dibaikpulih.

 dibawah adalah antara apa yagn anda akan rasa 
sewaktu awal2 pemakaian PB

1. Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan juga anda minum cukup air.
2. Sakit tulang belakang – bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang , tindakan awal menyelaraskan tulang belakang
3. Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin, tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan anda berasid.
4. Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut.
5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkandan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.
6. Berat badan turun – menunjukkan berat badan pemakai tidak bersesuaian dengan ketinggian.
7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. Teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksin berasid.
8. Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan Far Infrared Rays.
inilah antara kesan awal apabila kita memakai premium beautiful...jangan stop, 
teruskan memakai untuk kesan yang menakjubkan. :)
jgn sebab perkara2 ini matlamat utama anda untuk 
kelihatan lebih sihat dan hebat tidak tercapai..



lots of love by me

hmm anyone interested to join the biz please contact me
sebab biz ini sangatlah mudah.. tak payah nak p ketuk2 pintu rumah orang
tak payah nak selit risalah dalam akhbar or what so ever sebab 
sekarang dengan kuasa Internet semua boleh berjaya
sebab itulah kita ada CDM Internet
 
 
 
 
 
who is able to generate
 6 figure income

Membanggakan, dalam tempoh singkat, Hanis bukan setakat mampu tapi hidup mewah dengan pendapatan mencecah RM150,000 sebulan malah berpeluang mengumpul koleksi kasut dan tas tangan jenama mewah bagi memenuhi hobinya sebelum ini.

“Bulan pertama, saya mendapat keuntungan jualan sebanyak RM3,000 dan tanpa berlengah, saya tempah sepasang baju rekaan pereka fesyen Rizman Ruzaini berharga RM1,500 sebagai motivasi untuk diri sendiri manakala selebihnya disimpan,” katanya.
 
tak percaya lagi... betul kan iena cakap..
tak susah betul sebab satu lagi kita bekerja dalam kumpulan


 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...