Skip to main content

what will happen when u wear your PB

 
 
salam semua.. hehe.. rajin pulak iena kan petang2 gini dok buat n3..
mmg badan rasa nak rehat tapi nak tido petang2 gini adalah sesuatu 
yang sangat susah..
so kekdahnya terus on laptop n blog ler kan

harini nak story sikit pasal PB lagi.. uwaaaa jgn ler bosan dengan entry2 PB nih
sebab iena kan nak share kelebihan pemakaian PB pada kita orang2 wanita nih
(okeh bila cakap wanita maksudnya termasuklah anak dara dan ibu2)

pemakaian PB secara teratur iaitu maksimum 8 jam sehari dan pengambilan
air masak sebanyak 8 gelas sehari adalah sesuatu yang mmg 
mendatangkan kesan baik pada tubuh badan... tapi ini nak bagitahu yer
di awal2 pemakaian PB mmg badan akan rasa sedikit tidak selesa
haaa jgn pula panik kalau jadi gini 
sebab ini semua adalahhealing crisis’.  
 
Proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Keadaan ini mungkin agak berbeza bagi setiap orang bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Jika anda mengalaminya, Jangan takut atau panik ya !  Kerana ia adalah petanda positif. Petanda penyakit kita sedang dibaikpulih.

 dibawah adalah antara apa yagn anda akan rasa 
sewaktu awal2 pemakaian PB

1. Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan juga anda minum cukup air.
2. Sakit tulang belakang – bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang , tindakan awal menyelaraskan tulang belakang
3. Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin, tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan anda berasid.
4. Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut.
5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkandan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.
6. Berat badan turun – menunjukkan berat badan pemakai tidak bersesuaian dengan ketinggian.
7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. Teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksin berasid.
8. Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan Far Infrared Rays.
inilah antara kesan awal apabila kita memakai premium beautiful...jangan stop, 
teruskan memakai untuk kesan yang menakjubkan. :)
jgn sebab perkara2 ini matlamat utama anda untuk 
kelihatan lebih sihat dan hebat tidak tercapai..



lots of love by me

hmm anyone interested to join the biz please contact me
sebab biz ini sangatlah mudah.. tak payah nak p ketuk2 pintu rumah orang
tak payah nak selit risalah dalam akhbar or what so ever sebab 
sekarang dengan kuasa Internet semua boleh berjaya
sebab itulah kita ada CDM Internet
 
 
 
 
 
who is able to generate
 6 figure income

Membanggakan, dalam tempoh singkat, Hanis bukan setakat mampu tapi hidup mewah dengan pendapatan mencecah RM150,000 sebulan malah berpeluang mengumpul koleksi kasut dan tas tangan jenama mewah bagi memenuhi hobinya sebelum ini.

“Bulan pertama, saya mendapat keuntungan jualan sebanyak RM3,000 dan tanpa berlengah, saya tempah sepasang baju rekaan pereka fesyen Rizman Ruzaini berharga RM1,500 sebagai motivasi untuk diri sendiri manakala selebihnya disimpan,” katanya.
 
tak percaya lagi... betul kan iena cakap..
tak susah betul sebab satu lagi kita bekerja dalam kumpulan


 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…