Skip to main content

what will happen when u wear your PB

 
 
salam semua.. hehe.. rajin pulak iena kan petang2 gini dok buat n3..
mmg badan rasa nak rehat tapi nak tido petang2 gini adalah sesuatu 
yang sangat susah..
so kekdahnya terus on laptop n blog ler kan

harini nak story sikit pasal PB lagi.. uwaaaa jgn ler bosan dengan entry2 PB nih
sebab iena kan nak share kelebihan pemakaian PB pada kita orang2 wanita nih
(okeh bila cakap wanita maksudnya termasuklah anak dara dan ibu2)

pemakaian PB secara teratur iaitu maksimum 8 jam sehari dan pengambilan
air masak sebanyak 8 gelas sehari adalah sesuatu yang mmg 
mendatangkan kesan baik pada tubuh badan... tapi ini nak bagitahu yer
di awal2 pemakaian PB mmg badan akan rasa sedikit tidak selesa
haaa jgn pula panik kalau jadi gini 
sebab ini semua adalahhealing crisis’.  
 
Proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Keadaan ini mungkin agak berbeza bagi setiap orang bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Jika anda mengalaminya, Jangan takut atau panik ya !  Kerana ia adalah petanda positif. Petanda penyakit kita sedang dibaikpulih.

 dibawah adalah antara apa yagn anda akan rasa 
sewaktu awal2 pemakaian PB

1. Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan juga anda minum cukup air.
2. Sakit tulang belakang – bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang , tindakan awal menyelaraskan tulang belakang
3. Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin, tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan anda berasid.
4. Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut.
5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkandan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.
6. Berat badan turun – menunjukkan berat badan pemakai tidak bersesuaian dengan ketinggian.
7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. Teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksin berasid.
8. Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan Far Infrared Rays.
inilah antara kesan awal apabila kita memakai premium beautiful...jangan stop, 
teruskan memakai untuk kesan yang menakjubkan. :)
jgn sebab perkara2 ini matlamat utama anda untuk 
kelihatan lebih sihat dan hebat tidak tercapai..



lots of love by me

hmm anyone interested to join the biz please contact me
sebab biz ini sangatlah mudah.. tak payah nak p ketuk2 pintu rumah orang
tak payah nak selit risalah dalam akhbar or what so ever sebab 
sekarang dengan kuasa Internet semua boleh berjaya
sebab itulah kita ada CDM Internet
 
 
 
 
 
who is able to generate
 6 figure income

Membanggakan, dalam tempoh singkat, Hanis bukan setakat mampu tapi hidup mewah dengan pendapatan mencecah RM150,000 sebulan malah berpeluang mengumpul koleksi kasut dan tas tangan jenama mewah bagi memenuhi hobinya sebelum ini.

“Bulan pertama, saya mendapat keuntungan jualan sebanyak RM3,000 dan tanpa berlengah, saya tempah sepasang baju rekaan pereka fesyen Rizman Ruzaini berharga RM1,500 sebagai motivasi untuk diri sendiri manakala selebihnya disimpan,” katanya.
 
tak percaya lagi... betul kan iena cakap..
tak susah betul sebab satu lagi kita bekerja dalam kumpulan


 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…