Skip to main content

CDM lelaki weiiiii... korang takkan tak nak kot


 

salam semua.. 
nak share nih berita terkini panasss lagi
hehe alkisahnya sekarang nih dah ramai LELAKI yang berjaya dalam bis nih
bis apa korang tanya
BIZNES PREMIUM BEAUTIFUL CORSET laaa


haaaaaa lelaki pun ramai yang berjaya tau
ini yang paling terkini
last Saturday nih



sorang lagi CDM dilahirkan oleh CDM Hanis Haizi



.
.
.

Tahniah kepada CDM Razali..!

Bak kata CDM Razali, "kereta kita servis setiap bulan, belum rosak, tapi dah cukup masa, servis.. kereta ada spare part.. tapi isteri tak ada spare part nak ganti".
* lebih kurang begitu lah ayat Raz.. tapi mesejnya begitu lah..

CDM Razali cakap, terima kasih kat wife dia, Hanis Haizi sebab kalau dia tak bertindak buat biz ni kalau tak, mungkin kehidupan mereka takkan jadi seperti hari ini..

CDM Abg Lan & CDM Razali..

Maju bersama kumpulan..!


Last but not least, Tahniah pada Hanis Haizi sebab dah melahirkan seorang lagi bintang baru tahun 2011..!!

Pegang pada prinsip ni;

Ilmu + Rujuk + Tindakan = KEJAYAAN

 
 

 this is a quote from my leader NUR FAZIHA 

 meaning semua orang boleh jual PB tak kira lelaki or perempuan
and actually orang lelaki lagi senang nak jual sebenarnya
yerlah once u see n feel the different yang your partner dapat
then lagi senang la u nak story2 dekat kawan2 u kan

eh not to reveal the secret
nak tahu how to just ask ok



contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...