Skip to main content

CDM lelaki weiiiii... korang takkan tak nak kot


 

salam semua.. 
nak share nih berita terkini panasss lagi
hehe alkisahnya sekarang nih dah ramai LELAKI yang berjaya dalam bis nih
bis apa korang tanya
BIZNES PREMIUM BEAUTIFUL CORSET laaa


haaaaaa lelaki pun ramai yang berjaya tau
ini yang paling terkini
last Saturday nih



sorang lagi CDM dilahirkan oleh CDM Hanis Haizi



.
.
.

Tahniah kepada CDM Razali..!

Bak kata CDM Razali, "kereta kita servis setiap bulan, belum rosak, tapi dah cukup masa, servis.. kereta ada spare part.. tapi isteri tak ada spare part nak ganti".
* lebih kurang begitu lah ayat Raz.. tapi mesejnya begitu lah..

CDM Razali cakap, terima kasih kat wife dia, Hanis Haizi sebab kalau dia tak bertindak buat biz ni kalau tak, mungkin kehidupan mereka takkan jadi seperti hari ini..

CDM Abg Lan & CDM Razali..

Maju bersama kumpulan..!


Last but not least, Tahniah pada Hanis Haizi sebab dah melahirkan seorang lagi bintang baru tahun 2011..!!

Pegang pada prinsip ni;

Ilmu + Rujuk + Tindakan = KEJAYAAN

 
 

 this is a quote from my leader NUR FAZIHA 

 meaning semua orang boleh jual PB tak kira lelaki or perempuan
and actually orang lelaki lagi senang nak jual sebenarnya
yerlah once u see n feel the different yang your partner dapat
then lagi senang la u nak story2 dekat kawan2 u kan

eh not to reveal the secret
nak tahu how to just ask ok



contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..