Skip to main content

finally i met her...

 
 salam semua.. hehe dah hari Ahad kannn 
kejap jer masa berlalu.. 
kami pun sempat ler berehat bersama keluarga
hehe... insyaallah apa2 hal pun keluarga adalah yang paling UTAMA kan




so today i just nak share dengan semua pasal my date with this gorgeous lady
we knew each other from the blogging world
hehe.. standard ler kan.. 

i think kami kenal since kami sama2 pregnant dulu.. how eh i met u ?
tapi mmg sejak2 kenal tuh we always talked about our boys
yerlah sebab our boy nih dah macam twin tau

Afi 1st June n Harriz 5th June
tak ke cam kembar hahaha
mau pengsan kalau betul kembar kan Sue...
tunggu sampai 4 hari baru nak kuar sorang lagi


 
 
 
 anyway.. we had several plan to meet up tapi asik cancel jer
dah mmg jadi tabiat tau.. kalau plan mmg tak jadi
so what i did was

last week masa gi KL
sampai jer di UPM kot i texted her.. saying that jom meet up
haaa kalau gitu mesti jadi.. 
sebab iena mmg tau kalau plan musti tak jadi

 
 so since sue ada di Klang so why not aku di Puncak Alam time tuh (umah adik)
we plan to meet up di Jusco Bukit Tinggi
haahaaa adik aku cakap jauh..
tapi aku tetap nak gi tak kira.. nak jugak jumpa sue






 
 
 
 
 
 
dan akhirnya these two boys finally met each other..
ahaha..
di sesi awal pertemuan Afi yang lebih mengganas dan mesra
Harriz ala2 jual mahal sbb still blur
sue ckp Harriz bru bgn tido time nih..


 
 
 
 
 
 and then we walked, talked like we knew each other for ages...
haha... 




 
 
Sue am happy for u
(u know why)
all your hard work pays when we see the figure right
u go girl... but dont over doing it ok..
i dont want u to be sick pulak nanti..


 
 
 amboiiii baik sunggh dok pasang balik kasut Harriz.. 

 
 
haaaa nih baru lepas adegan berebut mickey Harriz...
hahaa happening sungguh tau

sue they really fight for that Mickey kan..
kelakar lak tengok
but of cos ler Harriz yang menang sebab dia punya kan
tapi apapun 
it was fun...
i hope to meet u again..

do take care okeh..

 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

  1. ehee dear plissss do do do come visit us again ya!!!! =) HUGS

    ReplyDelete
  2. Insyaallah will do. Pasnih u kena train i plak

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…