Skip to main content

finally i met her...

 
 salam semua.. hehe dah hari Ahad kannn 
kejap jer masa berlalu.. 
kami pun sempat ler berehat bersama keluarga
hehe... insyaallah apa2 hal pun keluarga adalah yang paling UTAMA kan




so today i just nak share dengan semua pasal my date with this gorgeous lady
we knew each other from the blogging world
hehe.. standard ler kan.. 

i think kami kenal since kami sama2 pregnant dulu.. how eh i met u ?
tapi mmg sejak2 kenal tuh we always talked about our boys
yerlah sebab our boy nih dah macam twin tau

Afi 1st June n Harriz 5th June
tak ke cam kembar hahaha
mau pengsan kalau betul kembar kan Sue...
tunggu sampai 4 hari baru nak kuar sorang lagi


 
 
 
 anyway.. we had several plan to meet up tapi asik cancel jer
dah mmg jadi tabiat tau.. kalau plan mmg tak jadi
so what i did was

last week masa gi KL
sampai jer di UPM kot i texted her.. saying that jom meet up
haaa kalau gitu mesti jadi.. 
sebab iena mmg tau kalau plan musti tak jadi

 
 so since sue ada di Klang so why not aku di Puncak Alam time tuh (umah adik)
we plan to meet up di Jusco Bukit Tinggi
haahaaa adik aku cakap jauh..
tapi aku tetap nak gi tak kira.. nak jugak jumpa sue






 
 
 
 
 
 
dan akhirnya these two boys finally met each other..
ahaha..
di sesi awal pertemuan Afi yang lebih mengganas dan mesra
Harriz ala2 jual mahal sbb still blur
sue ckp Harriz bru bgn tido time nih..


 
 
 
 
 
 and then we walked, talked like we knew each other for ages...
haha... 




 
 
Sue am happy for u
(u know why)
all your hard work pays when we see the figure right
u go girl... but dont over doing it ok..
i dont want u to be sick pulak nanti..


 
 
 amboiiii baik sunggh dok pasang balik kasut Harriz.. 

 
 
haaaa nih baru lepas adegan berebut mickey Harriz...
hahaa happening sungguh tau

sue they really fight for that Mickey kan..
kelakar lak tengok
but of cos ler Harriz yang menang sebab dia punya kan
tapi apapun 
it was fun...
i hope to meet u again..

do take care okeh..

 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

  1. ehee dear plissss do do do come visit us again ya!!!! =) HUGS

    ReplyDelete
  2. Insyaallah will do. Pasnih u kena train i plak

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata