Skip to main content

join biz nih dan anda akan pasti SUKA

 
 
 hmmm salam semua..
pe kabar harini.. 
banyak ker makan nasi minyak dalam minggu nih??


iena blm sekali pun lagi.. 
huhu sebab masih lagi dok berulang alik ke Penang
tengok tok yang masih di sana..
insyaallah tadak aral melintang harini mungkin akan transfer ke Kepala Batas..





as for today i want to share with u allllllssss
one of the best thing about this BIZ...




hmmm

U WILL NEVER WALK ALONE
(unless u choose tooo)


 



 
Group Fazi n Bayah di Johor..
yup my leaders are from Johor 
and me up in Northern Area

tapi tadak masalah langsung nak berhubung
yerlah sebab sekarang nih semua depends on tech kan..
tak dapat jumpa tapi dapat call, sms, emails, fb status... and of course 
BLOGGING

 



 
my gorgeous leaders
 
 DDM FAZI


and also
 
 DSM BAYAH
 
 am very happy to get to know these people..
they have BIG DREAMS and everything is possible to achieve


and i want to have BIG DREAMS from now on..


a quote from FAZI's latest entry
 
 

Apa yang korang semua dapat, 80% atas diri sendiri.. Keazaman, Tindakan Yang Tepat, Selalu Rujuk pada Pemimpin itu semua dari korang.. 20% saya tunjukkan jalan, ajar sampai pandai & saya sendiri pandai sebab ada pemimpin yang hebat.. Semua yang korang dapat, adil & sememangnya itulah hak korang.


 
 



 
 my very own personal touch from my leader..
yup being in this group means u will have the chance to get the 
first input from your leader..

dorang tak lokek ilmu beb
dorang siap turunkan ilmu tuh kat biz partners... and please there is no such thing as

ORANG ATAS GOYANG KAKI 
ORANG BAWAH KERJA BAGAI NAK MATI


 dalam group ini... we work together as we want to achieve the same dream
to be DEBTS FREE, to have FINANCIAL FREEDOM
 
 



 
getting to be with them sangat2 bermakna sebab as for me
am very new in this biz...
and bare with me... am zero in biznes okeh..
aku mmg sebelumnya sangat tidak berminat dengan biz


tapi once dah join biz PB 
dah dapat sell PB
dah abis all 6 sets of PB




aku rasa cam 
 
HEY I CAN DO THIS... ITS NOT POSSIBLE
 
wpun sebelum nih rasa cam 

ADEH BOLEH KE JUAL NIH
ADA KE YG NAK BELI

di tambah pula dengan suara2 lain yang memberikan kata2
PEMUSNAH HARAPAN
 
seperti 

 ADA KE ORANG NAK BELI BENDA MAHAL2 GITU
KALAU TAK ABIS JUAL MACAM MANA


tapi alhamdulillah my story goes really smooth..
and thanks to those yang believe with me



 



 
 once u dapat group sales RM100K this is the reward yang u akan dapat
and i want this


i want this to prove to all of u out there
that nothing is impossible...
and when i get this i'll make sure that


YOU 
 
 
my friends (my biz partners)


will also get this... because believe me 
nothing is impossible when u want it to be
 





 
 
 so trust me
kepada yang masih lagi merasakan BIZ PB nih tak boleh jalan
tak boleh nak generate income
tak dak buyers then please.. please... please...

i've been there and i can tell u there's no such things as that
jom dengar dulu pasal BIZ nih.. jom tengok dulu PB tuh macam mana
jom try dulu PB then u decide...


i can only show u the way but to choose the path 
its up to you... because its your life not mine


if u want to have a better live then why not give this biz a try..
they have prove to you that with only 4 month they can generate 
 
5 figure income
 



 
travel to overseas for free
(layanan 5 bintang)
 

group members yang gi Perth itu hari nih nak gi Hong Kong pulak dah




so what say you..
want in or out




if anything just sms
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...