Skip to main content

join biz nih dan anda akan pasti SUKA

 
 
 hmmm salam semua..
pe kabar harini.. 
banyak ker makan nasi minyak dalam minggu nih??


iena blm sekali pun lagi.. 
huhu sebab masih lagi dok berulang alik ke Penang
tengok tok yang masih di sana..
insyaallah tadak aral melintang harini mungkin akan transfer ke Kepala Batas..





as for today i want to share with u allllllssss
one of the best thing about this BIZ...




hmmm

U WILL NEVER WALK ALONE
(unless u choose tooo)


 



 
Group Fazi n Bayah di Johor..
yup my leaders are from Johor 
and me up in Northern Area

tapi tadak masalah langsung nak berhubung
yerlah sebab sekarang nih semua depends on tech kan..
tak dapat jumpa tapi dapat call, sms, emails, fb status... and of course 
BLOGGING

 



 
my gorgeous leaders
 
 DDM FAZI


and also
 
 DSM BAYAH
 
 am very happy to get to know these people..
they have BIG DREAMS and everything is possible to achieve


and i want to have BIG DREAMS from now on..


a quote from FAZI's latest entry
 
 

Apa yang korang semua dapat, 80% atas diri sendiri.. Keazaman, Tindakan Yang Tepat, Selalu Rujuk pada Pemimpin itu semua dari korang.. 20% saya tunjukkan jalan, ajar sampai pandai & saya sendiri pandai sebab ada pemimpin yang hebat.. Semua yang korang dapat, adil & sememangnya itulah hak korang.


 
 



 
 my very own personal touch from my leader..
yup being in this group means u will have the chance to get the 
first input from your leader..

dorang tak lokek ilmu beb
dorang siap turunkan ilmu tuh kat biz partners... and please there is no such thing as

ORANG ATAS GOYANG KAKI 
ORANG BAWAH KERJA BAGAI NAK MATI


 dalam group ini... we work together as we want to achieve the same dream
to be DEBTS FREE, to have FINANCIAL FREEDOM
 
 



 
getting to be with them sangat2 bermakna sebab as for me
am very new in this biz...
and bare with me... am zero in biznes okeh..
aku mmg sebelumnya sangat tidak berminat dengan biz


tapi once dah join biz PB 
dah dapat sell PB
dah abis all 6 sets of PB




aku rasa cam 
 
HEY I CAN DO THIS... ITS NOT POSSIBLE
 
wpun sebelum nih rasa cam 

ADEH BOLEH KE JUAL NIH
ADA KE YG NAK BELI

di tambah pula dengan suara2 lain yang memberikan kata2
PEMUSNAH HARAPAN
 
seperti 

 ADA KE ORANG NAK BELI BENDA MAHAL2 GITU
KALAU TAK ABIS JUAL MACAM MANA


tapi alhamdulillah my story goes really smooth..
and thanks to those yang believe with me



 



 
 once u dapat group sales RM100K this is the reward yang u akan dapat
and i want this


i want this to prove to all of u out there
that nothing is impossible...
and when i get this i'll make sure that


YOU 
 
 
my friends (my biz partners)


will also get this... because believe me 
nothing is impossible when u want it to be
 





 
 
 so trust me
kepada yang masih lagi merasakan BIZ PB nih tak boleh jalan
tak boleh nak generate income
tak dak buyers then please.. please... please...

i've been there and i can tell u there's no such things as that
jom dengar dulu pasal BIZ nih.. jom tengok dulu PB tuh macam mana
jom try dulu PB then u decide...


i can only show u the way but to choose the path 
its up to you... because its your life not mine


if u want to have a better live then why not give this biz a try..
they have prove to you that with only 4 month they can generate 
 
5 figure income
 



 
travel to overseas for free
(layanan 5 bintang)
 

group members yang gi Perth itu hari nih nak gi Hong Kong pulak dah




so what say you..
want in or out




if anything just sms
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata