Skip to main content

June Baby.. that's my boy

 
salam kembali
baca blog Sue just now and realized that i haven't post anything about Afi's 2nd bday
yup our kids share the same month of birthday
it's still June so i guess boleh lagi lagi buat post about it




1st June 2011 
Afi turns TWO

at that time kami di Kulim for our school holiday kan..
so i asked mom if its ok for us to go to Jusco
sebab waktu tuh nak gi carik apatah.. or is it for jalan2 purpose only.. 
hehe of course mom said ok..


 
 
 when we reached Jusco Perda it was nearly Maghrib so do a lil shops here n there
then terus gi surau tuk solat... 
since kami bergilir2 tuk solat so sebelah surau tuh kebetulan ada library

while waiting iena masuk library ngan dorang..
seronok pulak ropanya duduk dalam nih
hehe 
the pictures will tell the story 
(sebab dah tak larat nak pk nak taip apa)

 








 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 finally i just want to say that
what ever it is


I LOVE MY KIDS...
 
10 hr jer lagi then promo PB akan tamat. Rugi sgt kalau x join biz nih skrg. 800 hengget tuk set ke3. Blh la nak buat side income. Haaa kalau berasa nak join group g Holland n Belgium for FOC. Haa better start now. Terlepas peluang nih rugi woooo
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739 
 

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…