Skip to main content

kalau cakap tak sistematik nanti kena marah pulak


salam semua..
huhu harini sangat stress di sekolah..
i've alot to do...


kalau sebelum nih mmg tak kisah wpun kerja datang bertimbun
tapi kali nih

i think this is it..
too many things to do at the same time
and semua sekali dateline harini..
huhu.. ingat orang tadak kerja lain ke nak buat..

ingat orang tak payah masuk kelas mengajar ker..
kalau mmg kerja proses n compile result tak yah masuk kelas
then takdelah kisah sangat sebab mmg itu kerjanya



tapi
my priority should be TEACHING
dan bukannya buat kerja2


kerja2 lain yg jadi no 1..

cam tadi waktu kelas mmg aku tak sempat nak ngajar langsung
(kalau orang datang observe mmg failed ler aku harini)
sebabnya we need to compile and process and upload and email
alll the exam results before 5pm



alkisah aku tak marah kalau dorang bagitau lebih awal
tapi nih baru hari ke empat sekolah
ribut tadak angin tadak tup2 kemarin kawan aku p mesy
harini nak kena upload semua result before 5pm..


dahler exam minggu last sebelum cuti..
abis tuh takkan ler masa cuti sekolah nak suruh cikgu2 tuh datang bagi keputusan
(melainkan dengan arahan GB kan)
masuk sekolah baru 3 hari terus nak keputusan..
yerlah mmg semua keputusan dah ada tapi ada 2-3 orang cikgu
kuar berkursus seminggu nih
(mujur sorang cikgu tuh dah pass result kat aku or else lagi serabut)

so tadi kalau nak ikutkan aku kena attend sambutan hari guru peringkat negeri
tapi sebab banyak sangat kerja belum siap
(bukan result jer kena submit banyak lagi dokumen lain huhu)
so aku tak pergi pun majlis tuh..
lantaklah...




mode : tengah marah sangat.. naper lah korang tak plan awal2 benda2 gini
tak pernah luahkan rasa ketidak puasan hati di sekolah secara terang2an
tapi harini mmg aku all out..




contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…