Skip to main content

sangat mudah... kalau tak mula sekarang bila lagi

 
salam semua
sorry for the long silence..
laptop iena masuk klinik.. huhu
 
 
 
so today just nak share ngan korang semua
as what iena dah dapat since 1st day join the biz..
what biz
 
 
 
PREMIUM BEAUTIFUL CORSET BIZNES
 
 
 
 
 
 
iena join early May
dan dalam tempoh sebulan (sebenarnya x sampai sebulan pun)
all 6 sets yang iena amik dah selamat di jual
Ya Allah syukur sangat sebab at first mmg iena takut juga
yerlah kot kalau ada yang tak mau beli
tapi sesungguhnya ia sangat meleset..
 
 
all my buyers come form the Internet
yup you heard me correctly
 
 
all are from the INTERNET
facebook to be specific..
senang kan.. tak yah nak kuar pi sana sini
duduk depan laptop buka facebook
buat promo
then chatting2 cerita kelebihan dan mengapa perlu ada PB
zasssss terus ada buyers...
 
 
and some of them sebab baca testimoni n tengok gambar2
dah terus yakin dengan produk sebab PB mmg produk yang baik
dan berkualiti (itu penting sebab itu ada SUPERBRAND)
 
 
 
 
 

kejayaan team Hanis di Terengganu baru2 nih
yup she is an inspiring lady
i havent met her in person tapi dari cara
biz2 agent lain dok bercerita
Hanis mmg ada auranya sendiri


and i believe all of us ada
cuma takut tuk di kembangkan dan takut tuk digunakan
that is why kita tak berani bermain dengan risiko
sebab apa

TAKUT GAGAL



tapi dengan biz nih semua akan develop balik skil2 yang dah terperap tuh
owh my so many things to say to all of u out there



hmm 
jom set appointment dengan iena so that i can share u more on this
 
esok lusa kawan2 biz partners akan gi Hong Kong
(a free of charge trip -di ulang PERCUMA)
semua tau percuma
hotel, transport, tempat makan..
 
cuma perlu bawak duit tuk  KEGUNAAN SENDIRI JER
 
 
 
next trip will be to Belgium n Holland
 
 
jom kita pergi sama2 nak tak
senang jer kita kerja dalam kumpulan
bukan kena buat kerja sendiri2..
 
apa tunggu lagi.. contact iena kita set appointment
kita jumpa sembang2..
tak salah kan..
 
 
iena nak share biz nih dengan semua...
lelaki perempuan semua boleh buat biz nih

 






contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739


Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata