Skip to main content

sangat mudah... kalau tak mula sekarang bila lagi

 
salam semua
sorry for the long silence..
laptop iena masuk klinik.. huhu
 
 
 
so today just nak share ngan korang semua
as what iena dah dapat since 1st day join the biz..
what biz
 
 
 
PREMIUM BEAUTIFUL CORSET BIZNES
 
 
 
 
 
 
iena join early May
dan dalam tempoh sebulan (sebenarnya x sampai sebulan pun)
all 6 sets yang iena amik dah selamat di jual
Ya Allah syukur sangat sebab at first mmg iena takut juga
yerlah kot kalau ada yang tak mau beli
tapi sesungguhnya ia sangat meleset..
 
 
all my buyers come form the Internet
yup you heard me correctly
 
 
all are from the INTERNET
facebook to be specific..
senang kan.. tak yah nak kuar pi sana sini
duduk depan laptop buka facebook
buat promo
then chatting2 cerita kelebihan dan mengapa perlu ada PB
zasssss terus ada buyers...
 
 
and some of them sebab baca testimoni n tengok gambar2
dah terus yakin dengan produk sebab PB mmg produk yang baik
dan berkualiti (itu penting sebab itu ada SUPERBRAND)
 
 
 
 
 

kejayaan team Hanis di Terengganu baru2 nih
yup she is an inspiring lady
i havent met her in person tapi dari cara
biz2 agent lain dok bercerita
Hanis mmg ada auranya sendiri


and i believe all of us ada
cuma takut tuk di kembangkan dan takut tuk digunakan
that is why kita tak berani bermain dengan risiko
sebab apa

TAKUT GAGAL



tapi dengan biz nih semua akan develop balik skil2 yang dah terperap tuh
owh my so many things to say to all of u out there



hmm 
jom set appointment dengan iena so that i can share u more on this
 
esok lusa kawan2 biz partners akan gi Hong Kong
(a free of charge trip -di ulang PERCUMA)
semua tau percuma
hotel, transport, tempat makan..
 
cuma perlu bawak duit tuk  KEGUNAAN SENDIRI JER
 
 
 
next trip will be to Belgium n Holland
 
 
jom kita pergi sama2 nak tak
senang jer kita kerja dalam kumpulan
bukan kena buat kerja sendiri2..
 
apa tunggu lagi.. contact iena kita set appointment
kita jumpa sembang2..
tak salah kan..
 
 
iena nak share biz nih dengan semua...
lelaki perempuan semua boleh buat biz nih

 






contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739


Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…