Skip to main content

Everyone can!!!!



salam semua
harini cuma nak share something that i found interesting and inspiring enough

got this from my top leader




 


Bekas pesakit kronik,sakit saraf,darah tinggi yg kronik tengah bagi testimoni..
 hmmm nih berlaku dalam kelas on Saturday kotsebab i wasn't there
cuma dapat berkongsi ilmu dari facebook jer insyaallah one day mmg nak turun ke kelas di sana


what am trying to say is kalau kita dah betul2 pakai n rasa kelebihan PB then 
we can deliver our own testimoni kalau tak pakai jangan la nak serkap jarang tuduh itu ini
biarlah kita bercakap berdasarkan pengalaman kita ini jugak membuktikan bahawa 
bukan kita orang sihat jer yang boleh buat biznes nih orang yang pernah sakit pun boleh 
and the latest new is




Orang kurang upaya pun nak ubah kehidupan, nak dapat yang lebih baik sama je dengan orang yang dilahirkan normal. Kita yang normal, lengkap pancaindera, apa lah lgi kan..?? *teruja nak jumpa kawan baru saya yang OKU dengan Hanie Asmahani Ahmad.. Moral of the story, JANGAN FOKUS PADA MASALAH, TAPI CARI PELUANG YANG ADA.

seee if u want to change your life then u should go for it dont let others decide whats' good for you
because only we know whats good for us


orang lain boleh memberi pandangan dan tidak salah mendengar pendapat orang tapi jangahlah 
sampai masa depan dan kehidupan kita ditentukan orang lain kalau kita mampu melakukan sesuatu 
untuk diri kita kenapa perlu menunggu... dan memberi pelbagai alasan
 
Hanis Haizi and her team rocks.. want to know why n how.. just contact me.. tak salah mendapat tahu tentang sesuatu yang dapat mengubah kehidupan anda untuk menjadi lebih baik kan..
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...