Skip to main content

Everyone can!!!!



salam semua
harini cuma nak share something that i found interesting and inspiring enough

got this from my top leader




 


Bekas pesakit kronik,sakit saraf,darah tinggi yg kronik tengah bagi testimoni..
 hmmm nih berlaku dalam kelas on Saturday kotsebab i wasn't there
cuma dapat berkongsi ilmu dari facebook jer insyaallah one day mmg nak turun ke kelas di sana


what am trying to say is kalau kita dah betul2 pakai n rasa kelebihan PB then 
we can deliver our own testimoni kalau tak pakai jangan la nak serkap jarang tuduh itu ini
biarlah kita bercakap berdasarkan pengalaman kita ini jugak membuktikan bahawa 
bukan kita orang sihat jer yang boleh buat biznes nih orang yang pernah sakit pun boleh 
and the latest new is




Orang kurang upaya pun nak ubah kehidupan, nak dapat yang lebih baik sama je dengan orang yang dilahirkan normal. Kita yang normal, lengkap pancaindera, apa lah lgi kan..?? *teruja nak jumpa kawan baru saya yang OKU dengan Hanie Asmahani Ahmad.. Moral of the story, JANGAN FOKUS PADA MASALAH, TAPI CARI PELUANG YANG ADA.

seee if u want to change your life then u should go for it dont let others decide whats' good for you
because only we know whats good for us


orang lain boleh memberi pandangan dan tidak salah mendengar pendapat orang tapi jangahlah 
sampai masa depan dan kehidupan kita ditentukan orang lain kalau kita mampu melakukan sesuatu 
untuk diri kita kenapa perlu menunggu... dan memberi pelbagai alasan
 
Hanis Haizi and her team rocks.. want to know why n how.. just contact me.. tak salah mendapat tahu tentang sesuatu yang dapat mengubah kehidupan anda untuk menjadi lebih baik kan..
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata