Skip to main content

Everyone can!!!!



salam semua
harini cuma nak share something that i found interesting and inspiring enough

got this from my top leader




 


Bekas pesakit kronik,sakit saraf,darah tinggi yg kronik tengah bagi testimoni..
 hmmm nih berlaku dalam kelas on Saturday kotsebab i wasn't there
cuma dapat berkongsi ilmu dari facebook jer insyaallah one day mmg nak turun ke kelas di sana


what am trying to say is kalau kita dah betul2 pakai n rasa kelebihan PB then 
we can deliver our own testimoni kalau tak pakai jangan la nak serkap jarang tuduh itu ini
biarlah kita bercakap berdasarkan pengalaman kita ini jugak membuktikan bahawa 
bukan kita orang sihat jer yang boleh buat biznes nih orang yang pernah sakit pun boleh 
and the latest new is




Orang kurang upaya pun nak ubah kehidupan, nak dapat yang lebih baik sama je dengan orang yang dilahirkan normal. Kita yang normal, lengkap pancaindera, apa lah lgi kan..?? *teruja nak jumpa kawan baru saya yang OKU dengan Hanie Asmahani Ahmad.. Moral of the story, JANGAN FOKUS PADA MASALAH, TAPI CARI PELUANG YANG ADA.

seee if u want to change your life then u should go for it dont let others decide whats' good for you
because only we know whats good for us


orang lain boleh memberi pandangan dan tidak salah mendengar pendapat orang tapi jangahlah 
sampai masa depan dan kehidupan kita ditentukan orang lain kalau kita mampu melakukan sesuatu 
untuk diri kita kenapa perlu menunggu... dan memberi pelbagai alasan
 
Hanis Haizi and her team rocks.. want to know why n how.. just contact me.. tak salah mendapat tahu tentang sesuatu yang dapat mengubah kehidupan anda untuk menjadi lebih baik kan..
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…