Skip to main content

they flew to Hong Kong for FREE



salam hari selasa semua kawan2 blog iena..
sihat ker.. tengah kat sekolah nih.. while waiting for the next class

they just landed home safely from a freee trip to Hong Kong.. yup all paid by the company. bawah duit tuk shopping jer..







best kan... hotel, makan, tempat2 tuk di lawati semua dibayar siap.. kita cuma pergi bawak diri jer.. kalau berasa nak gi Holland hujung tahun nih.. jom iena share the tips n methods how to... tak susah pun.. i believe what u are doing now is tougher kan.. so just contact me for app... and maybe we can fly together to Holland.


hmm so to share with u all one more time the best feature of Premium Beautiful corset :

  • Ciri - ciri :

  • Superbrands
  • Lifetime Warranty
  • Teknologi dari Jepun, US, German & Taiwan
  • Far Infrared Ray (F.I.R)
  • Pengiktirafan Persatuan Pakar Chiropractor America
  • Fabrik Akwatek & Akwadyne
  • Kuasa Regangan 360
  • DIrekabentuk 70% untuk Kesihatan dan 30% untuk Kecantikan

  • Magic of PB:

  • Memperbetulkan pengaliran darah
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan
  • Memulihkan sistem pernafasan
  • Menghalang pembiakan sel kanser
  • Membentuk badan & postur yang baik
  • Fabrik yang lembut pada kulit
  • Membantu membersih toksin dari darah
  • Selesa & sesuai dipakai sepanjang hari
Info Produk :

Long Girdle
  • direkacipta untuk bentuk rahim
  • sesuai untuk ibu bersalin untuk menaikkan semula rahim
  • sesuai juga yg masih mencuba untuk mendapatkan zuriat...membetulkan kedudukan rahim
  • cegah fibroid
  • renda di bahagian kaki - ada infrared untuk memecahkan lemak
Long Bra
  • cup depan berbentuk pyramid untuk pengaliran udara
  • di tengah cup- boleh mengubat pedih ulu hati
  • perut - kurangkan lemak
Waist Nipper
  • tetulang beefungsi membantu masalah tulang belakang
  • suntikan FIR paling banyak dalam tetulang bengkung
  • boleh mengubat jaundice baby ( balut baby instead of cara tradisional jemur)
  • demam - balut untuk turunkan suhu
  • sakit kepala dan migraine



10 hr jer lagi then promo PB akan tamat. Rugi sgt kalau x join biz nih skrg. 800 hengget tuk set ke3. Blh la nak buat side income. Haaa kalau berasa nak join group g Holland n Belgium for FOC. Haa better start now. Terlepas peluang nih rugi woooo


contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

  1. kwn opis aku de sorang yg gi hong kong skali ngan depa nih..

    ReplyDelete
  2. yeke.. haaa ben pe lagi jom arr join pasnih kita plak naik flight for freee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...