Skip to main content

they flew to Hong Kong for FREE



salam hari selasa semua kawan2 blog iena..
sihat ker.. tengah kat sekolah nih.. while waiting for the next class

they just landed home safely from a freee trip to Hong Kong.. yup all paid by the company. bawah duit tuk shopping jer..







best kan... hotel, makan, tempat2 tuk di lawati semua dibayar siap.. kita cuma pergi bawak diri jer.. kalau berasa nak gi Holland hujung tahun nih.. jom iena share the tips n methods how to... tak susah pun.. i believe what u are doing now is tougher kan.. so just contact me for app... and maybe we can fly together to Holland.


hmm so to share with u all one more time the best feature of Premium Beautiful corset :

  • Ciri - ciri :

  • Superbrands
  • Lifetime Warranty
  • Teknologi dari Jepun, US, German & Taiwan
  • Far Infrared Ray (F.I.R)
  • Pengiktirafan Persatuan Pakar Chiropractor America
  • Fabrik Akwatek & Akwadyne
  • Kuasa Regangan 360
  • DIrekabentuk 70% untuk Kesihatan dan 30% untuk Kecantikan

  • Magic of PB:

  • Memperbetulkan pengaliran darah
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan
  • Memulihkan sistem pernafasan
  • Menghalang pembiakan sel kanser
  • Membentuk badan & postur yang baik
  • Fabrik yang lembut pada kulit
  • Membantu membersih toksin dari darah
  • Selesa & sesuai dipakai sepanjang hari
Info Produk :

Long Girdle
  • direkacipta untuk bentuk rahim
  • sesuai untuk ibu bersalin untuk menaikkan semula rahim
  • sesuai juga yg masih mencuba untuk mendapatkan zuriat...membetulkan kedudukan rahim
  • cegah fibroid
  • renda di bahagian kaki - ada infrared untuk memecahkan lemak
Long Bra
  • cup depan berbentuk pyramid untuk pengaliran udara
  • di tengah cup- boleh mengubat pedih ulu hati
  • perut - kurangkan lemak
Waist Nipper
  • tetulang beefungsi membantu masalah tulang belakang
  • suntikan FIR paling banyak dalam tetulang bengkung
  • boleh mengubat jaundice baby ( balut baby instead of cara tradisional jemur)
  • demam - balut untuk turunkan suhu
  • sakit kepala dan migraine



10 hr jer lagi then promo PB akan tamat. Rugi sgt kalau x join biz nih skrg. 800 hengget tuk set ke3. Blh la nak buat side income. Haaa kalau berasa nak join group g Holland n Belgium for FOC. Haa better start now. Terlepas peluang nih rugi woooo


contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

  1. kwn opis aku de sorang yg gi hong kong skali ngan depa nih..

    ReplyDelete
  2. yeke.. haaa ben pe lagi jom arr join pasnih kita plak naik flight for freee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…