Skip to main content

they flew to Hong Kong for FREE



salam hari selasa semua kawan2 blog iena..
sihat ker.. tengah kat sekolah nih.. while waiting for the next class

they just landed home safely from a freee trip to Hong Kong.. yup all paid by the company. bawah duit tuk shopping jer..







best kan... hotel, makan, tempat2 tuk di lawati semua dibayar siap.. kita cuma pergi bawak diri jer.. kalau berasa nak gi Holland hujung tahun nih.. jom iena share the tips n methods how to... tak susah pun.. i believe what u are doing now is tougher kan.. so just contact me for app... and maybe we can fly together to Holland.


hmm so to share with u all one more time the best feature of Premium Beautiful corset :

  • Ciri - ciri :

  • Superbrands
  • Lifetime Warranty
  • Teknologi dari Jepun, US, German & Taiwan
  • Far Infrared Ray (F.I.R)
  • Pengiktirafan Persatuan Pakar Chiropractor America
  • Fabrik Akwatek & Akwadyne
  • Kuasa Regangan 360
  • DIrekabentuk 70% untuk Kesihatan dan 30% untuk Kecantikan

  • Magic of PB:

  • Memperbetulkan pengaliran darah
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan
  • Memulihkan sistem pernafasan
  • Menghalang pembiakan sel kanser
  • Membentuk badan & postur yang baik
  • Fabrik yang lembut pada kulit
  • Membantu membersih toksin dari darah
  • Selesa & sesuai dipakai sepanjang hari
Info Produk :

Long Girdle
  • direkacipta untuk bentuk rahim
  • sesuai untuk ibu bersalin untuk menaikkan semula rahim
  • sesuai juga yg masih mencuba untuk mendapatkan zuriat...membetulkan kedudukan rahim
  • cegah fibroid
  • renda di bahagian kaki - ada infrared untuk memecahkan lemak
Long Bra
  • cup depan berbentuk pyramid untuk pengaliran udara
  • di tengah cup- boleh mengubat pedih ulu hati
  • perut - kurangkan lemak
Waist Nipper
  • tetulang beefungsi membantu masalah tulang belakang
  • suntikan FIR paling banyak dalam tetulang bengkung
  • boleh mengubat jaundice baby ( balut baby instead of cara tradisional jemur)
  • demam - balut untuk turunkan suhu
  • sakit kepala dan migraine



10 hr jer lagi then promo PB akan tamat. Rugi sgt kalau x join biz nih skrg. 800 hengget tuk set ke3. Blh la nak buat side income. Haaa kalau berasa nak join group g Holland n Belgium for FOC. Haa better start now. Terlepas peluang nih rugi woooo


contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

  1. kwn opis aku de sorang yg gi hong kong skali ngan depa nih..

    ReplyDelete
  2. yeke.. haaa ben pe lagi jom arr join pasnih kita plak naik flight for freee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…