Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2011

suami milik siapa???

berkongsi dari orang yang telah lama dan telah berjayadalam perniagaan ini..
insyaallah satu hari nanti nak sangat berjumpa dengan idolaramai rakan kongsi 
CDM Siti Rohana alangkah indah kalau dapat lakukan yang terbaik buat keluarga dan suami terchenta..
Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.Sabtu dan Ahad nih iena dan rakan kongsi Sabariah Azemiakan turun padang tuk berjumpa sesapa saja yang berminatdengan biz nih...kami ingin berkongsi cara bukan memaksa anda jadi kalau berminat just sms or call iena yer..kita set time dan tempat mana nak jumpa.. 
harap dapat membantu anda yang memerlukan..

i love you

salam semua..hmm agak lama tak update blog..beside being a sakit kaki person..i also had a good day celebrating Hn convocation daylast Wednesday..




on Monday aku on medical leave sampai Tuesday so mmg tak gi sekolah ler kan..and then Tuesday afternoon kami gerak ke UPSI
yup hubby did his Master in Sport Science (Education)dengan kengkawannya so they planned to go together and had a short holidayat Bukit Fraser..wallahai jauh jugak yer nak gi Bukit Fraser nih..


kami sampai di BF mmg dah malam.. huhu takut juga jalan nak naik tuhdah ler gelap n kami jer sebijik kereta yang dok naik ke atas tuhkiri kanan mmg hutan ler kan..sapa pernah pergi mmg tahulah 
tapi nak buat camner dah orang nak gi situkami ikut jerdorang 5 family plan nak buat BBQ di atas BF tuhso elok kami sampai jer terus naik atas simpan barang(kami share 1 rumah 3 family)and then terus gi tempat makan...





kat sinilah tempat kami berBBQgambar Afi nih waktu kami bfast kat tempat yang samanot bad ler makanan dia..compared to CH yang …

YOU Decide

salam semua.. hmm apa kabar... iena kabar kurang baik sebab ankle masih sakittadi pagi dah gi hospital.. 2 jam lebih kat sanahuwaaa boring... tapi apa leh buattak sanggup dah menahan sakit so checkup laaa


hasil xray memuaskan tadak retak or patah or anything seriuscuma doc cakap mungkin sebelum nih ada retak sikitsebab mmg ada beza both my ankletp dah joint elok so dia cakap maybe kesan pressurepada ankle tu pasal sakit
 then da selesai semua eh... satu lagii need to attend to a few fisio punya therapystart this friday.. apakah itu... dont know yetnanti dah pergi kita bagitau yer



so now nak story apa pulak..hmm 



citer bab PB lah skit...hmm iena nak seru semua yang membaca blog iena harini tuk berfikir sejenak...


apakah sudah cukup persediaan kita untuk menghadapi apa2 yang bakal berlaku..bukanlah hendak mendoakan perkara2 yang tidak eloktapi musibah datang tanpa kita menduga kan..
kalau lah suatu hari nanti kita tak mampu bekerjamengharapkan gaji pasangan nanti haruslah tak cukup kanso cuku…

i wish for this kinda ....

living room







and 



dining room






kitchen





Wahai isteri jangan terlalu berpuas hati

salam semua..nak tanya satu soalan....





adakah anda (para isteri ) yakin suami anda berpuas hati dengan penampilan anda

kalau body still gini lepas kawin


atau gini

of course le ok kan... tapi kalau baru setahun dua kawinor 4-5 tahun kawin dan anak pun da makin bertambah badan pun dah bertukar bentuk jadi gini





or worst bertukar jadi gini






agak2 ler apa suami korang kata kan...

haaa camner.. dah fikirkan dah...sebab dalam paper berita harian harini..ada artikel pasal nih
Isteri ramping rahsia rumah tangga bahagia hmm sah2 ler suami akan ada perasaan tak berapa nak suka kan...standard lah tu ladies...men will always go for beauty and sexy...dont ever deny that..
di mulut mungkin akan kata "ok dah tuh""takpelah nak buat camner.. ""abang tetap sayang walau camner pun rupa ayang"bluweeeeekkkkkkk .....sorry guys but the truth is you are hurting your love oneby saying this....






kalau tak tak mungkin CDM Kak Ana akan berubah sebegini rupa... kalau benar dia sudah berpuas hati …

blh kurang lg x?

salam.
agak2 laaa kalau guna idea dlm buku nih
and at the same time pakai PB









buleh kurang jer jumlah 21 hari tuh.
nak try?



mesti buleh kan. Sebab pakai pb, pemakanan yg betul
ditambah dengan senaman yg betul,
pasti buleh.


tunggu apa lg, rebate masih on.
bonus utk raya pun berkepuk2 company nk bg
cuma tunggu korang NAK BUAT JER!!!
DUIT- DOA, USAHA, ISTIQAMAH,TAWAKKAL

kita buat kita dapat. Contact iena @ 0194795730
atau email segala pertanyaan ke inz8799@yahoo.comPublished with Blogger-droid v1.7.2

Latest edition

Salam semua. Sihat hendaknya,

Just a short one, iena nk share the latest edition of a SUPERBRAND and LIFETIME WARRANTY product. The short bra Premium Beautiful. As what long bra can do this one is too.



Contact me for price n details. 019-4795730 inz8799@yahoo.com

am feeling sad and sick

Salam semua, sorrylah yer
tadak mood nak update blog sebab tengah dalam mode

SAKIT


kaki iena terseliuh (sgt berharap ianya hny terseliuh)


skrg nih nak buat apa pun susah
berjalan, bangun, duduk, sembahyang






apa boleh buat, my fault.

Kawan2 doakan iena cepat sembuh yer

Love u all

Melancong PERCUMA

salam semua

haaaaa tajuk best kan.. PERCUMA tuh yang bestkorang nak tak...

nak ke tak nak??kalau nak boleh contact iena... because am so eager to share with you how 






my lovely ladies from my groupyup its our groupWHY 

because we work together to achieve what we wantdan salah satu darinya adalahPERCUTIAN PERCUMA BERTARAF LIMA BINTANG


cam leader kitaorang HANIS HAIZI

Nur Faziha
dan tak ketinggalan my dear
Bayah


semua dah merasa pergi oversea for FREE OF CHARGE...
cuba renungkan sejenak.. wpun kita mampu kan.. contoh laaa kita nih kaya raya.. tapi kalau kita gi sendiri
mampu ker nak duduk hotel bertaraf 5 bintang... tak perlu fikir nak cari tempat makan... semua nya dah disediakan...
kita cuma tinggal nak bawak diri, duit n pergilah berjalan2 bershopping2  dan sebagainya...


rasa2 seronok tak kalau gini kan.. hmmm
so kalau teringin nak rasa jalan2 for FREE boleh jer.. jom kita sama2 usaha ke  HOLLAND mari kita lihat apa yang best

Line of Windmills, Kinderdijk, Holland The Netherlands (or Holland) may be a small …

only 4 steps...

salam 

ada pesanan dari pihak penaja




to be healthy and beauty then u have to 




1. Eat healthy food




2. Workout regularly






3. A good night sleep and rest








then u will get your result as being a 




beauty with a healthy and figured body








cantekkkk n mantappppwhat else do u want if u have a body like her??

4. Wear your PB set





and with the help of this corsetu will definitely get those figure 8 jam seharisemudah itu saja..BADAN LEBIH CANTIK DAN LEBIH SIHAT
apa lagi yang ada mahukan

Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

cuci mata

salam..
hmm arini ingat nak letak gegambar hbags yang cunssss
tapi mak ai bband nih lembappppssss tahap gaban


baru aci letak satu jer
nak google carik lagi dah slow bangat..






Berkenan la. Tlg belikan

Nak pantang dengan PB tak??

salam.. hehe sihat ker semua harinihaaa harini nak share satu lagi kebaikan pakai Premium Beautifulbagi orang2 yang baru saja lepas melahirkan aka di dalam pantang... best tak masa berpantang???iena masa first time pantang agak huru harasebab yelah time tuh muda lagi n then sekali kuar terus 2 aka kembardi tambah pulak kena operation masa tuh so mmg berterabur abis urusan pantang2 nih... kira senang cakap pantang main2 laaaa
lepas abis pantang n masuk kerja balik barulah iena kenal PBhaa waktu tuh iena kerja di Alor Star... that was the first time aku belanja ribuan ringgittuk badan aku... mmg sedap pakai PB.. 
dan mmg dalam masa berpantang nih kita elok pakai bengkung kantuk apa yer fungsinya??haaaa sendiri pakai sendiri mau ingat la untuk apa kan.. banyak kebaikan pakai bengkungtapi kalau sekadar pakai aje tak de hasilnya jugak kan so nowiena nak share kaedah berpantang dengan menggunakan waist nipper dari PREMIUM BEAUTIFULsekarang nih mmg banyak sangat produk2 penjagaan ibu berpantang…

pity them

salam semua
huhu harini letak gambar kaki nih pe hal lah pulak kan




actually i sprained both my ankle during my prev workout
yup i did my own workout kat umah..
guna Noom punya application yang install dalam my GST






and my bad actually
i did it without proper attire
i didn't wear a proper shoe
so mmg patut ler sakit sendiri kan..
sapa suh tak prepare betul2 for workout








poor my kaki
hehe
tadi baru jer lepas kena urut dengan kak Midah
harapnya segeralah baik
sebab nak semayang pun susah sebab sakit time duduk
nak jalan pun sakit
nak berdiri lama2 pun sakit




takperlah semua nih salah aku
so no worries u all
anyway am still ok..
still the same ME





Book yours NOW

salam semuatoday nak bagitau thatam glad to help you and see u and share with you about PB and other productshaaaa

dalam nih iena dah pernah share pasal PB (of cos)then iena jugak baru jer share pasal Herba Maharani and now about 
Nurich Lacto-Lite Apa tu Nurich Lacto-lite?
Nurich Lacto-Lite merupakan minuman serbuk yogurt Kultur Hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan kita. Ia adalah sinbiotik yang mengabungkan kedua-dua probiotik dan prebiotik justeru meningkatkan lagi keberkesanan probiotik. Ia tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap). Oleh itu, ia tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.
Apa pulak itu Probiotik dan Prebiotik
Probiotik ialah bakteria baik di dalam usus kita. Ia adalah penting bagi menjamin kesihatan usus kita. Prebiotik ialah makanan atau nutrisi yang diperlukan probiotik untuk berkembang dan berfungsi dengan baik. Probiotik …