Skip to main content

1Murid 1Sukan 1Larian... not bad




Salam semua, sihat ker? Alhamdulillah iena masih sihat. 
Sebagaimana yg semua tahu harini ada program larian d sekolah2.
Iena pun join sbb kalau ikut arahan dr kementerian semua warga sekolah kena terlibat. 



sebelum acara bermula..


Tapi sebab iena kena incharge video so acara senamrobik x dapat nak join. 
Huhu. Tp acara lari mmg iena follow. X jaih pun dalam 1.5km jer. 
Pas amik gmbr n video serba sikit then iena join lari. Lari dengan anak2 tahun 1, hehehe best jugak. 
Lg best sebab pakai pb waktu lari so mmg badan rasa terletak jer. Mmg sedap...


sorry gegambar time anak2 kecik lari duduk dalam camera lain so 
tak dapat letak kat sini




 haaa ni gambar cikgu masa sudah lari..
hehe sebab dekat jer kan 1.5km so idak ler teruk sangat..
lagipun sebab lari pun dengan budak2 so tak terasa sangat pun
dan juga maybe sebab pakai PB
kalori dah biasa terbakar lebih banyak dari berlari 1.5km
so small matter



 pastu waktu time tengah sukaneka di padang
alih2 nampak akakku yang sorang nih dok melambai2... 
hehe terus tinggalkan dorang dok lawan tarik tali then terus gi jumpa
akakku di kantin





she is my colleague masa di KPTM dulu
and we still contact each other sampai sekarang
she is my prudential agent 
so today dia datang sebab nak minta tukarkan PB set her mother
okeh small matter... nanti kita tukarkan yer wak

gambar nih hubby dia yang amik... hehe testing hp aku
dah berkenan nampak gaya tuh.. hehe
both are a very loving couple
petang nih nak gi Hadyai... sonoknya.. nak ikuttttt





apakah motip di sebalik gambar ini.... 
hehehe...



contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…