Skip to main content

1Murid 1Sukan 1Larian... not bad




Salam semua, sihat ker? Alhamdulillah iena masih sihat. 
Sebagaimana yg semua tahu harini ada program larian d sekolah2.
Iena pun join sbb kalau ikut arahan dr kementerian semua warga sekolah kena terlibat. 



sebelum acara bermula..


Tapi sebab iena kena incharge video so acara senamrobik x dapat nak join. 
Huhu. Tp acara lari mmg iena follow. X jaih pun dalam 1.5km jer. 
Pas amik gmbr n video serba sikit then iena join lari. Lari dengan anak2 tahun 1, hehehe best jugak. 
Lg best sebab pakai pb waktu lari so mmg badan rasa terletak jer. Mmg sedap...


sorry gegambar time anak2 kecik lari duduk dalam camera lain so 
tak dapat letak kat sini




 haaa ni gambar cikgu masa sudah lari..
hehe sebab dekat jer kan 1.5km so idak ler teruk sangat..
lagipun sebab lari pun dengan budak2 so tak terasa sangat pun
dan juga maybe sebab pakai PB
kalori dah biasa terbakar lebih banyak dari berlari 1.5km
so small matter



 pastu waktu time tengah sukaneka di padang
alih2 nampak akakku yang sorang nih dok melambai2... 
hehe terus tinggalkan dorang dok lawan tarik tali then terus gi jumpa
akakku di kantin





she is my colleague masa di KPTM dulu
and we still contact each other sampai sekarang
she is my prudential agent 
so today dia datang sebab nak minta tukarkan PB set her mother
okeh small matter... nanti kita tukarkan yer wak

gambar nih hubby dia yang amik... hehe testing hp aku
dah berkenan nampak gaya tuh.. hehe
both are a very loving couple
petang nih nak gi Hadyai... sonoknya.. nak ikuttttt





apakah motip di sebalik gambar ini.... 
hehehe...



contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata