Skip to main content

1Murid 1Sukan 1Larian... not bad




Salam semua, sihat ker? Alhamdulillah iena masih sihat. 
Sebagaimana yg semua tahu harini ada program larian d sekolah2.
Iena pun join sbb kalau ikut arahan dr kementerian semua warga sekolah kena terlibat. 



sebelum acara bermula..


Tapi sebab iena kena incharge video so acara senamrobik x dapat nak join. 
Huhu. Tp acara lari mmg iena follow. X jaih pun dalam 1.5km jer. 
Pas amik gmbr n video serba sikit then iena join lari. Lari dengan anak2 tahun 1, hehehe best jugak. 
Lg best sebab pakai pb waktu lari so mmg badan rasa terletak jer. Mmg sedap...


sorry gegambar time anak2 kecik lari duduk dalam camera lain so 
tak dapat letak kat sini




 haaa ni gambar cikgu masa sudah lari..
hehe sebab dekat jer kan 1.5km so idak ler teruk sangat..
lagipun sebab lari pun dengan budak2 so tak terasa sangat pun
dan juga maybe sebab pakai PB
kalori dah biasa terbakar lebih banyak dari berlari 1.5km
so small matter



 pastu waktu time tengah sukaneka di padang
alih2 nampak akakku yang sorang nih dok melambai2... 
hehe terus tinggalkan dorang dok lawan tarik tali then terus gi jumpa
akakku di kantin





she is my colleague masa di KPTM dulu
and we still contact each other sampai sekarang
she is my prudential agent 
so today dia datang sebab nak minta tukarkan PB set her mother
okeh small matter... nanti kita tukarkan yer wak

gambar nih hubby dia yang amik... hehe testing hp aku
dah berkenan nampak gaya tuh.. hehe
both are a very loving couple
petang nih nak gi Hadyai... sonoknya.. nak ikuttttt





apakah motip di sebalik gambar ini.... 
hehehe...



contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...