Skip to main content

Book yours NOW

 
salam semua
today nak bagitau that
am glad to help you and see u and share with you about PB and other products
haaaa


dalam nih iena dah pernah share pasal PB (of cos)
then iena jugak baru jer share pasal Herba Maharani
 
 
 
 
 
 
 and now about 

Nurich Lacto-Lite
 
Apa tu Nurich Lacto-lite?

Nurich Lacto-Lite merupakan minuman serbuk yogurt Kultur Hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan kita. Ia adalah sinbiotik yang mengabungkan kedua-dua probiotik dan prebiotik justeru meningkatkan lagi keberkesanan probiotik. Ia tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap). Oleh itu, ia tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.

Apa pulak itu Probiotik dan Prebiotik

Probiotik ialah bakteria baik di dalam usus kita. Ia adalah penting bagi menjamin kesihatan usus kita. Prebiotik ialah makanan atau nutrisi yang diperlukan probiotik untuk berkembang dan berfungsi dengan baik. Probiotik dan Prebiotik boleh diperolehi dengan mudah daripada Nurich Lacto-Lite.

Keunikan Nurich Lacto-Lite

1. Tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
2. Keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
3. Kebolehan melekat pada sel usus dengan baik
4. Diiktiraf oleh FDA sebagai GRAS ("Generally Recognized as Safe")


Mcm mana pulak Nurich Lacto-Lite dapat bantu kita semua?

1. Membantu melegakan sembelit
2. Membantu dalam penghadaman
3. Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
4. Menyingkirkan toksin dalam badan
5. Membantu sintesis vitamin

Cara pengambilan

Campurkan sebungkus Nurich Lacto-Lite ke dalam 200ml air kosong atau air suam. Boleh juga dicampur dengan jus buah-buahan atau minuman lain. Untuk keberkesanan penyahtosikan terbaik, minum sekurang-kurangnya 2000cc air setiap hari.
 
 
 haaa itulah serba padat tentang Lactolite yang iena sedang consume sekarang
inilah juga antara rahsia CDM kak Ana
yang transform



so what are u waiting for
by wearing PB for 8 hours/day
and 
Lactolite


itulah kesan yang boleh kita lihat 



so book your appointment now

 
 
 kita boleh sembang2 dan fitting2


Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)


This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…