Skip to main content

entry yang ada macam2 hal..

 
 
 salam semua
alhamdulillah dah setengah tahun 2011 berlalu
sekejap jer kan (ayat standard)




so what have u achieved so far...
mine was ok... insyallah bertambah baik dengan berkembangnya Biz iena pas nih



syukur sangat duduk di bawah kumpulan Hanis Haizi
dan rakan2 seperti Fazi dan Bayah
they really treat me as not their biz partners but more too their friends....





dah setengah tahun at school kerja makin lama makin menimbun
itu standard la kan kerja apa makin lama makin kurang...
tapi insyaallah ini yang utama sebab ini tanggungjawab
cuma agak terkilan sebab kadang2 bila terpaksa buat terlalu banyak kerja
we tend to forget our main objective being here at school




hmmm apa lagi yer nak story
am doing this while waiting for my class to begin at 845am
oh yer kalau ada yang perasan kemarin status FB iena ada 
pasal iena sakit hati kan...

ntahler i dont know why
am not saying am good or what 
tapi when it come to respect other people iena sangat amik berat pasal itu
sebab itu iena tak suka nak sakitkan hati orang
seboleh2nya tak nak sakitkan hati sesapa 
unless dah memang sah2 perangai tuh menyakitkan hati so nak buat camner kan


i think sekarang nih orang dah kurang adab sopannya..
macam kat sekolah pun 
setiap pagi ada penerapan nilai2 murni
budak so far yang aku tengok cam masuk telinga kanan keluar telinga kiri
whom should be blame...
last few days jugak aku mmg hotttt sangat dengan sorang budak nih
for me dia sangat KURANG AJAR
kalau tak sebab tugas aku nih mendidik mmg sakit arrr budak tuh
tapi sebab aku tak suka nak buat orang so 
aku sound jer....

dulu kita takut n hormat pada guru
tapi sekarang........



aku berdoa setiap kali solat agar anak2 aku tak jadi orang yang kurang adabnya
insyaallah aku mendoakan semua juga begitu
aku rasa semua patut buat begitu kan




 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…