Skip to main content

entry yang ada macam2 hal..

 
 
 salam semua
alhamdulillah dah setengah tahun 2011 berlalu
sekejap jer kan (ayat standard)




so what have u achieved so far...
mine was ok... insyallah bertambah baik dengan berkembangnya Biz iena pas nih



syukur sangat duduk di bawah kumpulan Hanis Haizi
dan rakan2 seperti Fazi dan Bayah
they really treat me as not their biz partners but more too their friends....





dah setengah tahun at school kerja makin lama makin menimbun
itu standard la kan kerja apa makin lama makin kurang...
tapi insyaallah ini yang utama sebab ini tanggungjawab
cuma agak terkilan sebab kadang2 bila terpaksa buat terlalu banyak kerja
we tend to forget our main objective being here at school




hmmm apa lagi yer nak story
am doing this while waiting for my class to begin at 845am
oh yer kalau ada yang perasan kemarin status FB iena ada 
pasal iena sakit hati kan...

ntahler i dont know why
am not saying am good or what 
tapi when it come to respect other people iena sangat amik berat pasal itu
sebab itu iena tak suka nak sakitkan hati orang
seboleh2nya tak nak sakitkan hati sesapa 
unless dah memang sah2 perangai tuh menyakitkan hati so nak buat camner kan


i think sekarang nih orang dah kurang adab sopannya..
macam kat sekolah pun 
setiap pagi ada penerapan nilai2 murni
budak so far yang aku tengok cam masuk telinga kanan keluar telinga kiri
whom should be blame...
last few days jugak aku mmg hotttt sangat dengan sorang budak nih
for me dia sangat KURANG AJAR
kalau tak sebab tugas aku nih mendidik mmg sakit arrr budak tuh
tapi sebab aku tak suka nak buat orang so 
aku sound jer....

dulu kita takut n hormat pada guru
tapi sekarang........



aku berdoa setiap kali solat agar anak2 aku tak jadi orang yang kurang adabnya
insyaallah aku mendoakan semua juga begitu
aku rasa semua patut buat begitu kan




 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata