Skip to main content

the future is in your hand



Salam semua. Firstly nak ucap thanks to Hanis Haizi n Raz sebab introduce Bruno Mars pada iena.
Well not in person laaa. Iena pun belum jumpa Hanis lg.
But the vc masa dorang d Hong Kong itu mmg best sangat.

Start dari lagu Count on me tuh, saban hari iena akan
buka youtube to search for BM punya vclips.
Byk lagu yg best rupanya.
And i'm sharing this one with u all.


Hayati bait ayat lagu nih.
Sangat inspirational n motivational.
The future is for you to take (lbh kurang ayat dia).
FOR ME MMG BENAR SANGAT.





Kita yg tentukan masa depan kita. 
Sehebat mana ia akan jadi atau mahu ianya seperti apa yang anda ada sekarang.


Ramai yg berminat tp takut tuk ambil risiko.
Iena percaya dalam semua hal pun kita bermain dengan risiko sebenarnya.
Am telling you this biz is so easy that is why surirumah spenuh masa cam Hanis Haizi
pun boleh berjaya genggam income ratusan ribu.
Inikan pulak kita yg sedia ada ramai kawan dan contact sana sini.
Modal kita adalah set PB yg akan kita jual. So jgn takut.



Kepada suami2 yg isterinya menyuarakan hasrat terlibat dlm biz nih,
jgnlah patahkan semangat mereka dgn merendahkan kemampuan pasangan anda.




 jgn pandang rendah dengan kemampuan seseorang kerana
walau serapat mana pun kita dengan pasangan
masih ada potensi diri yang belum di cungkil





testimoni pasal keberkesanan PB pun
berlambak2 dalam blog n fb
soooooo nak tunggu apa lagi..
takkan lah tak percaya lagi..


kalau masih tak percaya meh sini kita jumpa
iena cuba pakaikan PB kat badan
then rasa sendiri best ke idak

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...