Skip to main content

the future is in your hand



Salam semua. Firstly nak ucap thanks to Hanis Haizi n Raz sebab introduce Bruno Mars pada iena.
Well not in person laaa. Iena pun belum jumpa Hanis lg.
But the vc masa dorang d Hong Kong itu mmg best sangat.

Start dari lagu Count on me tuh, saban hari iena akan
buka youtube to search for BM punya vclips.
Byk lagu yg best rupanya.
And i'm sharing this one with u all.


Hayati bait ayat lagu nih.
Sangat inspirational n motivational.
The future is for you to take (lbh kurang ayat dia).
FOR ME MMG BENAR SANGAT.





Kita yg tentukan masa depan kita. 
Sehebat mana ia akan jadi atau mahu ianya seperti apa yang anda ada sekarang.


Ramai yg berminat tp takut tuk ambil risiko.
Iena percaya dalam semua hal pun kita bermain dengan risiko sebenarnya.
Am telling you this biz is so easy that is why surirumah spenuh masa cam Hanis Haizi
pun boleh berjaya genggam income ratusan ribu.
Inikan pulak kita yg sedia ada ramai kawan dan contact sana sini.
Modal kita adalah set PB yg akan kita jual. So jgn takut.



Kepada suami2 yg isterinya menyuarakan hasrat terlibat dlm biz nih,
jgnlah patahkan semangat mereka dgn merendahkan kemampuan pasangan anda.




 jgn pandang rendah dengan kemampuan seseorang kerana
walau serapat mana pun kita dengan pasangan
masih ada potensi diri yang belum di cungkil





testimoni pasal keberkesanan PB pun
berlambak2 dalam blog n fb
soooooo nak tunggu apa lagi..
takkan lah tak percaya lagi..


kalau masih tak percaya meh sini kita jumpa
iena cuba pakaikan PB kat badan
then rasa sendiri best ke idak

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…