Skip to main content

jangan tunggu lagi.. baik amik sekarang


 
 
 salam semua...
guess what.. July is the Month for YOU



yes YOU
why??





because the company is generous enough to 
give u RM150 rebate off
when u purchased a full set of Premium Beautiful corset 
(cash/ credit card/ RHB EasyInstallment Plan)
 
 

so what are you waiting for.. 
now is the time to get your set

haaaa sempatler kan nak bentukkan balik badan tuh
sebelum raya menjelang tiba...
Dengan korset yang amat selesa ini anda dapat;-

- Menaikkan kembali pinggul anda
- Menghilangkan selulit
- Menaikkan payudara dan kekalkan kedudukan
- Merampingkan pinggang (serta merta)
- Mengecilkan peha dan lengan




 
 si gorgeous yang memakai PB




they are gorgeous and they wear PB



so hurry now
why wait....



 


 
contact me now.. if you feel like trying the magic corset
try fitting2 tengok then baru decide nak beli ke tak...
sebab seriusly lepas pakai baru berasa sedap ke tak
kalau setakat dgr org cerita tadak maknanya,,







Biznes pun HEBAT tau.. nak tahu haaa senang jer 
nak merasa pegang RM3000 dalam bulan pertama 
join biznes...
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739 
 
 
 

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata