Skip to main content

Melancong PERCUMA



salam semua


haaaaa tajuk best kan.. PERCUMA tuh yang best
korang nak tak...


nak ke tak nak??
kalau nak boleh contact iena... 
because am so eager to share with you how 







my lovely ladies from my group
yup its our group
WHY 


because we work together to achieve what we want
dan salah satu darinya adalah
 
PERCUTIAN PERCUMA 
BERTARAF LIMA BINTANG
 



cam leader kitaorang HANIS HAIZI

Nur Faziha
 
dan tak ketinggalan 
my dear

Bayah



semua dah merasa pergi oversea for FREE OF CHARGE...

cuba renungkan sejenak.. wpun kita mampu kan..
contoh laaa kita nih kaya raya..
tapi kalau kita gi sendiri

mampu ker nak duduk hotel bertaraf 5 bintang...
tak perlu fikir nak cari tempat makan...
semua nya dah disediakan...

kita cuma tinggal nak bawak diri, duit n pergilah berjalan2 bershopping2 
dan sebagainya...



rasa2 seronok tak kalau gini kan.. hmmm

so kalau teringin nak rasa jalan2 for FREE
boleh jer.. jom kita sama2 usaha ke 
HOLLAND
mari kita lihat apa yang best


Line of Windmills, Kinderdijk, Holland
 
The Netherlands (or Holland) may be a small country, but it’s packed with world famous icons. Discover our bulb fields, windmills, cheese markets, wooden shoes, canals of Amsterdam, masterpieces of Old Masters, Delft Blue earthenware, innovative water-management and millions of bicycles. Find out more about these and other typical Dutch highlights.



When it comes to shopping, there’s more than souvenir shops with clogs, delftware and tulips. Most major cities have dozens of small shops ranging from up-market boutiques to trendy fashion labels, art galleries, and antiques and interior design stores. Most stores in the city center are open daily, including on Sunday.

amacam teruja tak


Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.
 
target ujung 2011 kita g HOLLAND.. 

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..