Skip to main content

Melancong PERCUMA



salam semua


haaaaa tajuk best kan.. PERCUMA tuh yang best
korang nak tak...


nak ke tak nak??
kalau nak boleh contact iena... 
because am so eager to share with you how 







my lovely ladies from my group
yup its our group
WHY 


because we work together to achieve what we want
dan salah satu darinya adalah
 
PERCUTIAN PERCUMA 
BERTARAF LIMA BINTANG
 



cam leader kitaorang HANIS HAIZI

Nur Faziha
 
dan tak ketinggalan 
my dear

Bayah



semua dah merasa pergi oversea for FREE OF CHARGE...

cuba renungkan sejenak.. wpun kita mampu kan..
contoh laaa kita nih kaya raya..
tapi kalau kita gi sendiri

mampu ker nak duduk hotel bertaraf 5 bintang...
tak perlu fikir nak cari tempat makan...
semua nya dah disediakan...

kita cuma tinggal nak bawak diri, duit n pergilah berjalan2 bershopping2 
dan sebagainya...



rasa2 seronok tak kalau gini kan.. hmmm

so kalau teringin nak rasa jalan2 for FREE
boleh jer.. jom kita sama2 usaha ke 
HOLLAND
mari kita lihat apa yang best


Line of Windmills, Kinderdijk, Holland
 
The Netherlands (or Holland) may be a small country, but it’s packed with world famous icons. Discover our bulb fields, windmills, cheese markets, wooden shoes, canals of Amsterdam, masterpieces of Old Masters, Delft Blue earthenware, innovative water-management and millions of bicycles. Find out more about these and other typical Dutch highlights.



When it comes to shopping, there’s more than souvenir shops with clogs, delftware and tulips. Most major cities have dozens of small shops ranging from up-market boutiques to trendy fashion labels, art galleries, and antiques and interior design stores. Most stores in the city center are open daily, including on Sunday.

amacam teruja tak


Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.
 
target ujung 2011 kita g HOLLAND.. 

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...