Skip to main content

Melancong PERCUMA



salam semua


haaaaa tajuk best kan.. PERCUMA tuh yang best
korang nak tak...


nak ke tak nak??
kalau nak boleh contact iena... 
because am so eager to share with you how 







my lovely ladies from my group
yup its our group
WHY 


because we work together to achieve what we want
dan salah satu darinya adalah
 
PERCUTIAN PERCUMA 
BERTARAF LIMA BINTANG
 



cam leader kitaorang HANIS HAIZI

Nur Faziha
 
dan tak ketinggalan 
my dear

Bayah



semua dah merasa pergi oversea for FREE OF CHARGE...

cuba renungkan sejenak.. wpun kita mampu kan..
contoh laaa kita nih kaya raya..
tapi kalau kita gi sendiri

mampu ker nak duduk hotel bertaraf 5 bintang...
tak perlu fikir nak cari tempat makan...
semua nya dah disediakan...

kita cuma tinggal nak bawak diri, duit n pergilah berjalan2 bershopping2 
dan sebagainya...



rasa2 seronok tak kalau gini kan.. hmmm

so kalau teringin nak rasa jalan2 for FREE
boleh jer.. jom kita sama2 usaha ke 
HOLLAND
mari kita lihat apa yang best


Line of Windmills, Kinderdijk, Holland
 
The Netherlands (or Holland) may be a small country, but it’s packed with world famous icons. Discover our bulb fields, windmills, cheese markets, wooden shoes, canals of Amsterdam, masterpieces of Old Masters, Delft Blue earthenware, innovative water-management and millions of bicycles. Find out more about these and other typical Dutch highlights.



When it comes to shopping, there’s more than souvenir shops with clogs, delftware and tulips. Most major cities have dozens of small shops ranging from up-market boutiques to trendy fashion labels, art galleries, and antiques and interior design stores. Most stores in the city center are open daily, including on Sunday.

amacam teruja tak


Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.
 
target ujung 2011 kita g HOLLAND.. 

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…