Skip to main content

Perihal Bengkung untuk Lelaki.. penyelesaian masalah besar pada kalian




salam semua..
today nak share pasal PB for men
haaaa ada PB untuk lelaki

this one i got from this young guy
yang sangat successful dalam biz PB

he proved that men can success in this biz too
dah ramai sebenarnya lelaki yang berjaya termasuklah hubby Hanis Haizi

so tajuk ceritanya perihal Bengkung untuk lelaki





Aku ni sebelum kahwin dah boroi.. tak tahu lah nape. 
Macam2 aku pikir, kena exercise pagi2 ni (jgn harap) atau nk kena g gym ni (malas) . 
Tapi kekadang boroi ni kesukaan wanita tapi wanita yang dah berkahwin lar... 
haha.. tapi xdelah seboroi ni..
 
 
Tetiba kawan aku suruh aku pakai korset..gile ke ape~ 
rupanya dia pun pakai korset tapi bahagian waist nipper je. 
Dia beria2 promote PREMIUM BEAUTIFUL, korset wanita yang ber FIR (Far Infrared Rays) 
yang boleh memecahkan lemak2 dlm badan. Inilah waist nippernya..
Setelah amik di stokis, aku terus pakai. 
Dan selepas tu, aku g shopping kat JJ Wangsa Maju. Perggh!!  
Angin kuar tak henti selama sejam slepas setengah jam pakai. 
Angin kuar secara perlahan dan sedikit sebanyak baru rasa kelegaan perut. 
Itu baru setengah jam pakai. Otw balik Kuantan, 
jangan lah tnya betapa nyenyaknya tido.. dah lama tak tido nyenyak camtu..

Bile tnya kawan2, rupanya baru tau, 
benda ni dah lama org laki pakai lagi2  
ketika tido, main futsal, drive jauh2, tentera berkawad dan mcm2 aktiviti lain.

Bile surf dalam tenet, aku baru tahu kelebihan nya untuk laki, antaranya:


- Perut buncit transforms to Perut kempis.

- Slouch/Bongkok transformasi to TEGAP.

- Tidur nyenyak/lena.

- Buang angin/air/toksin.

- Kulit jadi sihat/lembut.

- Badan lebih bertenaga zahir dan batin~.hmm2~.


Ini semua kerana FAR INFRARED RAYS yang memanaskan badan kita tanpa kita rasa. 
Badan kita perlu panas untuk semua system berjalan dengan elok. 
Cube tgk kesan pemakaian dibawah ini.



Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)


This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..