Skip to main content

Perihal Bengkung untuk Lelaki.. penyelesaian masalah besar pada kalian




salam semua..
today nak share pasal PB for men
haaaa ada PB untuk lelaki

this one i got from this young guy
yang sangat successful dalam biz PB

he proved that men can success in this biz too
dah ramai sebenarnya lelaki yang berjaya termasuklah hubby Hanis Haizi

so tajuk ceritanya perihal Bengkung untuk lelaki





Aku ni sebelum kahwin dah boroi.. tak tahu lah nape. 
Macam2 aku pikir, kena exercise pagi2 ni (jgn harap) atau nk kena g gym ni (malas) . 
Tapi kekadang boroi ni kesukaan wanita tapi wanita yang dah berkahwin lar... 
haha.. tapi xdelah seboroi ni..
 
 
Tetiba kawan aku suruh aku pakai korset..gile ke ape~ 
rupanya dia pun pakai korset tapi bahagian waist nipper je. 
Dia beria2 promote PREMIUM BEAUTIFUL, korset wanita yang ber FIR (Far Infrared Rays) 
yang boleh memecahkan lemak2 dlm badan. Inilah waist nippernya..
Setelah amik di stokis, aku terus pakai. 
Dan selepas tu, aku g shopping kat JJ Wangsa Maju. Perggh!!  
Angin kuar tak henti selama sejam slepas setengah jam pakai. 
Angin kuar secara perlahan dan sedikit sebanyak baru rasa kelegaan perut. 
Itu baru setengah jam pakai. Otw balik Kuantan, 
jangan lah tnya betapa nyenyaknya tido.. dah lama tak tido nyenyak camtu..

Bile tnya kawan2, rupanya baru tau, 
benda ni dah lama org laki pakai lagi2  
ketika tido, main futsal, drive jauh2, tentera berkawad dan mcm2 aktiviti lain.

Bile surf dalam tenet, aku baru tahu kelebihan nya untuk laki, antaranya:


- Perut buncit transforms to Perut kempis.

- Slouch/Bongkok transformasi to TEGAP.

- Tidur nyenyak/lena.

- Buang angin/air/toksin.

- Kulit jadi sihat/lembut.

- Badan lebih bertenaga zahir dan batin~.hmm2~.


Ini semua kerana FAR INFRARED RAYS yang memanaskan badan kita tanpa kita rasa. 
Badan kita perlu panas untuk semua system berjalan dengan elok. 
Cube tgk kesan pemakaian dibawah ini.



Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)


This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…