Skip to main content

Rebate...




Salam
Rebate untuk PB masih berjalan.
Dapatkan set PB anda sekarang.





Ladies, nak raya nih elok sangatlah kalau kita
bentukkan balik badan yg dah x berapa berbentuk tuh.
Yerlah masa rayalah ladies nak melaram kan
Hmm nak berkebaya kan





kalu nak pakai kebaya gini 
badan out of figure tak cantik betul tak




kalau dah begini
camner nak melaram masa raya
hehe..
tapi kalau pakai PB secara teratur
8 jam sehari 


no worries... korang musti puas hati
sebab all those flabby stomach akan hilang
within 5 minutes..






cuba bayangkan pakai 5 minit dah tak nampak spare part2 tuh
kalau pakai setiap hari 8 jam
camner yer kesannya???
haaa tu kena pakai dulu baru tahu


So tunggu apa lagi, sementara tgh ada rebate nih.
PB full set lebih murah.


Yg nak cari duit raya pun blh. RM4500 dln bulan pertama
berbiznes. Haaa masa ni lah nak hulur lebih sikit kat
mak n ayah, anak2, sedara mara.

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...