Skip to main content

Satu lagi rahsia kesihatan buat wanita...

 
salam semua..
today special sikit ada more than 1 entry

iena nak share satu lagi produk yg memang hebat dan sangat
BAGUSSSSSS
tuk kita orang perempuan.



 
 
 
Herba Maharani ialah ubat herba tradisional Cina ini mengandungi 16 jenis ramuan berharga dengan pati ayam selasih (Bai Feng Wan) sebagai ramuan utama. Ayam hitam ni memang digunakan sebagai amalan perubatan tradisional orang Melayu, Indonesia dan Cina. Banyak khasiatnya ayam hitam atau ayam selasih ni untuk wanita terutama yang telah berkahwin dan melahirkan anak. Yang dlm pantang sesuai amik as a jamu gitu..pastu sapa yang nak try conceive..pki Premium Beautiful & makan maharani secara consistent..insyaAllah dapat membantu :)

Kebaikan Herba Maharani : 

  • Melancarkan peredaran darah & menghilankan kelesuan
  • Menaikkan seri muka dengan mencantik, menegang & melicinkan kulit.
  • Mengubati haid tidak tetap, sengugut & monopouse
  • Melegakan sakit pinggang, sendi & lutut
  • Melegakan migrain & angin dalam badan
  • Menguatkan hati & buah pinggang 
  • Melegakan asthma
  • Baik untuk pesakit kencing manis
  • Menyelesaikan masalah buasir kecil
 
 
 Ramuan Hebat
Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam 
sebagai ramuan utama Produk Keluaran Beijing TongRenTang.

TongRenTang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun. Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa Dinasti Qing.

TongRenTang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai Produk Terkenal di China pada tahun 1994. Diiktiraf sebagai Spesis Ubat Herba yang Terpelihara pada tahun 1998.
 
Mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan IFANCA.
 
1 kotak (6 bola x 5gm ) – RM65.00
 
Nak 1 set PB at the lowest price or 1st biz income paling tinggi! This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)
Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.
 

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...