Skip to main content

tak kenal maka tak chenta...




 
 masih ada yang ragu2
hmm nak cakap camner lagi yer..
takper2 iena tak kisah ulang baper kali pun
janji semua orang tahu akan keistimewaan PB nih

PB adalah Premium Beautiful yer

 




 
Direkabentuk untuk tujuan 70% kesihatan & 30% untuk kecantikan

Disulami Far Infrared Rays (FIR) Terapi Rawatan Alternatif dari Jepun

Material kain diperbuat dari Akwatek dan Akwadyne yang lembut dan mengekalkan
suhu badan direka oleh Jerman

Kuasa Regangan 360 darjah semua hala.

Dengan 7 Kerangka Tetulang Memori untuk memperbetulkan postur disahkan oleh Pakar
Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Kanada.
 
 




 
 
 
 




 
dah ramai yang pakai dan dah ramai yang telah merasai 
kehebatan corset nih
wpun ada suara2 yang menghamburkan kata2 negatif tentang PB
tapi kalau korang dengar dan korang pun tak tahu PB nih elok ke tak
so its not fair kan..

pe kata try dulu... FREE TRIAL 
bukan kena kuar duit pun tuk cuba
then baru decide tentang PB...

Nak 1 set PB at the lowest price or 1st biz income paling tinggi!!! RM4500 dalam bulan pertama. This is the best time to start this biz! PM me for further info 
contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...