Skip to main content

Wahai isteri jangan terlalu berpuas hati

 
 
salam semua..
nak tanya satu soalan....






adakah anda (para isteri ) yakin suami anda berpuas hati dengan penampilan anda


kalau body still gini lepas kawin



atau gini


of course le ok kan... tapi kalau baru setahun dua kawin
or 4-5 tahun kawin dan anak pun da makin bertambah 
badan pun dah bertukar bentuk jadi gini






or worst bertukar jadi gini







agak2 ler apa suami korang kata kan...


haaa camner.. 
dah fikirkan dah...
sebab dalam paper berita harian harini..
ada artikel pasal nih

Isteri ramping rahsia rumah tangga bahagia

 
 
 
 hmm sah2 ler suami akan ada perasaan tak berapa nak suka kan...
standard lah tu ladies...
men will always go for beauty and sexy...
dont ever deny that..

di mulut mungkin akan kata 
 
"ok dah tuh"
"takpelah nak buat camner.. "
"abang tetap sayang walau camner pun rupa ayang"
 
bluweeeeekkkkkkk .....
sorry guys but the truth is you are hurting your love one
by saying this....







kalau tak 
tak mungkin CDM Kak Ana akan berubah 
sebegini rupa... kalau benar dia sudah berpuas hati dengan apa yang dikatakan dek suami terchenta


jadinya di sini iena nak tinggalkan all ladies
dengan satu soalan yang perlukan kepada 
pertimbangan anda..



ADAKAH ANDA YAKIN ANDA SUDAH MENGGEMBIRAKAN 
DAN 
MEMBAHAGIAKAN SUAMI ANDA??

kalau perlu kepada perubahan
then u can contact iena
Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...