Skip to main content

Wahai isteri jangan terlalu berpuas hati

 
 
salam semua..
nak tanya satu soalan....






adakah anda (para isteri ) yakin suami anda berpuas hati dengan penampilan anda


kalau body still gini lepas kawin



atau gini


of course le ok kan... tapi kalau baru setahun dua kawin
or 4-5 tahun kawin dan anak pun da makin bertambah 
badan pun dah bertukar bentuk jadi gini






or worst bertukar jadi gini







agak2 ler apa suami korang kata kan...


haaa camner.. 
dah fikirkan dah...
sebab dalam paper berita harian harini..
ada artikel pasal nih

Isteri ramping rahsia rumah tangga bahagia

 
 
 
 hmm sah2 ler suami akan ada perasaan tak berapa nak suka kan...
standard lah tu ladies...
men will always go for beauty and sexy...
dont ever deny that..

di mulut mungkin akan kata 
 
"ok dah tuh"
"takpelah nak buat camner.. "
"abang tetap sayang walau camner pun rupa ayang"
 
bluweeeeekkkkkkk .....
sorry guys but the truth is you are hurting your love one
by saying this....







kalau tak 
tak mungkin CDM Kak Ana akan berubah 
sebegini rupa... kalau benar dia sudah berpuas hati dengan apa yang dikatakan dek suami terchenta


jadinya di sini iena nak tinggalkan all ladies
dengan satu soalan yang perlukan kepada 
pertimbangan anda..



ADAKAH ANDA YAKIN ANDA SUDAH MENGGEMBIRAKAN 
DAN 
MEMBAHAGIAKAN SUAMI ANDA??

kalau perlu kepada perubahan
then u can contact iena
Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…