Skip to main content

Wahai isteri jangan terlalu berpuas hati

 
 
salam semua..
nak tanya satu soalan....






adakah anda (para isteri ) yakin suami anda berpuas hati dengan penampilan anda


kalau body still gini lepas kawin



atau gini


of course le ok kan... tapi kalau baru setahun dua kawin
or 4-5 tahun kawin dan anak pun da makin bertambah 
badan pun dah bertukar bentuk jadi gini






or worst bertukar jadi gini







agak2 ler apa suami korang kata kan...


haaa camner.. 
dah fikirkan dah...
sebab dalam paper berita harian harini..
ada artikel pasal nih

Isteri ramping rahsia rumah tangga bahagia

 
 
 
 hmm sah2 ler suami akan ada perasaan tak berapa nak suka kan...
standard lah tu ladies...
men will always go for beauty and sexy...
dont ever deny that..

di mulut mungkin akan kata 
 
"ok dah tuh"
"takpelah nak buat camner.. "
"abang tetap sayang walau camner pun rupa ayang"
 
bluweeeeekkkkkkk .....
sorry guys but the truth is you are hurting your love one
by saying this....







kalau tak 
tak mungkin CDM Kak Ana akan berubah 
sebegini rupa... kalau benar dia sudah berpuas hati dengan apa yang dikatakan dek suami terchenta


jadinya di sini iena nak tinggalkan all ladies
dengan satu soalan yang perlukan kepada 
pertimbangan anda..



ADAKAH ANDA YAKIN ANDA SUDAH MENGGEMBIRAKAN 
DAN 
MEMBAHAGIAKAN SUAMI ANDA??

kalau perlu kepada perubahan
then u can contact iena
Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata