Skip to main content

YOU Decide

 
 
salam semua.. 
hmm apa kabar... iena kabar kurang baik sebab ankle masih sakit
tadi pagi dah gi hospital.. 2 jam lebih kat sana
huwaaa boring... tapi apa leh buat
tak sanggup dah menahan sakit so checkup laaa



hasil xray memuaskan tadak retak or patah or anything serius
cuma doc cakap mungkin sebelum nih ada retak sikit
sebab mmg ada beza both my ankle
tp dah joint elok so dia cakap maybe kesan pressure
pada ankle tu pasal sakit

 
 
 
 then da selesai semua eh... satu lagi
i need to attend to a few fisio punya therapy
start this friday.. apakah itu... dont know yet
nanti dah pergi kita bagitau yer




so now nak story apa pulak..
hmm 




citer bab PB lah skit...
hmm iena nak seru semua yang membaca blog iena harini 
tuk berfikir sejenak...



apakah sudah cukup persediaan kita untuk menghadapi apa2 yang bakal berlaku..
bukanlah hendak mendoakan perkara2 yang tidak elok
tapi musibah datang tanpa kita menduga kan..

kalau lah suatu hari nanti kita tak mampu bekerja
mengharapkan gaji pasangan nanti haruslah tak cukup kan
so cukup ker simpanan dalam bank tuk menampung kita sekeluarga??


sementara masih kuat dan sihat nih 
apa kata kita buat sesuatu yang dapat menjana pendapatan tambahan
buat untuk keluarga dan anak2 kita...

alhamdulillah dengan perniagaan PB yang iena buat secara ONLINE nih
semuanya sangat mudah...
sebab apa iena kata mudah
sebab produk yang kita nak jual semua orang dah kenal
sapa yang tak tahu pasal PB
 
PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
 
 

  • Tak perlu pikir untuk keluarkan (manufacture) produk,
  • Produk telah terbukti berkesan, dah belasan tahun dalam pasaran,
  • Kualiti korset Premium Beautiful amat tinggi (saya boleh buat personal demo ye jika anda nak cuba..),
semua dah tersedia untuk kita

dan lagi 
  • Premium Beautiful ada life-time warranty (so klu rosak boleh hantar repair, dan boleh wariskan kat cucu pun tau!!),
 premium beautiful bskl
premium beautiful forbes

jadi ini juga membuktikan syarikat mmg dah betul2 stabil dan terkenal 
menghasilkan produk berkualiti..




sekarang tindakan yang perlu anda buat hanyalah 
melibatkan diri dan kita akan berusaha bersama
di dalam satu kumpulan yang sangat HEBAT
di bawah pimpinan

HANIS HAIZI
 
 
 
 nak jadi cantik dan hebat macam dia
boleh sesangat
berapa ramai pemimpin dari pelbagai peringkat umur
telah beliau lahirkan melaluiu biz ini ...

korang pun boleh..

so apa tunggu lagi..
(hmm kalau cakap pasal PB n Biz mmg panjang le jawabnya)
told you i love sharing with u all tentang biz nih
kalau nak lagi jom kita jumpa 
sembang2 sambil makan2 minum2 lagi best kan


Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...