Skip to main content

YOU Decide

 
 
salam semua.. 
hmm apa kabar... iena kabar kurang baik sebab ankle masih sakit
tadi pagi dah gi hospital.. 2 jam lebih kat sana
huwaaa boring... tapi apa leh buat
tak sanggup dah menahan sakit so checkup laaa



hasil xray memuaskan tadak retak or patah or anything serius
cuma doc cakap mungkin sebelum nih ada retak sikit
sebab mmg ada beza both my ankle
tp dah joint elok so dia cakap maybe kesan pressure
pada ankle tu pasal sakit

 
 
 
 then da selesai semua eh... satu lagi
i need to attend to a few fisio punya therapy
start this friday.. apakah itu... dont know yet
nanti dah pergi kita bagitau yer




so now nak story apa pulak..
hmm 




citer bab PB lah skit...
hmm iena nak seru semua yang membaca blog iena harini 
tuk berfikir sejenak...



apakah sudah cukup persediaan kita untuk menghadapi apa2 yang bakal berlaku..
bukanlah hendak mendoakan perkara2 yang tidak elok
tapi musibah datang tanpa kita menduga kan..

kalau lah suatu hari nanti kita tak mampu bekerja
mengharapkan gaji pasangan nanti haruslah tak cukup kan
so cukup ker simpanan dalam bank tuk menampung kita sekeluarga??


sementara masih kuat dan sihat nih 
apa kata kita buat sesuatu yang dapat menjana pendapatan tambahan
buat untuk keluarga dan anak2 kita...

alhamdulillah dengan perniagaan PB yang iena buat secara ONLINE nih
semuanya sangat mudah...
sebab apa iena kata mudah
sebab produk yang kita nak jual semua orang dah kenal
sapa yang tak tahu pasal PB
 
PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
 
 

  • Tak perlu pikir untuk keluarkan (manufacture) produk,
  • Produk telah terbukti berkesan, dah belasan tahun dalam pasaran,
  • Kualiti korset Premium Beautiful amat tinggi (saya boleh buat personal demo ye jika anda nak cuba..),
semua dah tersedia untuk kita

dan lagi 
  • Premium Beautiful ada life-time warranty (so klu rosak boleh hantar repair, dan boleh wariskan kat cucu pun tau!!),
 premium beautiful bskl
premium beautiful forbes

jadi ini juga membuktikan syarikat mmg dah betul2 stabil dan terkenal 
menghasilkan produk berkualiti..




sekarang tindakan yang perlu anda buat hanyalah 
melibatkan diri dan kita akan berusaha bersama
di dalam satu kumpulan yang sangat HEBAT
di bawah pimpinan

HANIS HAIZI
 
 
 
 nak jadi cantik dan hebat macam dia
boleh sesangat
berapa ramai pemimpin dari pelbagai peringkat umur
telah beliau lahirkan melaluiu biz ini ...

korang pun boleh..

so apa tunggu lagi..
(hmm kalau cakap pasal PB n Biz mmg panjang le jawabnya)
told you i love sharing with u all tentang biz nih
kalau nak lagi jom kita jumpa 
sembang2 sambil makan2 minum2 lagi best kan


Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…