Skip to main content

am sharing good news with u all


 
salam semua..
hmm mendung jer arini
dingin jer...
 
insyaallah keberkatan yang Allah bg bulan2 puasa nih kan
hari Jumaat pulak tuh.
 
hmm apa eh nak tulis arini
haaaaa tadi pagi saja try pakai kebaya nih 
 
 
 
 hehe... what do u think??


 
 
 ini pulak gambar aku pakai masa 2 tahun lepas 
kalau tak silap masa nih ada hari anugerah kecemerlangan di sekolah
time nih pakai mmg agak sendat
hmmm boleh nampak kan aku agak bongkok


masa pakai nih dulu mmg kena kontrol la
or else nampak ler especially kat bahagian perut tuh kan


tapi pagi tadi pakai baju da agak loose sikit
pastu dekat bahagian lengan pun dah susut...
dan ada kawan2 yang cakap aku makin kecik... hahaha
mana de kecik dok besar itu jugak
mungkin dah ada perubahan yang dorang nampak
 



so that is a good thing kan
how i get all this
thanks to Premium Beautiful corset plus Lactolite



aritu mmg ada jugak workout tapi since ankle iena terseliuh 
dan iena still buat fisio so mmg tadak lagi workout for me..
mmg rindu nak jog2 balik tapi iena sgt takut perkara sama berulang...
maybe i will change my exercise to other routine lah kot pasnih..
tapi dah dekat sebulan lebih laaa hanya bergantung pada PB n lactolite
automatik bila pakai PB makan pun akan jadi dalam amount yang sedikit
tapi syukur jgk sebab bulan puasa so lagi lah kurang makan
 
 
 


but waktu berbuka mmg makan sungguh...
hehe apa leh buat... but syukurlah dengan lactolite it really helps..



so kepada anda di luar sana yang masih tercari2 cara tuk dapatkan 
bentuk badan yang lebih baik dan kesihatan yang lebih baik
boleh dapatkan PB anda sekarang
sangat menguntungkan dengan promosi rebat RM150 bagi setiap 
 
pembelian set PB secara tunai, kad kredit atau RHB Easy Plan
(serendah RM58 - RM189/ bulan)



dan kalau anda beli sekarang dengan iena

anda akan dpt berlipat ganda keuntungan sebab 
iena akan bagi all these for free
RM158

RM45



seee mmg niat nak kongsi semua barang2 baik dari company..
korang boleh baca pasal lactolite 
 
 so sapa nak pakai PB masa raya
(nak work out mmg tak sempat la kan sekarang)
instant result mmg dijamin


hubungi iena samada 
email - inz8799(@yahoo.com
call/sms - 0194795730



2 orang customer terawal akan dapat duit raya dari iena..
(haaaa nak tak duit raya)


 

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...