Skip to main content

am sharing good news with u all


 
salam semua..
hmm mendung jer arini
dingin jer...
 
insyaallah keberkatan yang Allah bg bulan2 puasa nih kan
hari Jumaat pulak tuh.
 
hmm apa eh nak tulis arini
haaaaa tadi pagi saja try pakai kebaya nih 
 
 
 
 hehe... what do u think??


 
 
 ini pulak gambar aku pakai masa 2 tahun lepas 
kalau tak silap masa nih ada hari anugerah kecemerlangan di sekolah
time nih pakai mmg agak sendat
hmmm boleh nampak kan aku agak bongkok


masa pakai nih dulu mmg kena kontrol la
or else nampak ler especially kat bahagian perut tuh kan


tapi pagi tadi pakai baju da agak loose sikit
pastu dekat bahagian lengan pun dah susut...
dan ada kawan2 yang cakap aku makin kecik... hahaha
mana de kecik dok besar itu jugak
mungkin dah ada perubahan yang dorang nampak
 



so that is a good thing kan
how i get all this
thanks to Premium Beautiful corset plus Lactolite



aritu mmg ada jugak workout tapi since ankle iena terseliuh 
dan iena still buat fisio so mmg tadak lagi workout for me..
mmg rindu nak jog2 balik tapi iena sgt takut perkara sama berulang...
maybe i will change my exercise to other routine lah kot pasnih..
tapi dah dekat sebulan lebih laaa hanya bergantung pada PB n lactolite
automatik bila pakai PB makan pun akan jadi dalam amount yang sedikit
tapi syukur jgk sebab bulan puasa so lagi lah kurang makan
 
 
 


but waktu berbuka mmg makan sungguh...
hehe apa leh buat... but syukurlah dengan lactolite it really helps..



so kepada anda di luar sana yang masih tercari2 cara tuk dapatkan 
bentuk badan yang lebih baik dan kesihatan yang lebih baik
boleh dapatkan PB anda sekarang
sangat menguntungkan dengan promosi rebat RM150 bagi setiap 
 
pembelian set PB secara tunai, kad kredit atau RHB Easy Plan
(serendah RM58 - RM189/ bulan)



dan kalau anda beli sekarang dengan iena

anda akan dpt berlipat ganda keuntungan sebab 
iena akan bagi all these for free
RM158

RM45



seee mmg niat nak kongsi semua barang2 baik dari company..
korang boleh baca pasal lactolite 
 
 so sapa nak pakai PB masa raya
(nak work out mmg tak sempat la kan sekarang)
instant result mmg dijamin


hubungi iena samada 
email - inz8799(@yahoo.com
call/sms - 0194795730



2 orang customer terawal akan dapat duit raya dari iena..
(haaaa nak tak duit raya)


 

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…