Skip to main content

am sharing good news with u all


 
salam semua..
hmm mendung jer arini
dingin jer...
 
insyaallah keberkatan yang Allah bg bulan2 puasa nih kan
hari Jumaat pulak tuh.
 
hmm apa eh nak tulis arini
haaaaa tadi pagi saja try pakai kebaya nih 
 
 
 
 hehe... what do u think??


 
 
 ini pulak gambar aku pakai masa 2 tahun lepas 
kalau tak silap masa nih ada hari anugerah kecemerlangan di sekolah
time nih pakai mmg agak sendat
hmmm boleh nampak kan aku agak bongkok


masa pakai nih dulu mmg kena kontrol la
or else nampak ler especially kat bahagian perut tuh kan


tapi pagi tadi pakai baju da agak loose sikit
pastu dekat bahagian lengan pun dah susut...
dan ada kawan2 yang cakap aku makin kecik... hahaha
mana de kecik dok besar itu jugak
mungkin dah ada perubahan yang dorang nampak
 



so that is a good thing kan
how i get all this
thanks to Premium Beautiful corset plus Lactolite



aritu mmg ada jugak workout tapi since ankle iena terseliuh 
dan iena still buat fisio so mmg tadak lagi workout for me..
mmg rindu nak jog2 balik tapi iena sgt takut perkara sama berulang...
maybe i will change my exercise to other routine lah kot pasnih..
tapi dah dekat sebulan lebih laaa hanya bergantung pada PB n lactolite
automatik bila pakai PB makan pun akan jadi dalam amount yang sedikit
tapi syukur jgk sebab bulan puasa so lagi lah kurang makan
 
 
 


but waktu berbuka mmg makan sungguh...
hehe apa leh buat... but syukurlah dengan lactolite it really helps..



so kepada anda di luar sana yang masih tercari2 cara tuk dapatkan 
bentuk badan yang lebih baik dan kesihatan yang lebih baik
boleh dapatkan PB anda sekarang
sangat menguntungkan dengan promosi rebat RM150 bagi setiap 
 
pembelian set PB secara tunai, kad kredit atau RHB Easy Plan
(serendah RM58 - RM189/ bulan)



dan kalau anda beli sekarang dengan iena

anda akan dpt berlipat ganda keuntungan sebab 
iena akan bagi all these for free
RM158

RM45



seee mmg niat nak kongsi semua barang2 baik dari company..
korang boleh baca pasal lactolite 
 
 so sapa nak pakai PB masa raya
(nak work out mmg tak sempat la kan sekarang)
instant result mmg dijamin


hubungi iena samada 
email - inz8799(@yahoo.com
call/sms - 0194795730



2 orang customer terawal akan dapat duit raya dari iena..
(haaaa nak tak duit raya)


 

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…