Skip to main content

esok cuti yeayyyy





salam semua, sihat hendaknya. eh esok iena cuti
haaa sambutan Nuzul al-Quran. hmmm korang cuti x?

so far plan iena cuma
nak g alor star amik set PB tuk 2 of my friend
yg sama2 pernah berjuang di KP*M dulu. Kedah x cuti kan esok?
malam nih tinggal kami bertiga jer, twin g tido umah tok dorg.

td dah sebakul baju iena gosok, Afi pun lena now nak lipat kain plak
hehehe blh laa nak.tido lewat skit sbb esok cuti.
td da ckp kat Hn mlm nih xyah masak laaa sbbnya kami berdua jer yg nak sahur.
Iena plak x mkn nasi, ingat nak sahur ngan coco crunch jer.
Pastu HN ckp oklah kalau dia nak mkn nasi nanti dia beli bungkus, cuma
minta iena goreng ikan masin jer. hmm oklah gitu. sbbnya selalu2 dok msk
mesti sudahnya ke dlm tong sampah. x pernah abis. masak sikit jer tuh.

oklah agak susah yer mengupdate pakai SGT nih. nak letak gmbr pun susah.
so smp di sini sulu.
Oppsss last sekali sapa nak melaram baju raya bag elok terletak
tanpa sebarang bonjolan sana sini blh laaaa dpatkan PB set anda sekarang.
Jgn tunggu lg sementara rebate masih ada.







contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 4795730

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..