Skip to main content

esok cuti yeayyyy





salam semua, sihat hendaknya. eh esok iena cuti
haaa sambutan Nuzul al-Quran. hmmm korang cuti x?

so far plan iena cuma
nak g alor star amik set PB tuk 2 of my friend
yg sama2 pernah berjuang di KP*M dulu. Kedah x cuti kan esok?
malam nih tinggal kami bertiga jer, twin g tido umah tok dorg.

td dah sebakul baju iena gosok, Afi pun lena now nak lipat kain plak
hehehe blh laa nak.tido lewat skit sbb esok cuti.
td da ckp kat Hn mlm nih xyah masak laaa sbbnya kami berdua jer yg nak sahur.
Iena plak x mkn nasi, ingat nak sahur ngan coco crunch jer.
Pastu HN ckp oklah kalau dia nak mkn nasi nanti dia beli bungkus, cuma
minta iena goreng ikan masin jer. hmm oklah gitu. sbbnya selalu2 dok msk
mesti sudahnya ke dlm tong sampah. x pernah abis. masak sikit jer tuh.

oklah agak susah yer mengupdate pakai SGT nih. nak letak gmbr pun susah.
so smp di sini sulu.
Oppsss last sekali sapa nak melaram baju raya bag elok terletak
tanpa sebarang bonjolan sana sini blh laaaa dpatkan PB set anda sekarang.
Jgn tunggu lg sementara rebate masih ada.







contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 4795730

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata