Skip to main content

hensem tullll





salam semua,
bagaimana Ramadhan anda semua. semoga berjalan
dengan sebaik2nya. bg iena dan family ok jer.
wpun berlaku satu peristiwa yg menyayat hati
tapi kita yg hidup mesti teruskan hidup.
insyaallah doa iena buat arwah tok agar semuanya baik d sana. 




saja letak gambar anak2 pulak. this was taken last week.
tok wan belikan Afi and Adam songkok. so hensem la
both of them. hmmm korang da shopping raya ker?
kitaorg dah jugak sikit2. so my advice plan your shopping day
bukan per kang takut lmbt2 kang sesak dek semua org
mengejar nak shopping saat akhir. kalau boleh beli dulu
sikit2 haaa lagi bagussss so that blh la mengunjung shopping
complex dgn lebih kerap (hahahaha apakah?) 


 (motip letak sebab kasut cam comel gitu)



x kisahla apapun janji jgn overbudget melainkan anda ada 
side income tuk backup. jangan ralit sgt dok swipe credit card 




kot nanti x terbayar. kalau rasa cam belum pun raya tp budget
da makin susut haaaa boleh laaa contact2 iena. 
manalah tahu kot nak tambah duit or nak duit raya RM4500 on 12/9 nih. 




org lain da dpt sebelum raya kita dapat lepas raya pun ok jugak
dari tadak langsung pastu kena ikat perut kannnn.



dan tepuk dahi tengok bil yang sampai...




ok tata. u know what u shud do. 
take a step now cause who knows where its going to take you. 


Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..