Skip to main content

hensem tullll





salam semua,
bagaimana Ramadhan anda semua. semoga berjalan
dengan sebaik2nya. bg iena dan family ok jer.
wpun berlaku satu peristiwa yg menyayat hati
tapi kita yg hidup mesti teruskan hidup.
insyaallah doa iena buat arwah tok agar semuanya baik d sana. 




saja letak gambar anak2 pulak. this was taken last week.
tok wan belikan Afi and Adam songkok. so hensem la
both of them. hmmm korang da shopping raya ker?
kitaorg dah jugak sikit2. so my advice plan your shopping day
bukan per kang takut lmbt2 kang sesak dek semua org
mengejar nak shopping saat akhir. kalau boleh beli dulu
sikit2 haaa lagi bagussss so that blh la mengunjung shopping
complex dgn lebih kerap (hahahaha apakah?) 


 (motip letak sebab kasut cam comel gitu)



x kisahla apapun janji jgn overbudget melainkan anda ada 
side income tuk backup. jangan ralit sgt dok swipe credit card 




kot nanti x terbayar. kalau rasa cam belum pun raya tp budget
da makin susut haaaa boleh laaa contact2 iena. 
manalah tahu kot nak tambah duit or nak duit raya RM4500 on 12/9 nih. 




org lain da dpt sebelum raya kita dapat lepas raya pun ok jugak
dari tadak langsung pastu kena ikat perut kannnn.



dan tepuk dahi tengok bil yang sampai...




ok tata. u know what u shud do. 
take a step now cause who knows where its going to take you. 


Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...