Skip to main content

jangan tunggu lagi...



 
 salam semua
hows your day so far... alhamdulillah kemarin selamat sampai di umah tok
and bawak tok gi drip some sodium .... (spent 5 hours at the clinic)
then now ada di rumah mama...
kejap2 lagi nak gi sana balik check on her condition....
no complaining because its our duty to take good care of her
while she is still here with us...
i guess same goes to us 
taking good care of our health n body while we are still alive
jgn pandang ringan dengan kesihatan kita... selagi termampu usahakan 
yang terbaik... jgn esok dah sakit baru kalut nak carik itu ini... 
buatlah pelaburan yang sepatutnya..
as for me of course la iena nak suggestkan pakai PB

 
WHAT IS PREMIUM BEAUTIFUL?
CREDIT TO: HANIS HAIZI


Premium Beautiful is the No. 1 health corset in Malaysia and probably the only one in the World that uses and is embedded with F.I.R technology. It has helped thousands of Malaysian women rediscover their beauty, confidence and become healthier in the process!





The Premium Beautiful corset is divided into three main pieces, the Long Bra, Long Girdle & Waist Nipper.

The Main Features are:-

* Design for 70% health & 30% beauty
 
* Helps improve blood circulation and metabolism including shaping the body

* Comes with a LIFETIME Warranty
* 360 degrees elasticity

* Contains Far Infrared Rays technology (F.I.R)

* Recommended by ACA (American Chiropratic Association)




What is Far Infrared Rays?



Far Infrared Ray is one of the energy wave that is contained in Sunlight. Unlike that of Ultraviolet & Microwaves which is harmful, F.I.R has positive effect and is proven to be beneficial to humans. F.I.R is widely accepted as alternative therapy for various diseases



Additional info * | http://www.farinfraredmedical.org/ | http://www.farinfraredhealth.com/farinfraredtherapy.html




Why should I wear it?



The Corset has actually been around for centuries as a proven method to help shape women's body to be more attractive and sexy. Premium Beautiful corset which includes F.I.R creates a complete synergy which helps to shape the women's body, assists in reducing & maintaining a healthy weight, in addition to improving blood circulation and increase metabolism.




Some testimonials of my Premium Beautiful corset lovers:-






+ Used for post-delivery/confinement replacing traditional Malay "barut" 

+ Used for wedding day outfit

+ Used for back-pain & slip disc treatment

+ Helps with cyst/fibroid patients

+ Used by Asthma patients and helps to alleviate asthma attacks

+ Reduce post-delivery stretch marks

+ Increase and improve firmness of the breast & buttocks


haaa antara yg perlu anda tahu tentang PB
am doing this because i care and i want to share..
dah ramai yang sedar akan kepentingan dan kehebatan corset nih
sebab tuh dorang tak ralat kuarkan duit beli PB
tapi masih ada yang dok pikir itu pikir ini...
haaaa jgn gitu.. sementara ada rebate RM150 nih baik sambar

lagilah nak raya nih kan..



kalau nak berkebaya sekurang2nya body mestilah nak berbentuk sikit kan
haaa dengan PB takyah tunggu berbulan2 nak bentukkan badan
pakai jer terus nampak ada perubahan
so kalau sekarang nih baru kalut nak gi turunkan berat badan dengan pelbagai kaedah
yang ada rasanya dah tak sempat kan...

so baik sarung PB
senang dan cepat... dan pelaburan tuk jangka masa panjang...

the latest of me...



ini bulan ke 3 iena pakai PB
so far dah ilang nearly 3kg....
(haaaa tuh nanti ada plak yang kata ala baru 3 dah kecoh)
hmmm tapi puas hati weiii sebab lengan dah kian slim
peha pun dah slim
tu pasal dah boleh pakai suar saiz 28.....



tak susah mana pun...
tak perlu berlapar dan tak perlu workout yang keterlaluan

hanya perlu seimbangkan pemakanan
then buat light work out
(ala korang dok jalan ke sana ke mari sehari2 tuh pun dah kira work out kan)

then sarung PB n amik lactolite

Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata