Skip to main content

jangan tunggu lagi...



 
 salam semua
hows your day so far... alhamdulillah kemarin selamat sampai di umah tok
and bawak tok gi drip some sodium .... (spent 5 hours at the clinic)
then now ada di rumah mama...
kejap2 lagi nak gi sana balik check on her condition....
no complaining because its our duty to take good care of her
while she is still here with us...
i guess same goes to us 
taking good care of our health n body while we are still alive
jgn pandang ringan dengan kesihatan kita... selagi termampu usahakan 
yang terbaik... jgn esok dah sakit baru kalut nak carik itu ini... 
buatlah pelaburan yang sepatutnya..
as for me of course la iena nak suggestkan pakai PB

 
WHAT IS PREMIUM BEAUTIFUL?
CREDIT TO: HANIS HAIZI


Premium Beautiful is the No. 1 health corset in Malaysia and probably the only one in the World that uses and is embedded with F.I.R technology. It has helped thousands of Malaysian women rediscover their beauty, confidence and become healthier in the process!





The Premium Beautiful corset is divided into three main pieces, the Long Bra, Long Girdle & Waist Nipper.

The Main Features are:-

* Design for 70% health & 30% beauty
 
* Helps improve blood circulation and metabolism including shaping the body

* Comes with a LIFETIME Warranty
* 360 degrees elasticity

* Contains Far Infrared Rays technology (F.I.R)

* Recommended by ACA (American Chiropratic Association)




What is Far Infrared Rays?



Far Infrared Ray is one of the energy wave that is contained in Sunlight. Unlike that of Ultraviolet & Microwaves which is harmful, F.I.R has positive effect and is proven to be beneficial to humans. F.I.R is widely accepted as alternative therapy for various diseases



Additional info * | http://www.farinfraredmedical.org/ | http://www.farinfraredhealth.com/farinfraredtherapy.html




Why should I wear it?



The Corset has actually been around for centuries as a proven method to help shape women's body to be more attractive and sexy. Premium Beautiful corset which includes F.I.R creates a complete synergy which helps to shape the women's body, assists in reducing & maintaining a healthy weight, in addition to improving blood circulation and increase metabolism.




Some testimonials of my Premium Beautiful corset lovers:-






+ Used for post-delivery/confinement replacing traditional Malay "barut" 

+ Used for wedding day outfit

+ Used for back-pain & slip disc treatment

+ Helps with cyst/fibroid patients

+ Used by Asthma patients and helps to alleviate asthma attacks

+ Reduce post-delivery stretch marks

+ Increase and improve firmness of the breast & buttocks


haaa antara yg perlu anda tahu tentang PB
am doing this because i care and i want to share..
dah ramai yang sedar akan kepentingan dan kehebatan corset nih
sebab tuh dorang tak ralat kuarkan duit beli PB
tapi masih ada yang dok pikir itu pikir ini...
haaaa jgn gitu.. sementara ada rebate RM150 nih baik sambar

lagilah nak raya nih kan..



kalau nak berkebaya sekurang2nya body mestilah nak berbentuk sikit kan
haaa dengan PB takyah tunggu berbulan2 nak bentukkan badan
pakai jer terus nampak ada perubahan
so kalau sekarang nih baru kalut nak gi turunkan berat badan dengan pelbagai kaedah
yang ada rasanya dah tak sempat kan...

so baik sarung PB
senang dan cepat... dan pelaburan tuk jangka masa panjang...

the latest of me...



ini bulan ke 3 iena pakai PB
so far dah ilang nearly 3kg....
(haaaa tuh nanti ada plak yang kata ala baru 3 dah kecoh)
hmmm tapi puas hati weiii sebab lengan dah kian slim
peha pun dah slim
tu pasal dah boleh pakai suar saiz 28.....



tak susah mana pun...
tak perlu berlapar dan tak perlu workout yang keterlaluan

hanya perlu seimbangkan pemakanan
then buat light work out
(ala korang dok jalan ke sana ke mari sehari2 tuh pun dah kira work out kan)

then sarung PB n amik lactolite

Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...