Skip to main content

PB antara yang termurah... so tunggu apa lagi





salam semua





apa pulak nih..
haaa harini nak share dengan korang perbandingan di antara
produk2 lain yang ada di pasaran yang pernah diguna pakai sewaktu dalam 
proses menurunkan berat badan oleh seorang rakan kongsi


ini bukan bermaksud untuk memperlekehkan produk lain 
tetapi lebih kepada ingin berkongsi apa yang beliau telah lalui
dan berapa banyak yang telah pun beliau laburkan 
sepanjang proses itu 


iena yakin ramai jugak di luar sana yang mengalami nasib yang sama
bukan menidakkan kehebatan produk lain 
cuma tidak salah rasanya beralih kepada produk lain 
seandainya anda sudah merasakan ITS ENOUGH


i've tried a few also and yes kalau tak disiplin mmg merugikan jer
and yes iena mmg akui iena bukan disiplin sangat nak follow all the guide 
yang diberikan... huhu (sangat tak bagus kan)
tapi itulah bila kita tahu itu tak sesuai dengan kita so iena pun amik 
keputusan tuk berhenti dan mencuba produk lain...


unlesss korang mmg betul2 disiplin dan dah capai apa yang korang nak 
then 


sebab anda betul2 buat apa yang anda perlu buat
tapi kalau sebaliknya... then jgn pulak nak salah produk apa pun yang anda guna


ok dah baca...
dah boleh nilai mana yang lebih baik
kalau perlu pada konsultasi dan penerangan lebih lanjut..
boleh hubungi iena...


am giving free consultation... free fitting

BERFIKIRLAH SECARA BIJAK TENTANG
APA YANG ANDA MAHUKAN DALAM HIDUP ANDA


Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…