Skip to main content

PB antara yang termurah... so tunggu apa lagi





salam semua





apa pulak nih..
haaa harini nak share dengan korang perbandingan di antara
produk2 lain yang ada di pasaran yang pernah diguna pakai sewaktu dalam 
proses menurunkan berat badan oleh seorang rakan kongsi


ini bukan bermaksud untuk memperlekehkan produk lain 
tetapi lebih kepada ingin berkongsi apa yang beliau telah lalui
dan berapa banyak yang telah pun beliau laburkan 
sepanjang proses itu 


iena yakin ramai jugak di luar sana yang mengalami nasib yang sama
bukan menidakkan kehebatan produk lain 
cuma tidak salah rasanya beralih kepada produk lain 
seandainya anda sudah merasakan ITS ENOUGH


i've tried a few also and yes kalau tak disiplin mmg merugikan jer
and yes iena mmg akui iena bukan disiplin sangat nak follow all the guide 
yang diberikan... huhu (sangat tak bagus kan)
tapi itulah bila kita tahu itu tak sesuai dengan kita so iena pun amik 
keputusan tuk berhenti dan mencuba produk lain...


unlesss korang mmg betul2 disiplin dan dah capai apa yang korang nak 
then 


sebab anda betul2 buat apa yang anda perlu buat
tapi kalau sebaliknya... then jgn pulak nak salah produk apa pun yang anda guna


ok dah baca...
dah boleh nilai mana yang lebih baik
kalau perlu pada konsultasi dan penerangan lebih lanjut..
boleh hubungi iena...


am giving free consultation... free fitting

BERFIKIRLAH SECARA BIJAK TENTANG
APA YANG ANDA MAHUKAN DALAM HIDUP ANDA


Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..