Skip to main content

Perlu tahu.

salam semua
ada ready ker nak berbuka.
ptg nih balik umah MIL tuk berbuka.



okeh iena nak share one important achievement yg company Hai O berjaya capai (penting benda nih sebab org x senang2 nak.join biz kalau company tak tentu hala kan). Boleh nmpk x award yg diterima tuh?

ANUGERAH 'BEST UNDER A BILLION' dari Forbes Asia. Buat 4 tahun berturut2 company telah disenarai antara 200 sykt dlam Asia Tenggara. Sangat hebat kan. Yerlah kita pun sedia maklum tuk dapat anugerah2 nih bukan main pilih ikut suka hati jer kan. Mesti ada kriteria yg diambil kira dalam proses penilaian. Dan tersenarai antara 200 sykt dalam Asia. Agak2lah brp byk sykt yg ada dalam negara kita saja? Belum Asia Tenggara lagi tuh. Banyak kan.

Ini dibuktikan dengan kejayaan Hai O sebagai satu sykt dari Malaysia yg berjaya mendapat pengiktirafan. Sebab apa yer company boleh berjaya gini? Haaa sebab biz company yg sentiasa berkembang dan telah terbukti dinamik. Kejayaan setiap mereka yg terlibat dalam biz nih bukan boleh dilihat setahun sekali tapi berkali2 dan bukan seorang yg berjaya sebaliknya terlalu ramai.

So buat apa nak risau lagi. Company dah cukup kukuh. Tugas kita adalah berkongsi kejayaan sykt dan berkongsi produk2 yg HEBAT. Buat keputusan sekarang untuk masa depan yg lebih baik. Capai impian anda sebagaimana company dah capai apa yg mereka sasarkan.

Kita tentukan apa yg kita mahu BUAT bukan memberi alasan dan sebab untuk takut dan tidak mahu mencuba.

Contact iena kalau ada keinginan untuk menjadi sebahagian dari keluarga besar CDM HANIS HAIZI. Yg telah membuktikan hanya 2 tahun diperlukan untuk mengubah cara hidup dari TIADA APA APA kepada ADA SEGALANYA. Hubungi iena di 0194795730 @ email segala pertanyaan ke inz8799@yahoo.com. Iena mahu berkongsi apa yang iena ada agat kita sama2 berjaya






Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...