Skip to main content

Perlu tahu.

salam semua
ada ready ker nak berbuka.
ptg nih balik umah MIL tuk berbuka.



okeh iena nak share one important achievement yg company Hai O berjaya capai (penting benda nih sebab org x senang2 nak.join biz kalau company tak tentu hala kan). Boleh nmpk x award yg diterima tuh?

ANUGERAH 'BEST UNDER A BILLION' dari Forbes Asia. Buat 4 tahun berturut2 company telah disenarai antara 200 sykt dlam Asia Tenggara. Sangat hebat kan. Yerlah kita pun sedia maklum tuk dapat anugerah2 nih bukan main pilih ikut suka hati jer kan. Mesti ada kriteria yg diambil kira dalam proses penilaian. Dan tersenarai antara 200 sykt dalam Asia. Agak2lah brp byk sykt yg ada dalam negara kita saja? Belum Asia Tenggara lagi tuh. Banyak kan.

Ini dibuktikan dengan kejayaan Hai O sebagai satu sykt dari Malaysia yg berjaya mendapat pengiktirafan. Sebab apa yer company boleh berjaya gini? Haaa sebab biz company yg sentiasa berkembang dan telah terbukti dinamik. Kejayaan setiap mereka yg terlibat dalam biz nih bukan boleh dilihat setahun sekali tapi berkali2 dan bukan seorang yg berjaya sebaliknya terlalu ramai.

So buat apa nak risau lagi. Company dah cukup kukuh. Tugas kita adalah berkongsi kejayaan sykt dan berkongsi produk2 yg HEBAT. Buat keputusan sekarang untuk masa depan yg lebih baik. Capai impian anda sebagaimana company dah capai apa yg mereka sasarkan.

Kita tentukan apa yg kita mahu BUAT bukan memberi alasan dan sebab untuk takut dan tidak mahu mencuba.

Contact iena kalau ada keinginan untuk menjadi sebahagian dari keluarga besar CDM HANIS HAIZI. Yg telah membuktikan hanya 2 tahun diperlukan untuk mengubah cara hidup dari TIADA APA APA kepada ADA SEGALANYA. Hubungi iena di 0194795730 @ email segala pertanyaan ke inz8799@yahoo.com. Iena mahu berkongsi apa yang iena ada agat kita sama2 berjaya






Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…