Skip to main content

Sponsor jangan tak sponsor



salam semua..
sibuk ker.. sihat ker.. buat apa tuh??
iena masih di sekolah...



so camner dah masuk ari ke 3 puasa
ok ler kan.. for sure tadak masalah.. semua nih dah jadi tuntutan 
so semoga semuanya menjalani ibadah puasa dengan baik
alhamdulillah jugak wpun kesibukan dengan anak2 di rumah..
Afi sekarang (sejak puasa nih) dah tido lambat
tapi dapat juga solat terawih di rumah
wpun terasa nak jugak buat di surau or masjid 
tapi janji dapat buat so it shud be ok lah kan..

okeh so nak cerita sikit pasal what happen last weekend
sebagaimana yang korang dok baca dlam status FB iena
my leader aka Sabariah Azemi
datang ke Perlis.. 
sebenarnya dia balik ke kampung halaman di Wang Tepus
tapi sebab da alang2 ada di situ so we set few appointments
for the purpose of sharing goods on Premium Beautiful and biznes


alhamdulillah semuanya berjalan lancar
prospect yang nak jumpa dapat all the info tentang biz n also dapat
fitting PB
 
 
 
 day 1 di Jitra
 
kami 2 biji kereta redah jer pergi umah kawan lama di kolej dulu
hehe.. then jumpa akak kesayangan...
she is a good motivator to me..
she is like a sister to me
she is so caring and loving... and how i wish to have her as my sister


kan wak... tapi saya tetap anggap awak akak saya yang best
so sharing session handled by my leader..
sangat best berkongsi ilmu dengan orang
hehe mujur jugak ada orang yg berkenan dengan hp iena masa nih 
dia tolong amik gambar.. kalau tak kempunan ler nak nengok 
gambar sponsor iena kan...
hehe..

poyooooo

Day 2 : gerak sendiri ke Alor Star
 

 (kebetulan yang tidak dirancang.. dua2 sarung kaler purple)


 di kolej lama aku aka KPTM Alor Star
mmg best dapat jumpa kawan2 lama kat situ
terasa rindu sangat bergelar Pensyarah
tapi tugas tetap sama seperti aku seorang guru di sekolah
so di sini sempat buat demo on PB
a good one Bayah




and then sponsor few prospects....
alhamdulillah semua dah selesai yang di rancang...
 
 



alhamdulillah  semua happy masa nih...



then petang tuh
Bayah singgah pulak di Arau
umah iena tuk antar my mom's PB set..
huhu..
walaubagaimanapun terpaksa tukar saiz.. eh adakah my mom sudah mengecil??
 
 
hehe... so see senang kan buat biz nih..
just share2 jer dengan orang...
masa sharing tuh kita boleh kenal2 lebih rapat.. 
dapat kongsi apa2 cerita 

Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…