Skip to main content

Sponsor jangan tak sponsor



salam semua..
sibuk ker.. sihat ker.. buat apa tuh??
iena masih di sekolah...



so camner dah masuk ari ke 3 puasa
ok ler kan.. for sure tadak masalah.. semua nih dah jadi tuntutan 
so semoga semuanya menjalani ibadah puasa dengan baik
alhamdulillah jugak wpun kesibukan dengan anak2 di rumah..
Afi sekarang (sejak puasa nih) dah tido lambat
tapi dapat juga solat terawih di rumah
wpun terasa nak jugak buat di surau or masjid 
tapi janji dapat buat so it shud be ok lah kan..

okeh so nak cerita sikit pasal what happen last weekend
sebagaimana yang korang dok baca dlam status FB iena
my leader aka Sabariah Azemi
datang ke Perlis.. 
sebenarnya dia balik ke kampung halaman di Wang Tepus
tapi sebab da alang2 ada di situ so we set few appointments
for the purpose of sharing goods on Premium Beautiful and biznes


alhamdulillah semuanya berjalan lancar
prospect yang nak jumpa dapat all the info tentang biz n also dapat
fitting PB
 
 
 
 day 1 di Jitra
 
kami 2 biji kereta redah jer pergi umah kawan lama di kolej dulu
hehe.. then jumpa akak kesayangan...
she is a good motivator to me..
she is like a sister to me
she is so caring and loving... and how i wish to have her as my sister


kan wak... tapi saya tetap anggap awak akak saya yang best
so sharing session handled by my leader..
sangat best berkongsi ilmu dengan orang
hehe mujur jugak ada orang yg berkenan dengan hp iena masa nih 
dia tolong amik gambar.. kalau tak kempunan ler nak nengok 
gambar sponsor iena kan...
hehe..

poyooooo

Day 2 : gerak sendiri ke Alor Star
 

 (kebetulan yang tidak dirancang.. dua2 sarung kaler purple)


 di kolej lama aku aka KPTM Alor Star
mmg best dapat jumpa kawan2 lama kat situ
terasa rindu sangat bergelar Pensyarah
tapi tugas tetap sama seperti aku seorang guru di sekolah
so di sini sempat buat demo on PB
a good one Bayah




and then sponsor few prospects....
alhamdulillah semua dah selesai yang di rancang...
 
 



alhamdulillah  semua happy masa nih...



then petang tuh
Bayah singgah pulak di Arau
umah iena tuk antar my mom's PB set..
huhu..
walaubagaimanapun terpaksa tukar saiz.. eh adakah my mom sudah mengecil??
 
 
hehe... so see senang kan buat biz nih..
just share2 jer dengan orang...
masa sharing tuh kita boleh kenal2 lebih rapat.. 
dapat kongsi apa2 cerita 

Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…