Skip to main content

suar beberapa tahun lalu

salam semua.
hmm apa kes tayang suar pulak nih



alkisahnya suar nih aku beli beberapa tahun lepas kalau x silap d langkawi. kenapa aku beli sbb aku mmg suka tgk benda yg aku berkenan mmg aku beli. x mahal pun. tp mmg pas beli tak pernah pakai sebab mmg x muat. so purpose aku beli masa tuh adalah sbb aku suka jer.

memula mmg sedey gak sbb beli n x leh pakai. weiiii makan tahun suar nih tersimpan dalam lemari. bkn xleh masuk bah pinggang tp tersekat kat peha. hmmm mmg jebih peha besar. kaki aku kira kecik (menurut seorng tukang urut refelksologi). pinngang lagilah kan dengan penambahan perut yg agak trtonjol pd ketika itu. so hasilnya tersimpan elok ler dalam lemari besi aku.

pernah masa kemas2 aku ingat nak donate jer suar nih tp x jd sbb aku sayang. x pakai pun xpalah masa tuh. hehehe tp semua itu berubah td. saja gatai nak try pakai boleh ker idak. waaaa sonoknya da blh pakai masuk pinggang n peha semua. suar nih da bkh pakai cuma kat perut kena ng turun lg. baru sedap. tp puas hati sgt sebab lepas peha tuh. meaning peha dah mengwcil ler kan. kena amik ukuran pasnih.

haaa so korang2 tunggu per lagi. mmg berbaloi beli. tambah ada reabte sekarang nih. xyah nak pk 5-6 kali ler. nanti melepasssss. cash buyer akan nikmati penjimatan smp RM 225 so set pb korang mmg sgt murah. xdak cash blh amik guna ccard. x mo guna cc blh guna RHB Easy plan. serendah RM58/bln. mana nak cr corset ber FIR, Supebrand dan ada Lifetime Warranty dengan harga gini.

contact iena @ 0194795730 atau blh email ler inz8799@yahoo.com. (letak tajuk PB query). cepat2 pakai PB dlm.bulan puasa mmg ras bertenaga sgt. x letih pun. badan pun blh kurus lg cepat.

Comments

  1. salam pwetty..hurm TM pown pakai PBnie..in fact lepas 2 mgu czer TM dah start pakai even de skit ngilu2...tp masa tuh TM beli bigger size dr biasa..mmg skejapan jew badan turn! even skang baby pocket pown tak der..still maintain...maybe pakai PB n plus jaga makan sama kowt! so its proven yg pakai PB nie help us to shrink back!

    ReplyDelete
  2. hai TM,
    mmg betullah sapa yg pakai mesti puas hati.
    teruskan pakai n get our best figure. xnak try lactolite ker? best tau

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...