Skip to main content

suar beberapa tahun lalu

salam semua.
hmm apa kes tayang suar pulak nih



alkisahnya suar nih aku beli beberapa tahun lepas kalau x silap d langkawi. kenapa aku beli sbb aku mmg suka tgk benda yg aku berkenan mmg aku beli. x mahal pun. tp mmg pas beli tak pernah pakai sebab mmg x muat. so purpose aku beli masa tuh adalah sbb aku suka jer.

memula mmg sedey gak sbb beli n x leh pakai. weiiii makan tahun suar nih tersimpan dalam lemari. bkn xleh masuk bah pinggang tp tersekat kat peha. hmmm mmg jebih peha besar. kaki aku kira kecik (menurut seorng tukang urut refelksologi). pinngang lagilah kan dengan penambahan perut yg agak trtonjol pd ketika itu. so hasilnya tersimpan elok ler dalam lemari besi aku.

pernah masa kemas2 aku ingat nak donate jer suar nih tp x jd sbb aku sayang. x pakai pun xpalah masa tuh. hehehe tp semua itu berubah td. saja gatai nak try pakai boleh ker idak. waaaa sonoknya da blh pakai masuk pinggang n peha semua. suar nih da bkh pakai cuma kat perut kena ng turun lg. baru sedap. tp puas hati sgt sebab lepas peha tuh. meaning peha dah mengwcil ler kan. kena amik ukuran pasnih.

haaa so korang2 tunggu per lagi. mmg berbaloi beli. tambah ada reabte sekarang nih. xyah nak pk 5-6 kali ler. nanti melepasssss. cash buyer akan nikmati penjimatan smp RM 225 so set pb korang mmg sgt murah. xdak cash blh amik guna ccard. x mo guna cc blh guna RHB Easy plan. serendah RM58/bln. mana nak cr corset ber FIR, Supebrand dan ada Lifetime Warranty dengan harga gini.

contact iena @ 0194795730 atau blh email ler inz8799@yahoo.com. (letak tajuk PB query). cepat2 pakai PB dlm.bulan puasa mmg ras bertenaga sgt. x letih pun. badan pun blh kurus lg cepat.

Comments

  1. salam pwetty..hurm TM pown pakai PBnie..in fact lepas 2 mgu czer TM dah start pakai even de skit ngilu2...tp masa tuh TM beli bigger size dr biasa..mmg skejapan jew badan turn! even skang baby pocket pown tak der..still maintain...maybe pakai PB n plus jaga makan sama kowt! so its proven yg pakai PB nie help us to shrink back!

    ReplyDelete
  2. hai TM,
    mmg betullah sapa yg pakai mesti puas hati.
    teruskan pakai n get our best figure. xnak try lactolite ker? best tau

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata