Skip to main content

suar beberapa tahun lalu

salam semua.
hmm apa kes tayang suar pulak nih



alkisahnya suar nih aku beli beberapa tahun lepas kalau x silap d langkawi. kenapa aku beli sbb aku mmg suka tgk benda yg aku berkenan mmg aku beli. x mahal pun. tp mmg pas beli tak pernah pakai sebab mmg x muat. so purpose aku beli masa tuh adalah sbb aku suka jer.

memula mmg sedey gak sbb beli n x leh pakai. weiiii makan tahun suar nih tersimpan dalam lemari. bkn xleh masuk bah pinggang tp tersekat kat peha. hmmm mmg jebih peha besar. kaki aku kira kecik (menurut seorng tukang urut refelksologi). pinngang lagilah kan dengan penambahan perut yg agak trtonjol pd ketika itu. so hasilnya tersimpan elok ler dalam lemari besi aku.

pernah masa kemas2 aku ingat nak donate jer suar nih tp x jd sbb aku sayang. x pakai pun xpalah masa tuh. hehehe tp semua itu berubah td. saja gatai nak try pakai boleh ker idak. waaaa sonoknya da blh pakai masuk pinggang n peha semua. suar nih da bkh pakai cuma kat perut kena ng turun lg. baru sedap. tp puas hati sgt sebab lepas peha tuh. meaning peha dah mengwcil ler kan. kena amik ukuran pasnih.

haaa so korang2 tunggu per lagi. mmg berbaloi beli. tambah ada reabte sekarang nih. xyah nak pk 5-6 kali ler. nanti melepasssss. cash buyer akan nikmati penjimatan smp RM 225 so set pb korang mmg sgt murah. xdak cash blh amik guna ccard. x mo guna cc blh guna RHB Easy plan. serendah RM58/bln. mana nak cr corset ber FIR, Supebrand dan ada Lifetime Warranty dengan harga gini.

contact iena @ 0194795730 atau blh email ler inz8799@yahoo.com. (letak tajuk PB query). cepat2 pakai PB dlm.bulan puasa mmg ras bertenaga sgt. x letih pun. badan pun blh kurus lg cepat.

Comments

  1. salam pwetty..hurm TM pown pakai PBnie..in fact lepas 2 mgu czer TM dah start pakai even de skit ngilu2...tp masa tuh TM beli bigger size dr biasa..mmg skejapan jew badan turn! even skang baby pocket pown tak der..still maintain...maybe pakai PB n plus jaga makan sama kowt! so its proven yg pakai PB nie help us to shrink back!

    ReplyDelete
  2. hai TM,
    mmg betullah sapa yg pakai mesti puas hati.
    teruskan pakai n get our best figure. xnak try lactolite ker? best tau

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..