Skip to main content

thanks to PB and Lactolite

 
 
 
 
 
 
 
salam semua..
hehe
maaf lah yer dah agak lama tadak update
kesibukan melanda di ujung2 Ramadhan tahun nih..

 
 


 
 
this is for you all..
hehe dah masuk 22 Ramadhan baru aku nak tepek gambar ucap
selamat berpuasa...
tak bagus kan..
takperlah ada lagi insyaallah 7-8 hari nak puasa kan..

semoga semuanya selamat..

alhamdulillah bagi iena dan keluarga semuanya ok jer..
last week baru balik dari KL gi umah abah di Setapak
more shopping with my family..

plan nak balik awal akhirnya tertangguh sampai ke lewat malam
huhu... tapi it was a great day..
having all my siblings with me
cause we never know when out time will come





hmm a pic of me with my mom n dad
i love the most.. 
nobody can ever replace them for me...

hmm am wearing Ammara checkered shawl n also their pallazo..
sedap gila pakai suar tuh..
me nmpk agak chubby eh
haaaa blame me for leaving my PB at home
and eating like no one cares during buka puasa with my family..
haaa tapi yang best tuh bila timbang berat tetap the same
(i've lost nearly 4kg during 3 weeks of fasting  - thanks to PB and Lactolite)





on our way to do more damages..
hahaaaaa.. si kecik tengah tido tu pasal gambar gitu...





oklah before iena stop sekali lagi nak seru....
kepada sesapa yang nak PB set or Lactolite
boleh contact iena... i will try to help you looking good for your Hari Raya
kalau bukan sekarang bila lagi kan..


019 4795730
inz8799@yahoo.com




Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…