Skip to main content

thanks to PB and Lactolite

 
 
 
 
 
 
 
salam semua..
hehe
maaf lah yer dah agak lama tadak update
kesibukan melanda di ujung2 Ramadhan tahun nih..

 
 


 
 
this is for you all..
hehe dah masuk 22 Ramadhan baru aku nak tepek gambar ucap
selamat berpuasa...
tak bagus kan..
takperlah ada lagi insyaallah 7-8 hari nak puasa kan..

semoga semuanya selamat..

alhamdulillah bagi iena dan keluarga semuanya ok jer..
last week baru balik dari KL gi umah abah di Setapak
more shopping with my family..

plan nak balik awal akhirnya tertangguh sampai ke lewat malam
huhu... tapi it was a great day..
having all my siblings with me
cause we never know when out time will come





hmm a pic of me with my mom n dad
i love the most.. 
nobody can ever replace them for me...

hmm am wearing Ammara checkered shawl n also their pallazo..
sedap gila pakai suar tuh..
me nmpk agak chubby eh
haaaa blame me for leaving my PB at home
and eating like no one cares during buka puasa with my family..
haaa tapi yang best tuh bila timbang berat tetap the same
(i've lost nearly 4kg during 3 weeks of fasting  - thanks to PB and Lactolite)





on our way to do more damages..
hahaaaaa.. si kecik tengah tido tu pasal gambar gitu...





oklah before iena stop sekali lagi nak seru....
kepada sesapa yang nak PB set or Lactolite
boleh contact iena... i will try to help you looking good for your Hari Raya
kalau bukan sekarang bila lagi kan..


019 4795730
inz8799@yahoo.com




Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…