Skip to main content

all about Premium Beautiful


 quote from CDM Kak Ana
Kata orang : 

Wanita usia 20 an- mengancam
Wanita usia 30 an - terancam
Wanita usia 40 an- di ancam
Wanita usia 50 an - tak cam 

Walau apa katogeri umur kita , pastikan kita sentiasa mengancam tanpa terancam dan di ancam kerana kita telah bertemu jodoh dgn Premium beutiful , Lactolite dan jamu herba maharani yg membantu menjaga kecantikan dan kesihatan dalaman dan luaran :))

cuba ukur dan nilai di mana kita berada sekarang..
yang masih muda jangan tunggu lepas kawin
badan dah berubah bentuk baru kalut nak mencari itu ini


yang dah kawin dan beranak pulak
jangan tunggu sampai laki mula bagi isyarat yang kita tuh 
dah tak berapa nak segak baru nak kalut


jaga diri dan hiasi peribadi anda seorang wanita sedari usia muda
badan kita nih nak pakai lama 
selagi masih bernyawa dan dipanjangkan usia olehNya
selagi itu kita akan bekerja
so jaga badan elok2..

anggap pelaburan yang anda buat dengan menghadiahkan satu set PB pada diri
anda sebagai satu rasa sayang pada diri anda
lakukan semua ini untuk anda dan juga untuk orang yang anda sayang




So, you all tunggu aper lagi? Cepat dapatkan the magical corset Premium Beautiful from me...:) Now still ader promo rebate lagi...:)  CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!!!!

019-4795730 atau inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…