Skip to main content

all about Premium Beautiful


 quote from CDM Kak Ana
Kata orang : 

Wanita usia 20 an- mengancam
Wanita usia 30 an - terancam
Wanita usia 40 an- di ancam
Wanita usia 50 an - tak cam 

Walau apa katogeri umur kita , pastikan kita sentiasa mengancam tanpa terancam dan di ancam kerana kita telah bertemu jodoh dgn Premium beutiful , Lactolite dan jamu herba maharani yg membantu menjaga kecantikan dan kesihatan dalaman dan luaran :))

cuba ukur dan nilai di mana kita berada sekarang..
yang masih muda jangan tunggu lepas kawin
badan dah berubah bentuk baru kalut nak mencari itu ini


yang dah kawin dan beranak pulak
jangan tunggu sampai laki mula bagi isyarat yang kita tuh 
dah tak berapa nak segak baru nak kalut


jaga diri dan hiasi peribadi anda seorang wanita sedari usia muda
badan kita nih nak pakai lama 
selagi masih bernyawa dan dipanjangkan usia olehNya
selagi itu kita akan bekerja
so jaga badan elok2..

anggap pelaburan yang anda buat dengan menghadiahkan satu set PB pada diri
anda sebagai satu rasa sayang pada diri anda
lakukan semua ini untuk anda dan juga untuk orang yang anda sayang




So, you all tunggu aper lagi? Cepat dapatkan the magical corset Premium Beautiful from me...:) Now still ader promo rebate lagi...:)  CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!!!!

019-4795730 atau inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…