Skip to main content

entry rayalah kan.. apa lagi mauuu


 
salam semua... 
apa khabar... camner dah mula kerja kan...
raya camner ok ker?? 


mestilah best kan.. hehe.. raya tahun nih iena suka
sebab dapat bagi semua family member something.. thanks to my BIZ 
and also to hubby for sharing all the good things with us...

nak letak gambar raya bebanyak pun
aku tak banyak amik gambar sebabnya cam tak sempat nak snap2
dengan sesi mengejar anak yang sungguh aktipnya..

so most of these selected pictures are from all over the country
(ewah... konon)
semua gambar kredit pada korang2 yang telah mengambil gambar yer
 
okeh semua gambar ni adalah pada hari raya pertama kami
yakni di Perlis.. atau lebih tepat lagi di Padang Pauh
umah family Hn


 
 
 - a'ah tema kami sekeluarga tahun ini adalah grey
alhamdulillah rezeki dari biznes PB aku dapat hadiahkan kain 
buat adik beradik dan mak utk raya tahun nih
syukur
gambar nih dari kamera adik 





lepas semayang raya semua bagai... 
kami ke rumah tok 
sebelum tuh singgah ziarah kubur arwah tok wan 
jumpa ler adik2 beradik sebelah family ayah di sini

 
 
 
 
 
 
 
- budak kecik nih mmg dengan motor jer..
siap belajar jadi superman lagi hari raya tahun nih
 


haaa amik ko terbaring atas motor..
adeh laaaaa letih sungguh 
baju melayu tuh tak sampai pun setengah hari dah 
comot bagai nak rak



hero paling macho lahhhh
dalam hati
(ada aku kesah)



thanks to Amoi Mieza (my gorgeous cousin)
for all this pic






lepas beraya sakan terus balik umah mak 
sebab budak2 sekolah Hn nak datang beraya
around 5 (lepas asar) kami gerak balik ke Arau
tukar beg
then cargaaassss balik ke Kepala Batas 
tuk beraya bersama my family pulak..



idakler pulak ada gambar kami sekeluarga semasa beraya di sini
adehhh laaaa...
teruk sungguh kan.. hehe... apapun it was fun being around all those
that i love..

walaupun tak seberapa tapi i think
this is like the first raya yang aku bagi adiah kat adik2 aku
for my sis



 hope she likes it... 
terus guna masa raya.. hehe..
sian ko dik tadak hbag kan.. so akakmu yang prihatin nih bagilah dekat ko satu ketul
nanti kalau rezeki kakakmu nih bertambah lagi adalah
habuan buat mu lagi yer...
hehe...

ada jugak tuk my mom..
tapi tak sempat nak amik gambar...


hmm cukuplah dulu sampai sini 
nanti sambung entry seterusnya tuk raya ke dua dan seterusnya..
banyak cerita nih
cuma tak sempat nak karang jer lagi..
heheh..





selit sikit : 
 
sesapa yang berminat tuk join biz PB boleh contact iena...
sesapa yang nak try pakai PB pun boleh contact iena..

 inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739 
 
 
dari Iena dan budak hensem
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN YER

Comments

  1. wah sempat twin hg tangkap gmbr ngan PM tu..:)

    ReplyDelete
  2. haaa ben, iena pun confuse masa mana nih. huhu kena tny makcik dorg ler. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…