Skip to main content

entry rayalah kan.. apa lagi mauuu


 
salam semua... 
apa khabar... camner dah mula kerja kan...
raya camner ok ker?? 


mestilah best kan.. hehe.. raya tahun nih iena suka
sebab dapat bagi semua family member something.. thanks to my BIZ 
and also to hubby for sharing all the good things with us...

nak letak gambar raya bebanyak pun
aku tak banyak amik gambar sebabnya cam tak sempat nak snap2
dengan sesi mengejar anak yang sungguh aktipnya..

so most of these selected pictures are from all over the country
(ewah... konon)
semua gambar kredit pada korang2 yang telah mengambil gambar yer
 
okeh semua gambar ni adalah pada hari raya pertama kami
yakni di Perlis.. atau lebih tepat lagi di Padang Pauh
umah family Hn


 
 
 - a'ah tema kami sekeluarga tahun ini adalah grey
alhamdulillah rezeki dari biznes PB aku dapat hadiahkan kain 
buat adik beradik dan mak utk raya tahun nih
syukur
gambar nih dari kamera adik 





lepas semayang raya semua bagai... 
kami ke rumah tok 
sebelum tuh singgah ziarah kubur arwah tok wan 
jumpa ler adik2 beradik sebelah family ayah di sini

 
 
 
 
 
 
 
- budak kecik nih mmg dengan motor jer..
siap belajar jadi superman lagi hari raya tahun nih
 


haaa amik ko terbaring atas motor..
adeh laaaaa letih sungguh 
baju melayu tuh tak sampai pun setengah hari dah 
comot bagai nak rak



hero paling macho lahhhh
dalam hati
(ada aku kesah)



thanks to Amoi Mieza (my gorgeous cousin)
for all this pic






lepas beraya sakan terus balik umah mak 
sebab budak2 sekolah Hn nak datang beraya
around 5 (lepas asar) kami gerak balik ke Arau
tukar beg
then cargaaassss balik ke Kepala Batas 
tuk beraya bersama my family pulak..



idakler pulak ada gambar kami sekeluarga semasa beraya di sini
adehhh laaaa...
teruk sungguh kan.. hehe... apapun it was fun being around all those
that i love..

walaupun tak seberapa tapi i think
this is like the first raya yang aku bagi adiah kat adik2 aku
for my sis



 hope she likes it... 
terus guna masa raya.. hehe..
sian ko dik tadak hbag kan.. so akakmu yang prihatin nih bagilah dekat ko satu ketul
nanti kalau rezeki kakakmu nih bertambah lagi adalah
habuan buat mu lagi yer...
hehe...

ada jugak tuk my mom..
tapi tak sempat nak amik gambar...


hmm cukuplah dulu sampai sini 
nanti sambung entry seterusnya tuk raya ke dua dan seterusnya..
banyak cerita nih
cuma tak sempat nak karang jer lagi..
heheh..





selit sikit : 
 
sesapa yang berminat tuk join biz PB boleh contact iena...
sesapa yang nak try pakai PB pun boleh contact iena..

 inz8799@yahoo.com or sms at 0194795739 
 
 
dari Iena dan budak hensem
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN YER

Comments

  1. wah sempat twin hg tangkap gmbr ngan PM tu..:)

    ReplyDelete
  2. haaa ben, iena pun confuse masa mana nih. huhu kena tny makcik dorg ler. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata