Skip to main content

happy PB user



she's one happy PB user.


Actually dah lama beli tapi itulah
kalau pakai on n off mmg x nmpk ler kesannya.
Alhamdulillah sejak iena involve dlm biz nih
mmg iena share the benefits of wearing PB
yg dah lama tersimpan dalam lemari
skrg da pakai semula.

And she sees the diff now.


PB nih konsep dia senang jer, korang pakai within 5 min
da blh nmpk.the diffent tp kalau nak lagi mantap p
pakailah PB 8 jam sehari. Mmg puas hati berani gerentilah.
Hanya org yg dah pakai jer yg akan faham dan rasa apa yg kami (pengguna PB) rasa.

Lagi satu kalau nak result lebih cepat pakai PB n amik Lactolite.
Mmg senang nak lost all those FATS yg terperangkap dalam badan.

Owh berbalik pada kawan iena kat atas tuh, now she's back to wearing PB.
Suka sbb body da ada curvynya. Haa yg tuh yg best sebenarnya.
Badan kalau kurus aka ringan mmg best tp x berbentuk x menarik
jugak kan. Tapi kalau pakai PB mmg blh dapat btk badan yg diidamkan
setiap wanita. Am saying this based on experience iena sendiri pakai PB dan
testimoni2 yg bercambah dari pengguna PB yang lain.

Kesimpulannya kalau nak pakai PB pakailah dengan betul
camner nak betul adalah dgn mdapatkan PB drauthorized agents.
Kami akan ajar cr pakai yg betul,

consultation free jer bukan kena bayar same goes kalau korang
berminat nak try pakai. Blh jer iena g fittingkn kt korang.

Berminat just bizz me at 019 4795730 (blh call or sms)



Published with Blogger-droid v1.7.4

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..