Skip to main content

happy PB user



she's one happy PB user.


Actually dah lama beli tapi itulah
kalau pakai on n off mmg x nmpk ler kesannya.
Alhamdulillah sejak iena involve dlm biz nih
mmg iena share the benefits of wearing PB
yg dah lama tersimpan dalam lemari
skrg da pakai semula.

And she sees the diff now.


PB nih konsep dia senang jer, korang pakai within 5 min
da blh nmpk.the diffent tp kalau nak lagi mantap p
pakailah PB 8 jam sehari. Mmg puas hati berani gerentilah.
Hanya org yg dah pakai jer yg akan faham dan rasa apa yg kami (pengguna PB) rasa.

Lagi satu kalau nak result lebih cepat pakai PB n amik Lactolite.
Mmg senang nak lost all those FATS yg terperangkap dalam badan.

Owh berbalik pada kawan iena kat atas tuh, now she's back to wearing PB.
Suka sbb body da ada curvynya. Haa yg tuh yg best sebenarnya.
Badan kalau kurus aka ringan mmg best tp x berbentuk x menarik
jugak kan. Tapi kalau pakai PB mmg blh dapat btk badan yg diidamkan
setiap wanita. Am saying this based on experience iena sendiri pakai PB dan
testimoni2 yg bercambah dari pengguna PB yang lain.

Kesimpulannya kalau nak pakai PB pakailah dengan betul
camner nak betul adalah dgn mdapatkan PB drauthorized agents.
Kami akan ajar cr pakai yg betul,

consultation free jer bukan kena bayar same goes kalau korang
berminat nak try pakai. Blh jer iena g fittingkn kt korang.

Berminat just bizz me at 019 4795730 (blh call or sms)



Published with Blogger-droid v1.7.4

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…