Skip to main content


salam semua

camner arini ok ker...
aku ok jer... kerja mmg ok... 
nak ikutkan harini nak ikut temankan Hn puasa sunat
tapi alih2 tadi ada jemputan jamuan perpisahan cikgu di sekolah
so aku dah buka puasa lah...



insyaallah plan asal aku nak puasa by next week
harapnya dapat ler abiskan sebelum Syawal berakhir
 
 
 
 
okeh actually arini nak share pasal 
sifu aku dalam biz nih..
aka Pn Sabariah Azemi
or Bayah 




ALHAMDULILLAH...

I HEART PREMIUM BEUTIFUL CORSET!!!!

DULU KERJA2 MENGURUSKAN BADAN X SEMUDAH INI TAU..

BASED ON PENGALAMAN SENDIRI, CONTROL MAKAN BAGAI NAK RAK PON MASIH SGT SUSAH NAK TURUN EVEN 1 KG!

TAPI DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, SELEPAS 5 KE 6 BULAN PAKAI, I LOST 6 KG!! YEEHAA..

MAKIN SEMANGAT NAK KURUS LAGI KAN, OF COURSE!

SO SAYA TERUSKAN JER LAH PAKAI SECARA CONSISTENT, 8 HOURS A DAY (PERGI - BALIK KERJA)

BULAN KE BULAN, TURUN LAGI UP TO 11 KG FROM 63KG TO 52 LBH KURANG.

YIPPIE!!!! DAH MUAT BALIK JEANS LAMA, BAJU KEBAYA ETC..

taken from her blog... 


she is a proof that PB mmg berkesan
bukan nak puji sebab nak jual produk 
tapi mmg dah terbukti

boleh sambung baca kisah beliau di blog beliau

Sabariah Azemi

as for me..

hmm alhamdulillah aku berpuas hati dengan apa yang aku ada sekarang
walaupun masih belum capai sasaran yang aku nak 
tapi best bila orang lain mula perasan akan perubahan pada aku

ramai yang tegur dah makin kurus
dan yg paling penting dah ada figure,...
bukanlah badan tuh kurus sekeping sama jer dari atas ke bawah
bila badan (tak kisah ler besar or kecik) dah ada bentuk
aku yakin semua orang pun suka...




Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.


Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata