Skip to main content


salam semua

camner arini ok ker...
aku ok jer... kerja mmg ok... 
nak ikutkan harini nak ikut temankan Hn puasa sunat
tapi alih2 tadi ada jemputan jamuan perpisahan cikgu di sekolah
so aku dah buka puasa lah...



insyaallah plan asal aku nak puasa by next week
harapnya dapat ler abiskan sebelum Syawal berakhir
 
 
 
 
okeh actually arini nak share pasal 
sifu aku dalam biz nih..
aka Pn Sabariah Azemi
or Bayah 




ALHAMDULILLAH...

I HEART PREMIUM BEUTIFUL CORSET!!!!

DULU KERJA2 MENGURUSKAN BADAN X SEMUDAH INI TAU..

BASED ON PENGALAMAN SENDIRI, CONTROL MAKAN BAGAI NAK RAK PON MASIH SGT SUSAH NAK TURUN EVEN 1 KG!

TAPI DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, SELEPAS 5 KE 6 BULAN PAKAI, I LOST 6 KG!! YEEHAA..

MAKIN SEMANGAT NAK KURUS LAGI KAN, OF COURSE!

SO SAYA TERUSKAN JER LAH PAKAI SECARA CONSISTENT, 8 HOURS A DAY (PERGI - BALIK KERJA)

BULAN KE BULAN, TURUN LAGI UP TO 11 KG FROM 63KG TO 52 LBH KURANG.

YIPPIE!!!! DAH MUAT BALIK JEANS LAMA, BAJU KEBAYA ETC..

taken from her blog... 


she is a proof that PB mmg berkesan
bukan nak puji sebab nak jual produk 
tapi mmg dah terbukti

boleh sambung baca kisah beliau di blog beliau

Sabariah Azemi

as for me..

hmm alhamdulillah aku berpuas hati dengan apa yang aku ada sekarang
walaupun masih belum capai sasaran yang aku nak 
tapi best bila orang lain mula perasan akan perubahan pada aku

ramai yang tegur dah makin kurus
dan yg paling penting dah ada figure,...
bukanlah badan tuh kurus sekeping sama jer dari atas ke bawah
bila badan (tak kisah ler besar or kecik) dah ada bentuk
aku yakin semua orang pun suka...




Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
RM150 rebat dengan setiap pembelian tunai, cc dan rhb easy plan

or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..