Skip to main content

Happy Birthday my Girls





salam semua, hehe soooo looonngggg no updates from me kan. 
Cam eh biar benor minah nih x hapdet blog (ads ler ug kata gini). 
Oklah maafkan saya yer, sejak ketiadaan broadband lagi makanya 
saya kurang menghadap laptop di rumah wpun lerja melambak. 
Di tambah pulak dengan power supply laptop yg rosak so 
no use of having laptop kan sbb nak on pun x blh.




Apapun today i bloglah kejap. Gambar kek sapa tu? 
Ayo kan dah ada namanya kat situ, xkan nak tanya lagi jugak? 
Hehe yerlah i story yer. Alkisah pada Sabtu lepas, kami buat open house 
cum birthday party for twin. 



Wpun bday dorang da lepas yakni pada hari Isninnya, tp sbb 
school day kan susah laaa nak buat. Alhamdulillah semua dah setel 
n many thankssss goes to bebudak asrama sek nih. 
They helped alot. Dari sebelum smplah le acara basuh2 n kemas2. 
Hehe dah mcm nak buat kenduri kawin plak. 
Sorry yer i dont takes pics (wpun nk sgt dokumenkan event nih) sbbnya mmh x menang tgn, 
satlagi kalau aku dok kalut amik gmbr adalah pulak suara2 yg x sedap di dengar. 
So gmbr kek jerlah.

Makanan alhamdulillah abis cuma tinggal laksa jer sikit lagi. 
Ada yg aku x sempat nak rasa pun. Xperlah dah mmg niat nak buat utk org makan.



Eh oklah dah dgr azan Subuh. Nak mandi n gets ready for school. 
This week am on duty, plus hati sgt gabra menantikan rombongan pelawat dr 
Lembaga Peperiksaan yg turun for KSSR. All the best to all 30 selected school yeah.


Note : Sementara rebate tinggal beberapa hari jer lagi nih, 
i would suggest those yg interested to get PB dgn harga yg sgt rendah, 
blh contact iena segera sbb lepas nih the price is back to NORMAL bebeh.




Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…